Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok şişimmmm pöfff.. Kızlar hangi marka kaşık kullanıyorsunuz?
Bir de akıtmayan alıştırma bardaklarından aldınız mı? ne aldınız ne kadara ?
Bu arada ben istemiyorum dedim ya yürüteç hemen o akşam kayınvalidem artık buna yürüteç alman lazm kızım dedi. Bende istemiyorum deyince aaaa ben 3 oğlumu da böyle büyüttüm dedi.
Bir de trip yaptı yaaa. aman bööyle bişey diyeceğini biliyordum dedi.
bak canım sen işleri akşama bırak. kk ya gel. zaten eşin neti ele geçiriyomuş. o sırada da ev işlerini yaparsın. bebeişine de eşin bakar aralarda. gündüz bebeğin ve kk ile ilgilenbencilliğin daniskası buradaaa gel vatandaş gellllldelikafadulden
melekcim bende nuk un ısya duyarlı kaşıklarından var, 17 tl sanırım. chicconun da var daha açmadım. bir de 5 li renkli ilk kaşıklar var. markasını bilmiyorum. onları kullanıyorum. zaten hepsi hediye. hiçbirini biz almadık:))
ayşincim liya hasta değil çok şükür dün aşı vuruldu teyzesi 1 koldan 2 bacaktan onun ağrısı ve huzursuzluğu var ama bugün daha iyi
ayrıca niye darılayım tatlım sevdiğim insanların iyi kötü tüm uyarılarını dikkate alırım sevmedikleriminkinide sallarım
haklısın canım ama işin rengi başka benim sıpa sabah 9-10 gibi bi kalkıyo akşam 5 e kadar sadece 40 dakika uyuyor o aradada ancak yemek yapabiliyorum uyanıkken zaten sadece bebekle ilgileniyorum. ama kk ya daha çok zaman ayırmak ve yeniden muhabbete tam dahil olmak istiyorum...
kadir abimiz kızımın henüz benim bu seyahat olayımı anlayamayacağını söyledi içime su serpti :)))
savulun Kadirizm geliyor :))))hihoyyyt:teytey:
sen şimdiden şikayetçisin. ayaklanınca ne yapacağız kızlar kafamçokkarıştıayyy bu çocuk beni çıldırtacak yaaa bi dakika yatmıyo sağı solu karıştıracak anca
kollarım koptuu
Kızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon![]()