2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın böcüğüm bize çok uzak yoksa gözümü kırpmadan giderdim muayenehanesine 18 saatlik mesafe var
maraştayız
yoo şimdi emiyor iştahı iyi çok şükür
ayın 21 inde kontrolü var
ozamnda çıksında tahlilleri onlarıda yazarım doktora
çok üzüldüm inan
zatn üniersitedeki doktorlard dedi
ne zaman kültürde üreme olur ozamn gelin dedi
aman aman hasta değil ya çoook şükür canoı isterse emer

saol gülşahcım liya iyi ama huzursuz sanırım koluyla bacakları ağrıyor
bende seni öpüyorum bitanemmopuyorumnanaktan

oyyy kıyamam bn ona..tabi kaç tane visür var şimdi vucudunda..yavrum benim..yerim onu ya..
şaka maka funda 6 aylarına az kaldı bizimkilerin..

deryacım ant de vermeyi bırak bence sen..

ay neyse geçmiş bitti şükürler olsun..
dünü anlatayım..hemen giriştim işe..
makarna salatası yaptım..
tavuklu sumaklı patates salatası
kedidilli muhallebili tatlı
tarçınlı kek
kabak havuş yoğurtlusu
kıymalı ve sosisli börekkayınvalidemde mozak ve zeytinyağlı biber dolması yaptı..
evide kadına bıraktım o halletti..
gece boyunca ekstra yoruldum çok kalabalık olduğumuz için..
12y,i eçiyordu yattılar alya tabi saat 9da uyudu uyku saati geldiği için..dediler bebek görmeye mi yemek yemeye mi geldik ne:)
hasılat iyiydi:)
geceden notlar bunlardelikafadulden
sabah bilgisayarı bi açtım göçmüş kayınvalideme geçeyim dedim ordan babamlara çok takılamadım pc başında ondan..şimdide alt katta oturan kocamın kuzeninin laptopunu istedikde sağolsun o getirdi..yarın götürücem kısmetse..
yarın akşamda bize gelenlerden birinin babası ölmüştü hem ona başsağlığına hemde ev almıştı ev görmeye gibi gidicez aynı grupla..nevresim takımı aldım yeter dimi?
alyayıda kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum gece de orda kalırız sanırım.haberiniz olaa
siz nasılsınız bakalım..
maşallah sana canım nazar değmesin
çocukla iyi yapmışsın o kadar
biran öncede yaptır bilg. ını arıyor gözlerimiz seni
ev görmeye nevresim takımı bence yeter çokda güzel olur herzaman lazım olan bişey güle güle kullansınlar

canım geçmiş olsun ist gibi biyerde dışardan lahmacun söylenip yenirmi
ya banada dün dişç verdi antbiyotik emzirdiğimi söyledim bişey olmaz dedi
ama antibootiğin üzerindede direkman anne sütüne geçer emzirirken içmeyin veya emzirmeye ara verin diyor
içiyom valla

şahsen karpuz aşıkı bir insan olaraktan menünü çok beğendim
ama bide cacık yapsan iyi olmazmıı
sizin memlekette hıyar var demilülülülülülü
Olmazmii gii etraf hiyar doluu :roflol: tmm cacikkta yaparimmm
idil 1 saatttir yatıyor eğer bu gece uykusuysa ben naneyi yedim saat 5 te uyanır

Insallah uyanmazda sende biraz kendini toparlarsin canim:)

SAgol boceqim..

kız esmaaa BAtuşumun azı dişi mi çıkıyo ??? anaa çok enteresan şimdi bizim patrona sordum olabilir mümkün dedi rahatsızlık vermediği sürece sorun yokmuş....
Ayşincim eve t tıbbi cihaz ve alet satıyorum.
Kız Esma yolarım ben o İbo yu ehuheuheuheuheuheeu
evet şimdi kadir ağamda yazmış sırasını şaşıran şaşkın dişler olabiliyor diyee valla ben dün yolama girişiminde bulundum iki üç yumruk bi kaç dürtükle kurtuldu allahdan rüya yoksa ne yapardım acaba çantamı toplar çıkardım cidden alırdım oğlumu ne pohu varsa yesin derdim
slm kizlar uzun zamandir yokum ama hergun okuyorumopuyorumnanaktan
esmacim oglusumunda aynisi oldu azi disi cikiyor sanki sol tarafta resmen dis geliyor dedim:uhm: soktaym filan cunku ilk duydum boyle bise kontrolumuz vardi dk gittimizde gosterdik disdeyil dedi ama hala oyle orda duruyor anlayamadim sizinki etinden ciktimi yani dis goruluyormuCADIARZU
valla şivri 1 haftadır tuğbacığım bence garanti diş bakalım yine
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esmacım dehşet rüya görmüşsün parçalasaydın enişteykaydirigubbakcemile3i ehuehueheu

:1shok::1shok: anam inşalalh kolay :1shok:cıkarır eger dişse canım
valla hemde nasıl deşhettttt:))))
Selam arkideşler.... Salı günü eltimler geldiler. Sanırım pazartesiye kadar da kalacaklar.. Biri 8 yaşında biri 14 aylık iki kızı var... Ev curcuna...
Ben onlar gidene kadar servis dışıyım anlayacağınız... Görüşmek üzere.
kendini özletme arada gelmeye çalış
selAM FISTIKLAR 6. AYININI dolduran bütün bebişleri kutluyorum
esmacım o nasıl rüya öyle bitarafın açıkta kalmış
geçmişi okuyamadım daha
dişler çıkıyor oh oh maşallah
bende dün dişimi çektirdim
o nasıl ağrıyor
oy bide normlde 2 kökü olacak dişin 3 kökü varmış herşeyim elden ayrık ya benim
idlimde iyi şükür
kadir tuğcuya yazdım
kızdı adam anlamdım gitti
çocuğun bişeyi yok dedi
am öyleyse bukız nedne huzursuzdu emmiyordu sürekli ağlıyordu kilo almıyordu kafam karıstı
valla olabilir bi tarafımmı açıkda kalmış yoksa komplemi açıkda kalmışım anlamadım
ha bide deryacığım bende okudumm kadir hocanın yorumlarını dediği gibi özel bir yerde yaptırın idrar testini ve direk kadir hocaya yaz sonuçları ilaç felan kullanmaya başlamadan ve şunuda sor bugün bence idile halen devam ettiğin antibiyötüğü içirmen gerekiyormuymuş
he okudum ben onu valla kafam karıstı sen
n kızda iye felan yok diyo
ee peki bukız nedne iştahsız nedne memeyi görünce çığlık atıyordu neden sürekli ağllıyordu kafayı yiycem valla eğer doktorun dedikleri doğruysa
benim kızım okadar işkenceyi boşunamı çekti yani
ya bi ara oluyo böyle şeyler hepimiz yazdık yok meme emmiyo yok ağlıyo iştahsız diye ama bi süre sonra geçdi

kızlar ben bu test firmalarını zengin edeceğim haberiniz olsun biliyorsunuz ilk adetimi geçen ayın 6sında oldum ama hala tık yok ve batuya hamişkenki gibi uykum var sürekli ne zaman yatarsam yatayım uykum var hep ve akıntı kndimi yeyip bitirirkene dedim ben bi test alamda yapam ne çıkacak aldım korka korka yaptıımmmm cvbı siz bilinnnn

herkese kocaman günaydıııınnnn

zemuszemuszemuszemus
ya nedir benim bu çektiğim zengin olacaj adamlarrr benim sayemde bu sefer iboyada demedim desem ben yapmadım valla esma der :)))
geçen sefer öle dedi ben bişey yapmadım valla esma saçmala test yapıp durma demişdi
ama artık bir korunma yöntemi şarttt yoksa düzensizlikden her ay test alırım ben

gülşahım hala yardımcı olabılırsın canım yarın gelecek arkadaslar beklıyorum canım mesajını bu arada hepınıze günaydınlarrrr böcegim canım ben işteyim offlıne olsam bıle sen yaz emı canım ben görürüm bırde sen hangı mamayı kullanıyosun Alya için kadır bey bana anne sütü ve kutu süt kullan dedı kutu sütlerde mamalar kadar vitamın mınarel varmı acaba yaa iyice okuyamadım yazılarını ama cok dobro bir doktor nesse öptüm hepınızııı

deryacım fan işaretlerinden içi dolu olanı kullanıyorsun.bide boş olanı var hani..sadece dolu olanı kullanacaksın.
kek yapacaksan 190 dereceye getiriyorsun,börek yapacaksan 180 dereceye.
fatates tavuk tarzı yapıyosanda 200 dereceye getiriyorsun.
ben pınarın ilk adım sütünü aldım.gayet güzel tadı önce ben denedim tabi..sanırım laktoz oranı biraz daha az diğer sütlere göre.
dün kayınvalidem cicibebeyle verdi alya sevmedi.
sütlü pirinçlinin içine pekmez beyaz peynir atarak yedirdik.öğleden sonrada 150 150 iki kere süt verdim ben.önce Allaha sonra kadir hocaya güveniyorum.süt herhangi bir şey yapmadı Alyaya..bu ara yumurtanın sarısına da başlıcam..
sebze çorbası yaparken içine kıymada atıyoruma rtık ben.eğer içecekse onuda içiyor..vitaminlerini alıyor.

esma benimde korkum vallahi bu sadece.sıkıntıdan sivilceler çıkıyor bende.
bakalım hayırlsı olsun diyelim.ama ben ria filan düşünmüyorum yani.bu ay sonunda kendi doktoruma gidip bu konuyu netleştirmem gerek artık

esma sende bendensın ben ria düşünüyorum hala düşünmekteyım :D:D:D:D:
ya kafayı yiyeceğim ben yüzdennn
esma benimde korkum vallahi bu sadece.sıkıntıdan sivilceler çıkıyor bende.
bakalım hayırlsı olsun diyelim.ama ben ria filan düşünmüyorum yani.bu ay sonunda kendi doktoruma gidip bu konuyu netleştirmem gerek artık

evet böcüğüm önce iboyla konuşayaım belli bişeye karar verelim sonra ilk işim benimde doktora gitmek olacakk

bu arada batuya mama almaya çıktığımızda kafayı yeyicek gibi oluyorum koskoca kayseride sma gold bulamıyorum iyimi dün 5 büyük market gezdik 1 nöbetci eczane bulmadım mama bende aptamil aldım bugünde firmayı arayacağım nedir bu yaaa daha 1 gün gezmeden bulabilmiş değilim 1 -2 tane getiriyolar sadece markeetlere evde varken almıyorum zaten ayda 1 anca bitiyo bugün firmayı arayacağım nedir bu diyeceğimmm

günayyddıınn gençlikkkkkkkkk

böcüümün dediği gibin bir depremin ardından rötarlı geldim işe :)))))))))
böcüüm çok yorulmuşsun anacıımmm bu kadar misafir ağır gelir bebekle ama hamarat hatunsun kalkmışsın altından brawaaaa :)))))

kızlar ben de ria taktırmayı düşünüyorum çok kolay takılıyormuş ve kolay çıkartılıyormuş patronum önerdi :)))

valla bende diyete baslasam iyi olacak gören kilo almışın diye artık söyleyeni boğasım geliyor vallaa
kızım sen emziriyosun benşm sütüm gitti de ondan başladım bence idare et biraz daha

Kızlar benim laptop 15dakka önce çöktü.kafamçokkarıştı. ayrıca bende çökmüş durumdayım... salı gecesinden beri bitiğim...

tembelliğimden hasta oldum...mafoldumben dışardan lahmacun söyledim.. lanet olsun yeşilliklerini de yedim... şimdi mikrop kapmışım. halim harap.

salı gece1 gibi miğdem bulanmaya 3te kusmaya başladım çarşmda sürünüyordum çarşamba gecesi ateşim çıktı... şimdide iç güveysinden halliceyim..

yemek yiyemiyorum.:1shok:. halsizim... kocayı işe yollamadım defnemle bile ilgilenemiyorum ...:sinifsinif:

dr virüs ise diyette iyileşirssin 72 saat sürebilir ama bakteriyse antibiyotik kullanman gerek dedi .. tabi ki antibiyotikte emzirmek yok.... umarim virüsürtür...

kan verdim ama gaita testi yaptıramadım . 2gündür bağırsakları bozuk ben örnek veremedim :kedi:.. neyse.. ben bi iki gün gelemeyebilirim.

özleyin beni... öpüldünüzŞeniz
geçmiş olsun canım ya 1 ay öncede biz yaşadık aynısını annemlerde vardı bütün hepimiz mahvolduk üstüne ada da isal olmuştu umarım çabuk atlatırsın

gülşahım hala yardımcı olabılırsın canım yarın gelecek arkadaslar beklıyorum canım mesajını bu arada hepınıze günaydınlarrrr böcegim canım ben işteyim offlıne olsam bıle sen yaz emı canım ben görürüm bırde sen hangı mamayı kullanıyosun Alya için kadır bey bana anne sütü ve kutu süt kullan dedı kutu sütlerde mamalar kadar vitamın mınarel varmı acaba yaa iyice okuyamadım yazılarını ama cok dobro bir doktor nesse öptüm hepınızııı
bende merak ediyorum ya mamalar da süt tozu diyor ama içinde bi ton şey var.acaba ilave mi onlar yoksa sütün içindekileri mi yazıyorlar anlamadım. ama bugün sabah 60 cc ilk adım sütünden içirdim geçen gün de içirmiştim severek içti götürdü hemen

ya kafayı yiyeceğim ben yüzdennn

evet böcüğüm önce iboyla konuşayaım belli bişeye karar verelim sonra ilk işim benimde doktora gitmek olacakk

bu arada batuya mama almaya çıktığımızda kafayı yeyicek gibi oluyorum koskoca kayseride sma gold bulamıyorum iyimi dün 5 büyük market gezdik 1 nöbetci eczane bulmadım mama bende aptamil aldım bugünde firmayı arayacağım nedir bu yaaa daha 1 gün gezmeden bulabilmiş değilim 1 -2 tane getiriyolar sadece markeetlere evde varken almıyorum zaten ayda 1 anca bitiyo bugün firmayı arayacağım nedir bu diyeceğimmm
aynen canım ya biz burda bi eczacıyla tanıştık bi tek ırda oluyordu sma gold. söyledik bize koliyle getirdi 1 koli aldık zaten o bitene kadar 6 aylık olur ada. ama sık değiştirme mamasını vücudu alışıncaya kadar zaman geçiyormuş dr öyle demişti bize

Back