riciderim canım ne demek.ay canım ya bu hiper anne lafına çok güldüm gerçekten öle ama iyi geldi bana saoldelikafadulden
damlacım daha haaala götüremedik doktora. bi sıkıntı yapmıyor şimdilik ama en müsait zamanda götürücez. haber ederim canım. siz naptınız başladınızmı kreşe.günaydın arkadaşlar
buketcim canımcım naptınız sünnet işini bi gelişme var mı? geceleri daha çok uyumasına çok sevindim uyanınca çok zor oluyor biz uzun zamandır uyanmıyoruz sadece arada ben ona süt içiriyorum dönüp kıçını geri uyuyor zaten 6.30 da evden çıkıyorum sabah eğer gecede uyansaydı ben ne yapardım bilmiyorum akannehir
hadi gözünüzaydın canım. inşallah senin yükün biraz hafifler.Merhaba anneler ve bebislerr biz bugün okullu olduk sınıfları doldurdukk..Oyun grubuna başladık 2008 doğumlu geneli arkadaslarımızın Ekim basına kadar böyle devam edinen sonra 2008 son 6 ayda doğanlar ve 2009 lu arakaslardan bı grubumuz olucak. Kızım çok mutlu oldu resmen kudurdu umarım biraz enerjimizi atar rahatlariz
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..