2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun alyama iyileşmişya önemli olan bu
batuhan bugün anneannesinde babaannesi ankaraya gitti sabah üzerini giydiriken anneanneye gideceksin diyorum anne ebu diyo ebru teyzesi anneanne diyince ilk aklına o geldi artık ailelerde kimler var biliyo dayı diyo hhhoopp diyo dayısı hop diye atıyo batuyu yukarıbir dedeyi bilmiyo abi diyo evde birtane daha dede olunca gerçi onada dede demiyo sıpa mehmet diyo aslında artık baya kelimede söylüyor
anne,baba,dede,anane,maanne(babaanne),mehmet(dede),ibo(babası canı istemezse ibo diye çağırıyor),emma(esma),ganka(ibrahim abisi kankası),abi,abba,gonca,salih, boddi,emmi,beddap(mehtap)su,çay,acı,yoğurt,dayı,alo,doyodoyata(toyata reklamı),hacıanne diyo karşı komşumuza eşide hacı dede,
dastini dastini dastaya danayay giymiş bostaya ko bostaya danayı yemesi yahayayı:)))
aklıma bu kadar geliyo daha anlaşılmaz türde çok şey söylüyor

bugun doktora gittik uyku problemi dişten değilmiş uykuusu şaşmış ondan çok uyanıyor dedi doktorumuz gündüz çok yor az uyut dedi 2 kere uyuyor kıızm artık öğleden sonra bir kere uyutucam bakalım düzelme olucakmı.

batuhan günde 1 kere uyuyor uzun zamandır öğlen uykusu oda saat 12-1 arası yatıyor 3-4 saat uyuyor 1 saat bile uyusa bir daha uyumuyor bende uyutmuyorum zaten

selam milleeeet. bu sıralar bunalıyorum. hava değişimine ihtiyacım var. biraz ekonomik sıkıntı biraz da anılın sürekli gölge gibi peşimde olması beni bunaltıyo. bazen özlemek istiyorum. bazende bu düşüncemden dolayı üzülüyorum. ama 24 saat beraber olmak zor. iyice üstüme düştü. sürekli benimle oynamak istiyo,sürekli bişeyler istiyo.kucağıma alsam hemen "mee" diyo emmek istiyo. almasam kolumdan çekiştiriyo.bazen ne istediği de anlaşılmıyo. dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum elinden tutmamı istemiyo kendi başına yürüycekmiş,elinden tutunca düz yolda düşüyo dizlerinin yarası kapanmıyo yenisi ekleniyo...
reklamlardan başka durduğu zaman yok. kanepe tepelerinde hoplayıp zıplıyo,hareketli müzik çaldığında evin içinde seke seke oynuyo :)) beni de kaldırıyo "annee hoppa"...
neyyse serüvenlerimiz bitmez. her ne yaparsa yapsın dünya tatlısı oğluşummmm.
ama inanın kendime ayırdığım tek saat onun uyku saati. uykusunun da düzeni yok uyuduktan 1 saat sonra uyanıyo eğer uykusunu kaçıracak birşey olmazsa zorla geri uyuyo...
bu sıralar sinirli de olmaya başladım. çünkü kendime has zaman istiyorum. yalnız kalmak istiyorum. şöyle 1 saat olsa yeter. her gün her gün her gün monotonluk gibi geliyor.
aslında yazdıklarımı okuyunca kafamın ne kadar karışmış olduğunu farkediyorum. biraz tatil çok iyi gelecek. keşke öyle bir imkanım olsa. tatil derken deniz kenarındayız ama benim bahsettiğim hava değişimi yani.
bak yaa ben size yazarken bile tişörtümü çekiştiriyo "mee" diye. halbuki 5 dakika önce memmdi pöfff. çıldırazaaaammmm

selam milleeeet. bu sıralar bunalıyorum. hava değişimine ihtiyacım var. biraz ekonomik sıkıntı biraz da anılın sürekli gölge gibi peşimde olması beni bunaltıyo. bazen özlemek istiyorum. bazende bu düşüncemden dolayı üzülüyorum. ama 24 saat beraber olmak zor. iyice üstüme düştü. sürekli benimle oynamak istiyo,sürekli bişeyler istiyo.kucağıma alsam hemen "mee" diyo emmek istiyo. almasam kolumdan çekiştiriyo.bazen ne istediği de anlaşılmıyo. dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum elinden tutmamı istemiyo kendi başına yürüycekmiş,elinden tutunca düz yolda düşüyo dizlerinin yarası kapanmıyo yenisi ekleniyo...
reklamlardan başka durduğu zaman yok. kanepe tepelerinde hoplayıp zıplıyo,hareketli müzik çaldığında evin içinde seke seke oynuyo :)) beni de kaldırıyo "annee hoppa"...
neyyse serüvenlerimiz bitmez. her ne yaparsa yapsın dünya tatlısı oğluşummmm.
ama inanın kendime ayırdığım tek saat onun uyku saati. uykusunun da düzeni yok uyuduktan 1 saat sonra uyanıyo eğer uykusunu kaçıracak birşey olmazsa zorla geri uyuyo...
bu sıralar sinirli de olmaya başladım. çünkü kendime has zaman istiyorum. yalnız kalmak istiyorum. şöyle 1 saat olsa yeter. her gün her gün her gün monotonluk gibi geliyor.
aslında yazdıklarımı okuyunca kafamın ne kadar karışmış olduğunu farkediyorum. biraz tatil çok iyi gelecek. keşke öyle bir imkanım olsa. tatil derken deniz kenarındayız ama benim bahsettiğim hava değişimi yani.
bak yaa ben size yazarken bile tişörtümü çekiştiriyo "mee" diye. halbuki 5 dakika önce memmdi pöfff. çıldırazaaaammmm

canım seni anlayamıyorum ama anlamak isterdim çünka sadece akşamları beraber olduğumuz için çok kıymetli heranımız annen yada kayınvaliden yokmu birgün anılı bıraksan onlara sende arkadaşlarınla dışarı çıksan olmadı pazar günü ver anılı babasına sen kendine plan yap kafanı dinle çok bunalmışsın değişikliği senin yaratman gerek yoksa kimse hadi buket sıkıldın çık demez hem anıl beyde alışsın hep annesi yanında olmayacak

demişdim ya batuhan bugün anneannesinde diye ilk defa sabahdan akşama kadar duracak arada bırakıyordum ama 3-4 saatliğine felan oluyordu teyzesi dayısı dedesi evde oluyordu eee teyze okulda dayı dede işde olunca ananeylebaşbaşalar bugün sabah markete gitmişler ordan parka eve gelmişler kahvaltı yapmışlar oynamışlar annem sürekli anane diye peşimde dolaştı diyo sonra bir ara sarılmış ananesine ağlamış sıpam hiçbirşey yok sarıldı ağladı diyo sonra yemeğini yiyip yatmış oğluşum
çok merak ediyorum neden ağladı acaba:gitme::gitme:

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz daha iyiyiz hala burnumuz akıyor ama çok şükür başka bişeyimiz yok

esmacım valla dediğin gb artık biçok şeyi söylüyor derdini yarım yamalakta olsa anlatıyor bişey istiyıorsa kafa sallıyor istemiyorsa cık diyor ama bi cık diyişi var görmelisiniz dudakları 333 der gb büzüp diliylede dişlerinin arasına alıpta diyor tam nazlı prenses valla bu çok güldürüyor bazen beni yeni yenide nerdelere başladık baba nerde anene nerde dede nerde bebiş nerde o nerde bu nerde..... bulursada aaaaa buyda diyor kaydirigubbakcemile3

buketcim canım bende esmaya katılıyorum bencede zamanı sen yaratabilirsin herkesin değişikliğe ihtiyacı vardır bi şekilde babasına bırakıp çıkabilmelisin şöyle bi dolaşsan bile sana iyi gelir Anıllada daha güzel zaman geçirirsin hem sen onnu hem o seni özler bu şekilde

Son düzenleme:
bu arada hamile bi arkadaşımız vardı hala kendini belli etmedi facede açıklayıpda burda acıklamadıysa çok kızarım :eek:klava: hadi arkadaşım yaa kendini gösterde bi tebrik edelim seni :1hug:

herkese günaydın hayırlı sağlıklı güzel birhafta diliyorum
damlacığım ben facedeyim ama öyle bir açıklamaya rast gelmedim bir tek gülşah biliyor galiba:))

slm herkese fazla takılamıycam kızım hasta azı dişi çıkıyo ishal kusuyo nezle hepsi üst üste geldi. hafta sonuda ev taşıyoruz bize dua edin çok üzgün ve yorgunummafoldumben

fatmacığım geçmiş olsun batuda ishal bizde köpek dişlerimizi çıkarıyoruz ama allahdan ishalden başka bir durum yok kudurukluğa devam :)))
neşeye geçmiş olsun sanada kolay gelsin canım allah yardımcın olsun

benim dana sabah 2 kere istifar etmiş tadı yok diyor kayganam uyuyormuş şimdi inşalalh geçmişdir pazar günüde istifar etti ama hemen toparladı inşallah bugünde öyle olur

günaydın arkadaşlar

esmacım ve fatmacım çok geçmiş olsun hava değişimlerinden herkes çok etkilendi tanıdığım herkes ya hasta yada yeni atlattılar aman dikkatli olun

fatmacım kolay gelsin size umarım biran önce taşınıp sorunsuz atlatırsınız

bende bugün Adayı hem göz doktorumuza hemde normal doktorumuza götürücem normal kontrole yaptırabilirsem bi kan tahlili yaptırıcam bakalım değerlerimiz nasıl umarım bişey çıkmaz

günaydın kızlar nasılsınız?
geçmiş olsun kuzulara en kısa sürede iyileşirler inşallah...
reyyanı kontrole götürdüm geçen hafta kan değerleri falan iyiymiş.kilomuz 9500 boyumuz 81 baş çevresi 47 bıngıldağımızda kapanmış..
kardeşimin düğünü var pazar günü çok yoğunuz ve heyecanlıyız.bir tek kardeşim var ve oda gelin olluyor :gitme:

günaydın kızlar nasılsınız?
geçmiş olsun kuzulara en kısa sürede iyileşirler inşallah...
reyyanı kontrole götürdüm geçen hafta kan değerleri falan iyiymiş.kilomuz 9500 boyumuz 81 baş çevresi 47 bıngıldağımızda kapanmış..
kardeşimin düğünü var pazar günü çok yoğunuz ve heyecanlıyız.bir tek kardeşim var ve oda gelin olluyor :gitme:

canım maşallah reyyana kan değerlerinin iyi çıkmasına sevindim ayrıca kız kardeşine mutluluklar diliyorum bir ömür boyu inşalalh

damlacığım bizmki birazda dişden galiba köpek dişleri çıkarıyor batu tek korkum grip olması oda anasına çekmiş uzun sürüyor gribi
inşallah adamızın bütün değerleri normal çıkar annesi hayırlısıyla gidin gelin doktordan

gülcüm hayırlı olsun canım allah mesut etsin kardeşini bunlar güzel telaşlar Reyyan Nazada maşallah canım darısı bugün bizim başımıza işallah bizimde tahlillerimiz temiz çıkar umarım :Saruboceq:

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim... geçmişi okuyamadım fırsatım yok... kızlar 2 yaş sendromumu başladı nedir çok sinirli artık Buğrahan başedemiyorum 10 gündür geceleri sürekli ağlıyo başında sabahlıyorum haliyle grip oldu burun akıntısı balgam öksürük var bende aynı şekilde:2:... gündüzleride öyle sürekli mız mız sinirli ağlamaktan kendinden geçiyo kendini dövüyo falan bide taşındık o kadar yorgunum ki anlatamam... artık sabır denen bişi kalmadı bende... bide hala çok iştahsız bugün sabahtan akşama kadar sadece akşam 4-5 küçük dilim kızarmış patates yedi mercimek çorbası yaptım tadına bile bakmadı... geçen ay doktora götürdüm bisürü tahlil yapıldı normal hepside çok şükür ilaç mama falan verdiler ama yine yemiyo yine yemiyo... kilo 9.800 boy 82 cm.....neyse hepinizi öptüm kuzucukları ayrı ayrı öptüm iyi akşamlar arkadaşlar

günaydın arkadaşlar

dün göz doktorumuza ve normal kontrolümüze gittik gözleri gayet iyi çıktı boğazlarında biraz kızarıklık başlamış sadece kilomuz 16 boyumuz 89-90 cm çıktı doktor herşeyi iyi buldu ctesi de büyük ihtimalle kan tahlili yaptırıcaz bide kan değerlerine bakacak doktorumuz umarım ondada herşey yolunda çıkar
doktorumuza dişlerimizi sordum 4 azı dişi 4 köpek dişi ve ön dişler çıktı dedim başka kaç diş daha çıkacak dedim tamamlamış dişlerini dedi yaklaşık 20 diş çıkar dedi haberiniz ola

huriyecim canım çok geçmiş olsun ikinizede diş çıkartıyorsada huysuzluk yapar bide taşınmışsınız hayırlı olsun belki düzen değişikliğindende kaynaklı olabilir huysuzluğu

maşallah adamızın boyuna kilosuna bir sorun çıkmamasına çok sevindim kızlar bu sene kış çok soğuk geçecekmiş kuzucuklara dikkat edelim bizim ev şimdiden buz oldu valla batuya uyku tulumu alacağım çünkü üzerini açıyo bugün bir uyandım buz olmuş hemen yanıma aldım ısıttım sıpayı

X