2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:

sen şimdiden şikayetçisin. ayaklanınca ne yapacağız kızlar kafamçokkarıştı

QUOTE]

ben karıştırmasından değilde kucağımda karıştırmasından şikayetçiyimm kollarım kopuyo taşıyacağım diye :)
bu arada bu saatte netteyimmm ayyy ne güzell.. kociş maça gittiii oğluşum erkenden uyuya kaldııı ohh bi dünya varmışşş keyif yapıyorumm ama nette kimse yokkk...

selam güzeller
gülşahım benım dandık fırında derce yok ya bı pastanın üstü yandı bıle gıcık oldum :(

kızlar selam bugün kızımı dr götürdük kontrolümüz vardı. kızım 1 haftada 80 gr vermiş zaten 1 ayda 350 alıodu:( dr mama ve ek gıdaya başlattı. eşim az önce antalyaya dogru yola çıktı kuzeninin düğünü için ve ben kızkardeşimle kaldım. kızımın biraz ateşi var eşimde gitti kızım diş çıkartıo. çok huzursuz ve endişeliyim. makattan kaç dereceyi aşarsa ateşi yüksek sayılıyor? of ya makatta ateşine bakarken ortalıgı birbirine katıo kızım çok üzgünüm çok:((((((((

dr en ii makattan sonuç alırsın dedi. bu kulaktan ölçendende var ama daha küçük oldugu için kulagının tam içine giremez yanlış olur dedi dr. aman ya allak bullagım utanmasam eşimin arkasından aglayacaktım. yazık o da dedi eger bişi olursa ara ben ilk mola yerinde iner istanbula geri gelirim diye:( bide mamaya başladık alıştırma bardaklarından aldım benim kızım biberon almıo belki o bardaktan içer dedim ama acaba basarabilirmi? birde anne sütünden muhallebi ve yogurt yapılıomu arkadaşlar? sagmıştım birsürü var buzlukta:(

dr en ii makattan sonuç alırsın dedi. bu kulaktan ölçendende var ama daha küçük oldugu için kulagının tam içine giremez yanlış olur dedi dr. aman ya allak bullagım utanmasam eşimin arkasından aglayacaktım. yazık o da dedi eger bişi olursa ara ben ilk mola yerinde iner istanbula geri gelirim diye:( bide mamaya başladık alıştırma bardaklarından aldım benim kızım biberon almıo belki o bardaktan içer dedim ama acaba basarabilirmi? birde anne sütünden muhallebi ve yogurt yapılıomu arkadaşlar? sagmıştım birsürü var buzlukta:(

iyi akşamlar
walla bu sorunun cevabını bende merak ediyorum gerçekten annesütünden yoğurt yapılıyormu acaba??????????

herkese benden kocaman günaydınnn benim yazımı kaale almamışınız şu hediye işini diyorum ne yapacağzı canolarrr hadi çekiliş yapalım

günaydın kızlar a.s. a.s.

esma ben dün gece seni kaale aldım çekiş yaptım ben sana sen bana çıktın yerimseniben

günaydın gençlilkkk
iyi haftasonları diliyorum hepinize :))))
biz erkenden uyandık kahvaltı mızı ettik makinaya çamaşır attık Barney izlioss Ada hanım uyurlarsa buzdolabını temizleyecem ve valiz hazırlayacam

kızlar madem byrdasınız bişey danışmak istiyorum.5 aylık oldu kızım bugün yoğurt yapmak istiyorum..verdiniz mi hiç???inek sütü kullansam mı bilemedim.birde ölçüler konusunda bilgisi olan var mı??yani ne kadar süte ne kadar yoğurt eklemeli??

günaydın kızlar a.s. a.s.

esma ben dün gece seni kaale aldım çekiş yaptım ben sana sen bana çıktın yerimseniben
süpper olmuşşş kuzuuummmm bizim çekiliş hazırr yaniiimmmmm
günaydın gençlilkkk
iyi haftasonları diliyorum hepinize :))))
biz erkenden uyandık kahvaltı mızı ettik makinaya çamaşır attık Barney izlioss Ada hanım uyurlarsa buzdolabını temizleyecem ve valiz hazırlayacam
aman boşver ne buzdolabı yaaaa oynaş kızçenleeee
kızlar madem byrdasınız bişey danışmak istiyorum.5 aylık oldu kızım bugün yoğurt yapmak istiyorum..verdiniz mi hiç???inek sütü kullansam mı bilemedim.birde ölçüler konusunda bilgisi olan var mı??yani ne kadar süte ne kadar yoğurt eklemeli??

yoğurt
100cc sütü şerçe parmağımın dayanabileceği sıcaklığa yani 40 derece ayarladım süt saklama kabıma (ağzı kapaklı) arkadaşım bana kovanoz mamasındada yaptığını söylemişdi mantıklı çünkü ortalama 100cc onlarda içinden biraz süt alıp bir çay bardağında bir tepeleme çay kaşığı yoğurdu karıştırıp sütün içine döktüm ve karıştırdım sonra kapağını kapatıp ona uygun bir havluya sardım ve hiç kıpırdatmadan 4 saat mayaladım sonra doğru buzdolabına koydum çünkü 1 günde buzdolabında beklemesi gerekiyormuş yoğurdumuz hazır arkadaşlar isterseniz yoğurdun içine meyve püresi ekleyip meyveli, yoğurt yapabilirsiniz

canım ben 5 aylıkken verdim inek sütüyle yaptım hiç bir sakıncası yok sende ver kızına

listeyiiii başlatıverdim kızlarrrrr katılımlarınızı bekliyoruuuuuzzzzzz

Back