2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım sizede çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız neyseki allah yavrularımızı koruyor beterlerini yaşatmasın bizlere
bide ballı limonu burnununa damlatsın demişsin o nasıl bişey ben ilk kez duyuyorum nasıl yapılır ölçüleri nelerdir

ya canım balllı limon içsin demek istedim burnunada damla damlatın ne kullanıyorsanız onu bilmiyorum serum fizyolojik kullanıyorsanız her burun deliğine 10ar damla öyle rahatlar kuzucuk

valla esmacım bende bu ne acaba diyordum bal ve limon burnuna :)) sağol canım benim

esmacım ve damlacım çok geçmiş olsun ikinizede allah korusun valla sürekli bi iş peşindeler. bi bilseniz kafası günde kaç kez bi yerlere çarpıyo kütt diye çıkan sesten içim eriyo ama bakıyorum o hiç oralı olmuyo. oyun grubumuzda 2, günümüzdü şükür çok ii gidio eglenio kızım. eve gelince neşe sacıyo etrafa kendince sarkılar söyleyip dans ediyo parmak ucunda allahım çok sükür yanlızlıktan kurtulduk

teşekkür ederim fatmacığım sizin içinde çok sevindim ne güzel bende batuyu göndereceğim ama önce iyi bir araştırma yapmam gerekiyor
emelciğim çok teşekkür ederim en azıyla kurtulduk şükür
damlacığım ada nasıl oldu

günaydın arkadaşlar
dün akşam Adayı yatırmak için hazırlıyordum altını açtım kızım dedim hadi çiş var mı yapalım mı dedim evet dedi başını salladı hadi koşalım ozaman tuvalete dedim koşa koşa gittik otutturdum ve ilk kez çişini yaptı kuzum opuyorumnanaktan hemde baya bi yaptı sonrada anne bitti dedi nasıl mutlu oldum anlatamam umarım gerisi gelir

fatmacım valla çok sevindim bi sorun çıkmamasına sizin için çok iyi oldu Eylül artık orda bol bol enerjisini boşaltır umarım hep böyle sorunsuz gider bakalım büyük ihtimalle ptesi biz başlıcaz okula bizimki nasıl olacak

esmacım canım Adanın burnu akıyor bide geceleri ağlıyor ama nasıl içli ağlıyor 2 gündür içim parçalanıyor ne olduğunu anlayamıyorum ama burundan başkada bişeyi yok ne ateş ne öksürük ne iştahsızlık ne de ishal.. sadece dün ateşi bi ara gündüz 37,5 olmuş okadar bi dahada çıkmadı

esmacım canım Adanın burnu akıyor bide geceleri ağlıyor ama nasıl içli ağlıyor 2 gündür içim parçalanıyor ne olduğunu anlayamıyorum ama burundan başkada bişeyi yok ne ateş ne öksürük ne iştahsızlık ne de ishal.. sadece dün ateşi bi ara gündüz 37,5 olmuş okadar bi dahada çıkmadı

geçmiiş olsun canım ben batu grip olduğunda yastığına cold mix damlatıyorum o nefesini açıyor birde burun damlaları kurtarıcımız öp meleğini benim için

Kızlar biz 15 gündür köpekoğlu köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyoruz ve efe artık iyice zayıfladı 9.5 kilo oldu. Hiçbirşey yemiyor artık bende oturup ağlıyorum . bu köpek dişlerini zorla çıkaran oldumu aranızda.Kafayı yemek üzreyim iyice psikolojim bozuldu , sizde durumlar nasıl ?

Valla canım batuhan 2 tane çıkardı ama çok zorlanmadık maşallah batuhan hiç bir dişinde pek zorluk çekmedi allah yardımcınız olsun

selam kızlar. batuşum ne haşarat oldun sen öyle paşam.. anneni korkutmuşsun. geçmiş olsun esmacım.
damlacım size de geçmiş olsun canım. ben okuyunca aklıma ilk diş geldi. acaba olabilirmi.
muhteremcim bizde köpek dişlerinde çok zorlandık. anıl da zayıflamışı ve yemek yedirmek çok zordu sadece emmek ve süt içmek istiyordu. yani en zoru köpek dişiydi bizim. çıkarınca rahatlar ve eski iştahı gelir canım hiç üzülme. geçici bir durum yani tecrübeyle sabittir :))

bizim öğlen uykuları akşamüstü uykusu oldu.. 3 gündür akşam 4 te yatıyo ve o zamana kadar hiç durmuyo enerji hat safhada... yorulmak yok

merhaba canlar nasılsınız
Ada da burun akıntısına bugün birazda öksürük eklendi ama çok katı değil neyseki
muhteremcim bizde çok zorlanmadık azı dişlerimiz köpek dişlerimiz hep çıktı umarım sizde biran önce sağlıklıca atlatırsınız canım
kankicim hoşgeldin canım valla dediğim gb önemli olan dişler çıktı bizde bugün bide öksürükde eklenince grip geçiriyoruz diye düşünüyorum
sizde uyku düzenini baya bozmuşsunuz Ada 4-5 kalsa varya geceyi zindan eder bize hayattta uyumaz

Kızlar biz 15 gündür köpekoğlu köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyoruz ve efe artık iyice zayıfladı 9.5 kilo oldu. Hiçbirşey yemiyor artık bende oturup ağlıyorum . bu köpek dişlerini zorla çıkaran oldumu aranızda.Kafayı yemek üzreyim iyice psikolojim bozuldu , sizde durumlar nasıl ?[/QUOTE

bizdede uyku problemi var 7 gündür gece uykusu yok bize sabaha kadar 10 kere kalkıyor ağlayark kalkıyor acı herhalde 1 tane köpek dişi çıktı 3 tane daha kaldı patladı patlıcak durumda şuan iştahı orda dercede ama uyku yok her bebk farklı etkileniyor demekki.

selam kızlar. batuşum ne haşarat oldun sen öyle paşam.. anneni korkutmuşsun. geçmiş olsun esmacım.
damlacım size de geçmiş olsun canım. ben okuyunca aklıma ilk diş geldi. acaba olabilirmi.
muhteremcim bizde köpek dişlerinde çok zorlandık. anıl da zayıflamışı ve yemek yedirmek çok zordu sadece emmek ve süt içmek istiyordu. yani en zoru köpek dişiydi bizim. çıkarınca rahatlar ve eski iştahı gelir canım hiç üzülme. geçici bir durum yani tecrübeyle sabittir :))

Bende geçici bir durum olduğunu biliyorum canım ama efe'ye yemek yedirmek zor ne kelime efe yemiyor ağzından çıkarıyor , zorlayıncada kusuyor :KK43:( geçen gün vermiycem kendi isteyene kadar dedim ve 3'e kadar aç gezdi çorba yaptım onu bile içmedi günü ağzına lokma koymadan uykuyla kapattı . Yani bizimki zaten iştahsızdı buda tuzu biberi oldu :KK43: ben artık etrafta asabi, suratsız ve sevimsiz dolaşan bir anne oldum ...

hemde ne haşarat valla buketciğim fatmanın kızı neşe kadar olmasada onu yakalama yolunda ilerliyoruzz aklım gidiyo yarın kayganalar ankaraya gidiyor batuya annem bakacak izin aldı eşim esma annen nasıl bakacak bakılacak bir bebe değil bu diyor ama annem çok heveslendi işden izin aldı bkalım nasıl olacak yarını çok merak ediyorum guclubacismile
merhaba canlar nasılsınız
Ada da burun akıntısına bugün birazda öksürük eklendi ama çok katı değil neyseki
muhteremcim bizde çok zorlanmadık azı dişlerimiz köpek dişlerimiz hep çıktı umarım sizde biran önce sağlıklıca atlatırsınız canım
kankicim hoşgeldin canım valla dediğim gb önemli olan dişler çıktı bizde bugün bide öksürükde eklenince grip geçiriyoruz diye düşünüyorum
sizde uyku düzenini baya bozmuşsunuz Ada 4-5 kalsa varya geceyi zindan eder bize hayattta uyumaz
tekradan geçmiş olsun adacığıma evet gribe dönmüş sizin hastalık öp kocaman benim için annesi

bizim öğlen uykuları akşamüstü uykusu oldu.. 3 gündür akşam 4 te yatıyo ve o zamana kadar hiç durmuyo enerji hat safhada... yorulmak yok
batuhan maksimum 2ye kadar yatmamışdır öğlen uykusuna ondada kesin biryere gideceğiz diye biz uyutmamışızdır yoksa sapıtır valla sabahda erken kalkıyor 6.30 7.00 bugün yanımda emdi ben yatıyorum beyfendi oturuyo yatakda dürtüyo bana anne kak hadi diye çok sıpa oldu çoookkkkk
bizdede uyku problemi var 7 gündür gece uykusu yok bize sabaha kadar 10 kere kalkıyor ağlayark kalkıyor acı herhalde 1 tane köpek dişi çıktı 3 tane daha kaldı patladı patlıcak durumda şuan iştahı orda dercede ama uyku yok her bebk farklı etkileniyor demekki.

batuda bu gece uyandı2 kere birinde emzirdim uyudu diğerinde yatağında salladım gece uykudan kalkmak çok zoruma gidiyor sonra tekrar uyuyamıyorum 1haftadır oruç tutuyorum allah kabul ederse gece kalkıp bişeyler atıştırıyorum sonra uyu uyuyabilirsen

herkese hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız bakalım minnoşlarımız nasıl oldu

bugun doktora gittik uyku problemi dişten değilmiş uykuusu şaşmış ondan çok uyanıyor dedi doktorumuz gündüz çok yor az uyut dedi 2 kere uyuyor kıızm artık öğleden sonra bir kere uyutucam bakalım düzelme olucakmı.

Günaydın annelerim,Damlam geçmş olsun Adacığıma.Yerim onu ben..
Alyanında bir kaç gün burnu aktı,hapşırdı aksırdı bir iki kere calpol verdim birde ıhlamurun içine tüm meyveleri karıştırıp kaynattığım bir karışımım varya benim onu yaptım cicibebeyle yedirdim ona.Sanırım oda iyi geldi biraz.Sık sık terledi üzerini değiştim hiç kurutmadım teriyle attı sanırım bugün tıkanıklık yok gibi görünüyor şimdilik.olumunekankayizsmile
Siz neler yapıyosunuz facede görüşüyoruz gerçi ama:jeyyar:

X