günaydınlar herkese bugün ben dogdum iyiki dogdummmm hepi bört dey banahihoyyyt
canım batuhan akşam 10:00da yiyip yatıyor gecede hiç uyanmıyor uyansada beni emiyor çünkü biberon almıyor babamız bir yerden keçi sütü getiriyordu bende yoğurt yapıyorum ama artık gelmiyor normal yoğurt yiyorselam kızlar bebişimin iştahı çok az sizde durumlar nasıl mesela gece uyandırıp süt veriyomusunuz biberonla falan bide keçi sütü kullanan varsa bilgilendirirseniz sevinirim öptüm hepinizi.
bende katılmıyorum sana batuhan 86-87 cm ve 14.500gr hala deli gibi meme emiyor tam aşık memeye ama yanında düzenli bir şekilde herşeyini yedirmeye çalışıyorum zorla günde yarım litre süt içirmeye çalışıyorum içmiyo çoğunlukla muhallebi yapıyorum muzlu süt yapıyorum içsin diye uğraşıyorum çünkü bir bebeğin günde en az 500ml süt ve ya sütden olan gıdalardan içmesi ve yemesi gerekiyormuş bende hesap peşinde koşturuyorummaşallah tosunuma koca kız olmuş..anne sütü almıyordu dimi?
ya anne sütü iyi hoş çok güzel bi besin ama ne düzen kalıyor ne iştah.dikkat ediyorum anne sütü alanlar daha zayıf oluyor.
canım cidden okurken yüreğim ağzıma geliyor benimkide çok uslu bir bebek değil ama senin kızın ancak kuyruğu olur hehehe kaydirigubbakcemile2selam arkadaşlar hepinize nasılsınız bakalım biz kızımla ii sayılırız hep mücadele hep mücadele artık kızımın yaptıkları çok normal gelio sanırım bana ki anlatma geregi bile hissetmiyorum. yaptıklarıda germiyo beni dün eşimede dedim muayyen günümde olmama ragmen kızım 3 kilo mercimegi yere saçtııı salon perdesini bastan basa kornişten çıkardı ve ben çok sakinim. sanırım içimde ucsuz bucaksız bi gölet oluştu artık dolmuyo pek bi geniş oldumopuyorumnanaktan son zamanlarımız baya bi hareketli stresli korkulu ve şaşkın gecti. bayramda bursaya gittik kayınvalidemlere. baya kalabalıktı ee gelen giden çok yorucu oldu bizim için. bayramın son günü akşam üzerei evimize dönücektik. sabah kalktık ben hemen kızımın kahvaltısını hazırladım. açtık caillou yu yemegimizi yedik. kızım o sabah biraz huysuz uyanmıştı. kuzenlerini falan ısırıp tokatlıyodu. neyse yemegini yedi surubunu vermeye calışıyorum istemio inatlaşıo ki vitamin surubunu severek içer. inatlaşın ca öfff tamam git ecrin eylül kalk dedim. kızım ayaga kalktı aglamaya basladı morardı karardı nefesi kesildi öylece kaldı daha önce hiç böyle bişi yaşamamıştık. karnını gıdıkladım olmadı yüzüne üfledim olmadı görümcem koştu kucagına aldı sarstı karnını bastırdı 15 saniye falan kaldı öylece sonra nefes aldı kustu kendine geldi ne aldıgım nefesi ne ne düşündüğümü ne o halimi ne hissettiklarimi anlatabilirim size. kızım gözümün önünde gittiiii geldi... yüzünü yıkadık emzirdim falan evin içinde görümcemin ecriinnn çıglıklşarını duyan geldi eşim hariç yattıgı odanın kapısı kapalıydı ve odada televizyon açıktı. o odaya gşittim kalk dedim kızım gidiyodu... anlamadı baştan sonra agladıgımı görünce kalktı. hepimizi çok korkuttu. evet basit bi katılmaydı her çocukta olan ama benim canım gitti. olay ctesi oldu pazartesi doktora gittik. kendi dogumdan beri gittigimiz dr umuz işten ayrılmıştı izini bulamadık başka dr a 2 kez gittik. bu olay üzerine onu aradık ulaşamayınca bende başka bi dr a götürdüm. yardımcı docentmiş. saolsun çok ilgilendi rahatlattı bizi. kızımın dogumdan beri memelerinde şişlik vardı defalarca dr lara söyledim gecer dediler ama hala duruyo onun için hormon tahlili yapılıcakmış. ayrıca kızım aşırı kansızmış kan surubuna başladık katılmada ondan olabilirmiş. çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar. işte böyle evlat ne biçim tarifi olmayan bişeymişki insanın burnunun direginin sızlaması neymiş çok ii ögrenio insan. rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın acılarını göstermesin. bu arada teyzeleri kızım çarşamba günü okullu oluyo oyun grubuna başlıyoruz birliktezemuszemus
günaydın arkadaşlar nasılsınız
fatmacım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yılara işallah
ayrıca çok geçmiş olsun valla okurken tüylerim diken diken oldu içim bi tuhaf oldu bende çok korkarım katılmasından senin bu cimcime okurken bizi kalpten götürecek allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın tekrar tekrar geçmiş olsun
canım batuhan akşam 10:00da yiyip yatıyor gecede hiç uyanmıyor uyansada beni emiyor çünkü biberon almıyor babamız bir yerden keçi sütü getiriyordu bende yoğurt yapıyorum ama artık gelmiyor normal yoğurt yiyor
bende katılmıyorum sana batuhan 86-87 cm ve 14.500gr hala deli gibi meme emiyor tam aşık memeye ama yanında düzenli bir şekilde herşeyini yedirmeye çalışıyorum zorla günde yarım litre süt içirmeye çalışıyorum içmiyo çoğunlukla muhallebi yapıyorum muzlu süt yapıyorum içsin diye uğraşıyorum çünkü bir bebeğin günde en az 500ml süt ve ya sütden olan gıdalardan içmesi ve yemesi gerekiyormuş bende hesap peşinde koşturuyorum
canım cidden okurken yüreğim ağzıma geliyor benimkide çok uslu bir bebek değil ama senin kızın ancak kuyruğu olur hehehe kaydirigubbakcemile2
rabbim meleklerimize uzun ömür versin acılarınıda göstermesin inşallah
ayrıca geçmiş doğum günün kutlu olsun benimde doğum günüm 17 eylül 1gün önce doğmuşum senden gerçi kaç doğumlusun bilmiyorum benden büyük olabilirsin
damlacığım maşallah meleğine genç kız bu yerim o oturuşu ben rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızçene
gülşah çatlatmadan desen şu gizli hamişi yok demeyeceğim o desin diyorsan gönder şu cici anneyi buraya deyiversin hemen yoksa hepimiz çatlayacağız
buket canım gittinizmi doktora sünnet işi ne oldu
bende 1 hafta izinliydim evde oğluşumla tatil yaptık çok alıştı bana bugün çok zor geçeceğe benziyor çok özledim bebeğimi oda çok alıştı bana ben olmadan hiç bir yere gitmedi babaanneyi delirtti resmen artık iyice dillendi ninni bile söylüyo nasılmı dastini dastini dastaya danalar girmiş bostayaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 herkese ismiyle hitapda bulunuyor batu dede gitti diyoruz mehmee diyo babasına gidiyo önce baba diyo sonra başlıyo iboo diye çağırmaya teyze ebbuuu anne emma dün babaannesi esma diye beni çağırıyor gelmiş anne maanne diye elimdn tutup yanına götürüyo cumartesi babası geç geldi artık uykusu geldi göremeden yattı yatmadan anne baba mama gitti diyo sıpam çok tatlı oldular çoookkk hadi sarılalım diyorum sayılll diyo sıkıca bir sarılıyo ölüyorummmm
rabbim sağlıklı ömürler versin kuzunun en güzel anlarında yanında olmak nasip etsin:Saruboceq:
canım doğumgünün kutlu olsun. Allah ailenle birlikte sağlıklı - huzurlu - mutlu seneler versin.
büyük geçmiş olsun yaşadığın benim en korktuğum şey. Allah kimsenin beşına vermein inşallah.
teşekkür ederim canım ben 87liyim mart annelerinin en küçüğüyüm:)))teşekkür ederim canım ben 83 lüyüm. ayrıca seninde geçmiş dogum günün kutlu olsun tatlım. evet benim kızımım ruhumu yoruyo çok yorgunum çookkk:sinifsinif:
esmacım bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara işallah
esmacım canım sağol maşallah Batuhanıma çok şeker oluyorlar yaa hele o yarım yamalak konuşmaları yok mu bitiriyor beni onun dediği gb ona karşı konuşmamak için kendimi zor tutuyorum
sagol canım benim damla ben gecen gece seni rüyamda gördüm. 2 çocugun vardı 10 yaşında bir oglun birde ada. size gelmişiz eşimle oturmaya. çok garip karmaşık bir evin vardı filmlerdeki şatolar gibi. adayla kızım pek bi oynadılar sonra senin büyükk bi bahçen var ve ucurumun dibinde yani yakınında. bacenin parmaklıklarının altı ucurumdu. kızım o parmaklıklara tırmanıodu ben koşuyorum kızımı yakalamak için ama bahçen o kadar büyükki koş koş bitmio sende bırak oynasın diyosun ben de diyorum benim kızım tırmanır damla düşer ucuruma ama sana anlatamıyorum kızımın tırmanacagını:) garip sacma bi rüya işte. o kadar netti ki rüya sanki gerçekten yaşadım. uyandım koşmaktan yorgun düşmüşümohaoldumsmile bu kızım valla kafayı yedircek bana. son hareketimizde kanepenin dayanma yerine çıkıo ayaga kalkıo salıo kendini aşagı önce kanepeye düşüyo ordan sekip yere:gitme: ay valla aglıcam artıkkk
esmacım canım benim yaa kıyamam ben ikinizede ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum 2 haftalık tatilden sonra bende aynı şeyleri yaşadım tek artım Ada uyanmadan evden çıkıyor olmam ama o kalkınca anne baba diye ağlıyormuş sonra sakinleşiyormuş offf offf çok zor valla allah yardımcımız olsun
19. ay nihayet geceleri 1 kere kalkmaya başladık. ya havaların serinlemesinden,ya da eskisi kadar memedüşkünü olmamasından. gece uyanınca önce 250 cc süt içiyo genelde çilekli,peşindende emip uyuyo. çok şükür bu günümüze. bende toparlanıyorum böylelikle. uykusuzluk beni çökertmişti resmen. şimdi dinçleşme zamanı. zaten kendileri gibi hiper anne arıyorlar :))
teşekkür ederim canım saol batuşa gelince onun serüvenli bitmezz:))batuşumun serüvenleri çok hoş. esmacım iyiki doğdun canım benim.
19. ay nihayet geceleri 1 kere kalkmaya başladık. ya havaların serinlemesinden,ya da eskisi kadar memedüşkünü olmamasından. gece uyanınca önce 250 cc süt içiyo genelde çilekli,peşindende emip uyuyo. çok şükür bu günümüze. bende toparlanıyorum böylelikle. uykusuzluk beni çökertmişti resmen. şimdi dinçleşme zamanı. zaten kendileri gibi hiper anne arıyorlar :))