2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslım bencede bakıcısında kalsın bildiği tanıdığı kişinin yanında olmak ona daha huzur verir
ama senin için gerçekten çok zor allah dayanma gücü versin
ya bu adamlar senin ufak bebeğin olduğunu biliyo niye gönderirlerse seniklava:

dünürümde gelmiş gitmiş
buketcim sanada allah kolaylık versin ev curcuna olunca düzen falanda kalmıyor
aman anılıma dikkat et sakın misafirle ilgilenicem diye damadımı ihmal etme bozuşuruz

evi toparladım sildim süpürdüm..
alyayı yıkadım yedirdim uyuttum..birazdan da ben banyo yapıp çıkacağım evden..bir bakim dedim sizlere ne ediyosunuz diye?

kızlar bu arada alya ne yapıyor hemen paylaşayım..
şarkı söylüyorum yada şarkı çıkıyor ya hemen ellerini dizlerine vurmaya başlıyor yada hani biz spor yaparız ya ayaklarımızı birbirine değdiririz o da ayaklarını birbirine vuruyor..eğer birinin kucağındaysa lololoolloo(lezize teyze gibi) yapıyorum hemen hareketleniyor filan..bir kaç gündür yaptıkları bunlar
büyüdükçe pek bir güzel oldular he

düzenli giremiyorum muhabbetlerden ve haberlerden uzağım ama inşallah hep güzel haberler konuşuluyordur..
oğluşum ve ev işleri bütün vaktimi alıyor.. akşamlarıda kociş bilgisayara el koyuyor bu yüzden giremiyorum arada böyle uğrayıp bakabiliyorum.

Bizimki de şu wınnn reklamı var ya dikkat kesilip sadece o reklamı izliyo. o reklam çıkınca nerde olursa olsun gözleri hemen tv yi arıyo enteresan akıllı cadı.

gülşah yerim ben o cadıyı ya sen ne hamaratsın bu aralar maaşallah valla
burcu cidden akıllanmaya başlıyorlar yahu bunlar

kolay gelsin buket, Anıl a dikkat et, kalabalıkta daha çok ilgi istiyolar.

diyete daha doğrusu yeme şeklimi deiştirmeye başladım dünden itibaren 1.6 kg vermişim şişliğim iniyor sanırım amaaaa eski halime dönüceeeem kararlıyım 58 kg inicem !!!

hadi bakalım bu sitede de haftalar göre hedef belirleyen gruplar var. çok ciddiler bu konuda.

çok geçmiş olsun canım. biri de biz bebekken flour kullanın deseydi dişlerimiz sapasağlam kalırdı. pis paracı doktorlar. hipokrat da nerelerde?
idil de iyiymiş. umarım hep yüzünüz güler.

çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda atlatırsın umarım.

:1shok::1shok::1shok: bu ne hamaratlık yahu...
aldığın hediye de en güzeli valla. en çok kullanılan şey bence...

saol gülşahcım liya iyi ama huzursuz sanırım koluyla bacakları ağrıyor
bende seni öpüyorum bitanemmopuyorumnanaktan

ayşincim olmuşmu canım?kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun, neyi var liya nın. ben kaçırmış olabilirim.
teşekkürler canım. değiştirmişsin. ben de darıldın sandım. geçmişi yavaşça okurken anladım yanlış anlamadığını:1hug:

what is this "ria" ?
okudum okudum, yanlış yazmış olabilirsiniz sandım ama tekrarlayınca hönk oldum. ben implant taktırabilirim.
diğerleri bana göre değil de ria yı hiç duymadım ki?

günaydın kızlarrr a.s. a.s.

alya gece 4 kadar uyumadı ben bıtkın bı haldeyım belim bacaklarım başım agrıdan çatlıyorrr üfffffff

geçmiş olsun Dilekcim, neler olyo sana.. senin moral depolaman lazım gibime geliyo. bebişi annene bırak. kafanı dinle biraz. bi düzen oluşturmaya çalış. ezgi bahsetmişti akşam uyku düzenini.

valla bakıcının inciğini cinciğini öğrenip ona bırak madem öyle. valla ben annem, ailem dışında kimselere güvenemem. tv de neelr izliyoruz. aklına kötü şey sokmak istemem ama. gerçi yapan yapardı. ay böyle şeylere karar vermek buna karışmak zor.

bak canım sen işleri akşama bırak. kk ya gel. zaten eşin neti ele geçiriyomuş. o sırada da ev işlerini yaparsın. bebeişine de eşin bakar aralarda. gündüz bebeğin ve kk ile ilgilenbencilliğin daniskası buradaaa gel vatandaş gellllldelikafadulden

Aslıcım bencede ıyıce tanıyorsan guvenııyorsan teslım et. Kucuk Ceylan'ın bır fılmı vardı annem dıye.. ordada durumlar tam tersı ama temızlıkcının kızını kacırıyorlardı

Ben çok şişimmmm pöfff.. Kızlar hangi marka kaşık kullanıyorsunuz?
Bir de akıtmayan alıştırma bardaklarından aldınız mı? ne aldınız ne kadara ?

Bu arada ben istemiyorum dedim ya yürüteç hemen o akşam kayınvalidem artık buna yürüteç alman lazm kızım dedi. Bende istemiyorum deyince aaaa ben 3 oğlumu da böyle büyüttüm dedi.
Bir de trip yaptı yaaa. aman bööyle bişey diyeceğini biliyordum dedi.

ehueehueheue ulenn o spiralmiş yaaa neden türkçe konuşmuyosunuz alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…