2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım ah bi geçse zaman da evime gitsem çok sıkıldım burda artık ve çanakkale çok sıcak kızımın belinde ve göbeginde isilik çıktı sıcaktan. off offf felaket sıcak ya:2:
az kalmış biraz daha sabır.
o sıcaklar buralarda da var canım ya mahvoluyoruz sabah akşam duştayız hiç sorma yinede banamısın demiyor :1no2:

yerim ben onun minicik ağzını bizimkide danaya nana diyo ben batuyu dana diye seviyorum mehmete nehnet pekiye feki çok şekerler yaaa ama en önemlisi bir anne deyişi var ölüyorum o an bitiyorum anneeee diyo dolaşıyor peşimde itiiiimmmm
maşallah batuşa :):nazar:
o anneee demeleri yokmu zaten herşeyi yaptırıyorlar sıpalar :)
bizimkide ben başka odadaysam hole çıkıyor anneeee diye bağırıp nerde olduğumu tayin ediyor sonrada sesime göre nerdeysem oraya koşuyor cadım :)):KK1:

[
maşallah batuşa :):nazar:
o anneee demeleri yokmu zaten herşeyi yaptırıyorlar sıpalar :)
bizimkide ben başka odadaysam hole çıkıyor anneeee diye bağırıp nerde olduğumu tayin ediyor sonrada sesime göre nerdeysem oraya koşuyor cadım :)):KK1:

çok fenalar çoookkk akıl ermiyo bazen yaptıklarına ağzım açık kalıyo bunu batumu yaptı diye ayrıca çoook yaramaz çoookkk görüşelim birgün funda çok özledim ben sizi ilayda geldimi ankaradan

[

çok fenalar çoookkk akıl ermiyo bazen yaptıklarına ağzım açık kalıyo bunu batumu yaptı diye ayrıca çoook yaramaz çoookkk görüşelim birgün funda çok özledim ben sizi ilayda geldimi ankaradan
bende çok özledim esmacım görüşelim valla :)opuyorumnanaktan
evet ilayda nihayet geldi ankaradan bir daha göndermeyeceğim zaten:eek:lmaz:
bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar

sibelcim maşallah canım ne güzel konuşuyormuş rüya yerim ben onu gerçekten kendilerine göre konuşma dili ediniyorlar yaa bitiyorum ona

esmacım gerçekten o anne diyişleri bitiriyor insanı ada türlü türlü anne der anniiieee anne annem annişşş ve hepsinide yerine göre kullanıyor öldürüyor beni valla

kızlar bişey sorucam Ada tam olarak r-ş-ç gibi harfleri söyleyemiyor onların yerine başka şeyler kullanıyor sizinkilerde de var mı mesela açıl diyemiyor akıl diyor bir yerine biy ....

kızlar sude naz suçiçeği olmuşbilmiyorumkismilenolur bebeği daha önce geçiren varsa bana bilgi versin doktor korkulacak bişey yok diyor ama net de ölümcül zatüre yapar falan yazıyor çok korkuyorum ve iş yerinden anca ölen sonuna izin alabilecem ya isyan etmiyorum bunada binlerce kez şükür ama bu kız bütün hastalıkları tam aşsını yaptırmayı düşündüğümüz ay çıkarıyor ya rota virüsü 6. hastalık şimdide su çiçeği kendimi çok yanlız hissediyorum.kaynanam olacak kadın doğum gününden bir gün sonra ben artık bakamıyorum dedi bahane etti ve daha bakmadı kızlarıyla gezmeyi tercih etti çocuğum kreşlere gitti ortalarda perişan oldu ev kredisi olmazsa bugün işe gelemezdim heralde ayaklarım beni hep geri götürdü.kuzuma dua edin teyzişleri.mafoldumben hayatım boyunca hep güleryüzlülüğümden insanlara karşı affedici oluşumdan kaybettim eltimin çocuğuna 3 yaşaına kadar baktı benim kine yaşgününe kadar.allahım bunların hepsi bi sınav bigün bitecek biliyorum şu hayatda baktığım zaman yüzümü güldüren tek şey sudem o sene emanet rabbim onu benden daha iyi birtek sen koruya bilirsinmafoldumben

kızlar sude naz suçiçeği olmuşbilmiyorumkismilenolur bebeği daha önce geçiren varsa bana bilgi versin doktor korkulacak bişey yok diyor ama net de ölümcül zatüre yapar falan yazıyor çok korkuyorum ve iş yerinden anca ölen sonuna izin alabilecem ya isyan etmiyorum bunada binlerce kez şükür ama bu kız bütün hastalıkları tam aşsını yaptırmayı düşündüğümüz ay çıkarıyor ya rota virüsü 6. hastalık şimdide su çiçeği kendimi çok yanlız hissediyorum.kaynanam olacak kadın doğum gününden bir gün sonra ben artık bakamıyorum dedi bahane etti ve daha bakmadı kızlarıyla gezmeyi tercih etti çocuğum kreşlere gitti ortalarda perişan oldu ev kredisi olmazsa bugün işe gelemezdim heralde ayaklarım beni hep geri götürdü.kuzuma dua edin teyzişleri.mafoldumben hayatım boyunca hep güleryüzlülüğümden insanlara karşı affedici oluşumdan kaybettim eltimin çocuğuna 3 yaşaına kadar baktı benim kine yaşgününe kadar.allahım bunların hepsi bi sınav bigün bitecek biliyorum şu hayatda baktığım zaman yüzümü güldüren tek şey sudem o sene emanet rabbim onu benden daha iyi birtek sen koruya bilirsinmafoldumben

canım ya takma kafana hepimiz geçirdik su çiçeği allaha şükür bişey olmadı.bugünlerde geçer unutursunda işte insan kafasına çok takıyor..
güleryüzlü olmakla kaybetmiyorsun geleceğe yatırım yapıyorsun bigün geçmişe baktığında anlarsın.ben çok örneklerini gördüm bunun..

bende çok özledim esmacım görüşelim valla :)opuyorumnanaktan
evet ilayda nihayet geldi ankaradan bir daha göndermeyeceğim zaten:eek:lmaz:
bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim:çok üzgünüm:
oooohhh kavuşmuşun ilk gözağrına allahım ayırmasın bu kız üniversteyi kazanırsa sende peşinden gidersin anlaşılan :))) valla ramazan geldi ama ramazandan sonra kesin ayarlayalım canım liyayı ıssırmak istiyorum bennn
su iei ve kabzlk - ANNELER FORUMU
canım yukardaki linkde senin için doktora sordum oku bak sana önerileri var

damlacığım şuan bir çok harfi bile söyleyememeleri normal bence batuhan mehmet yerine nehnet diyo dana y nana herşey n harfiyle yani bizde birede biy ikiye iti hepsi falso yaniii

canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
inş. bir an önce kolayca atlatır
benim büyük kızımda geçirmişti suçiçeğini endişelenme onlar çok dayanıklılar sadece üşütmekten koru bişey olmaz allahın izniyle. o senin dediğin zatürre falan grip sonrası bile oluyor (geçen sene ben olmuştum mesela) yani suçiçeğiyle doğrudan alakalı değil suçiçeği ve aşırı üşütme sonrası oluşabilir bu da az bir ihtimal hemde bu yaz gününde. içini ferah tut allaha emanet meleklerimiz.
birde güleryüzlü ,affedici oluşumdan kaybettim diyorsun ama meraklanma mutlaka sonunda sen kazançlı çıkarsın. yapanlar yaptıklarıyla kalırlar. sonunda herşey senin tarafında olur üzme kendini bu kadaropuyorumnanaktan

amin Esmacım allah kimseyi evladından ayırmasın inş.
zaten eve geldi diyorum yok öyle başka şehirde üniversite falan yada bende senle gelirim diyorum ve kesinde giderim herhalde :))
tamam esmacım inş. bayramdan sonra görüşelim mümkün olursa bize gelirsin daha rahat ederiz

günaydın arkadaşlar

sibelcim maşallah canım ne güzel konuşuyormuş rüya yerim ben onu gerçekten kendilerine göre konuşma dili ediniyorlar yaa bitiyorum ona

esmacım gerçekten o anne diyişleri bitiriyor insanı ada türlü türlü anne der anniiieee anne annem annişşş ve hepsinide yerine göre kullanıyor öldürüyor beni valla

kızlar bişey sorucam Ada tam olarak r-ş-ç gibi harfleri söyleyemiyor onların yerine başka şeyler kullanıyor sizinkilerde de var mı mesela açıl diyemiyor akıl diyor bir yerine biy ....
damlacım Liya da aynı tam söylediği kelimeler çok az anne annenne dede baba abla adda araba ayna ayak at al falan bunları tam söylüyor ve farkettiysen hep a ile başlayan kelimeler diğerleri uyduruk :))) kedi tedi, fare vave, vakvak vava gibi :)

canım çok geçmiş olsun acil şifalir diliyorum umarım biran önce atlatırsınız
canım ben Adaya su çiçeği aşısını yaptırmıştım ve eltimin oğlu 1 ay sonra su çiçeği oldu buluşsın diye çok uğraştım ama olmadı bulaşmadı bi türlü doktorumuzlada konuşmuştum şimdiden atlatsın tabii demişti oynasın götür yanına demişti korkma canım hepimizin başina geldi ve gelecek

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin. bizde 2 ay önce bursaya kayınvalidemlere gidicektik ama görümcemin kızı kızamık çıkardı diye gitmedik. ben hasta olan çocukların yanına bilerek saglıklı çocugun götürülmesine karsıyım. neden durup dururken hasta olsunki. hatta eşimde kızamık geçirememiş bana dedi kızımızı götürsekmi bursaya bende dedim çok meraklıysan sen git çıkar kızamık diye. ben geçirdim ve çok kötü bir hastalık. 22 sene geçti aradan ama hala hatırlıyorum çok net. kızımada su çiçegi aşısı yaptırdım eger geçiricekse geçirir allahın takdiri. ama canım gerçekten minbikler bizden daha dayanıklı bu tür hastalıklara. oynaya oynaya ayakta atlatıolar umarım sizde hemencecik atlatırsınız. rabbim hepimizin evlatlarını korusuna.s.

cansudecim çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatır, benim küçük kız kardeşim 8 aylıkken atlatmıştı, annem hala hatırlar : ) ama bunlar çocukluk hastalığı, geçirmesi iyi, bebişini kokla bizim için..

hepinize günaydın şekerler iyi dilekleriniz için çok saolun iş yerinde şef perşembe günün ki halimi görünce bana cumaya izin verdi cuma günü sude doktor gözetiminde idi ve evet sude su çiçeği değilmiş kabarcıkların içi su toplamadı bu saferde zehirli bir böcek çeşidinin soktuğunu öğrendik ama 25 30 yerden falan sokmuş.neyse şunu diyeyim eğer bebeğinizi böcek soktuğunda dudağında şişme yada morarma olursa hemen doktora götürün.neyse kızımla üç gün geçirdik bunada şükür hemen aşısını yapacam en azından savunmasız olmasın kuzum ya.bugün kreşe götürmedik annem geldi bakmak için anlayacağınız bugün salya sümük değilim ama bana moral verdiğiniz için hepinizi kokulu kokulu öpüyorum.

X