2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslım bencede bakıcısında kalsın bildiği tanıdığı kişinin yanında olmak ona daha huzur verir
ama senin için gerçekten çok zor allah dayanma gücü versin
ya bu adamlar senin ufak bebeğin olduğunu biliyo niye gönderirlerse seni:oklava:

dünürümde gelmiş gitmiş
buketcim sanada allah kolaylık versin ev curcuna olunca düzen falanda kalmıyor
aman anılıma dikkat et sakın misafirle ilgilenicem diye damadımı ihmal etme bozuşuruz

evi toparladım sildim süpürdüm..
alyayı yıkadım yedirdim uyuttum..birazdan da ben banyo yapıp çıkacağım evden..bir bakim dedim sizlere ne ediyosunuz diye?

kızlar bu arada alya ne yapıyor hemen paylaşayım..
şarkı söylüyorum yada şarkı çıkıyor ya hemen ellerini dizlerine vurmaya başlıyor yada hani biz spor yaparız ya ayaklarımızı birbirine değdiririz o da ayaklarını birbirine vuruyor..eğer birinin kucağındaysa lololoolloo(lezize teyze gibi) yapıyorum hemen hareketleniyor filan..bir kaç gündür yaptıkları bunlar
büyüdükçe pek bir güzel oldular he

düzenli giremiyorum muhabbetlerden ve haberlerden uzağım ama inşallah hep güzel haberler konuşuluyordur..
oğluşum ve ev işleri bütün vaktimi alıyor.. akşamlarıda kociş bilgisayara el koyuyor bu yüzden giremiyorum arada böyle uğrayıp bakabiliyorum.

Bizimki de şu wınnn reklamı var ya dikkat kesilip sadece o reklamı izliyo. o reklam çıkınca nerde olursa olsun gözleri hemen tv yi arıyo enteresan akıllı cadı.

gülşah yerim ben o cadıyı ya sen ne hamaratsın bu aralar maaşallah valla
burcu cidden akıllanmaya başlıyorlar yahu bunlar

Selam arkideşler.... Salı günü eltimler geldiler. Sanırım pazartesiye kadar da kalacaklar.. Biri 8 yaşında biri 14 aylık iki kızı var... Ev curcuna...
Ben onlar gidene kadar servis dışıyım anlayacağınız... Görüşmek üzere.

kolay gelsin buket, Anıl a dikkat et, kalabalıkta daha çok ilgi istiyolar.

diyete daha doğrusu yeme şeklimi deiştirmeye başladım dünden itibaren 1.6 kg vermişim şişliğim iniyor sanırım amaaaa eski halime dönüceeeem kararlıyım 58 kg inicem !!!

hadi bakalım bu sitede de haftalar göre hedef belirleyen gruplar var. çok ciddiler bu konuda.

selAM FISTIKLAR 6. AYININI dolduran bütün bebişleri kutluyorum
esmacım o nasıl rüya öyle bitarafın açıkta kalmış
geçmişi okuyamadım daha
dişler çıkıyor oh oh maşallah
bende dün dişimi çektirdim
o nasıl ağrıyor
oy bide normlde 2 kökü olacak dişin 3 kökü varmış herşeyim elden ayrık ya benim
idlimde iyi şükür
kadir tuğcuya yazdım
kızdı adam anlamdım gitti
çocuğun bişeyi yok dedi
am öyleyse bukız nedne huzursuzdu emmiyordu sürekli ağlıyordu kilo almıyordu kafam karıstı

çok geçmiş olsun canım. biri de biz bebekken flour kullanın deseydi dişlerimiz sapasağlam kalırdı. pis paracı doktorlar. hipokrat da nerelerde?
idil de iyiymiş. umarım hep yüzünüz güler.

Kızlar benim laptop 15dakka önce çöktü.kafamçokkarıştı. ayrıca bende çökmüş durumdayım... salı gecesinden beri bitiğim...

tembelliğimden hasta oldum...mafoldumben dışardan lahmacun söyledim.. lanet olsun yeşilliklerini de yedim... şimdi mikrop kapmışım. halim harap.

salı gece1 gibi miğdem bulanmaya 3te kusmaya başladım çarşmda sürünüyordum çarşamba gecesi ateşim çıktı... şimdide iç güveysinden halliceyim..

yemek yiyemiyorum.:1shok:. halsizim... kocayı işe yollamadım defnemle bile ilgilenemiyorum ...:sinifsinif:

dr virüs ise diyette iyileşirssin 72 saat sürebilir ama bakteriyse antibiyotik kullanman gerek dedi .. tabi ki antibiyotikte emzirmek yok.... umarim virüsürtür...

kan verdim ama gaita testi yaptıramadım . 2gündür bağırsakları bozuk ben örnek veremedim :kedi:.. neyse.. ben bi iki gün gelemeyebilirim.

özleyin beni... öpüldünüzŞeniz

çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda atlatırsın umarım.

ay neyse geçmiş bitti şükürler olsun..
dünü anlatayım..hemen giriştim işe..
makarna salatası yaptım..
tavuklu sumaklı patates salatası
kedidilli muhallebili tatlı
tarçınlı kek
kabak havuş yoğurtlusu
kıymalı ve sosisli börekkayınvalidemde mozak ve zeytinyağlı biber dolması yaptı..
evide kadına bıraktım o halletti..
gece boyunca ekstra yoruldum çok kalabalık olduğumuz için..
12y,i eçiyordu yattılar alya tabi saat 9da uyudu uyku saati geldiği için..dediler bebek görmeye mi yemek yemeye mi geldik ne:)
hasılat iyiydi:)
geceden notlar bunlardelikafadulden
sabah bilgisayarı bi açtım göçmüş kayınvalideme geçeyim dedim ordan babamlara çok takılamadım pc başında ondan..şimdide alt katta oturan kocamın kuzeninin laptopunu istedikde sağolsun o getirdi..yarın götürücem kısmetse..
yarın akşamda bize gelenlerden birinin babası ölmüştü hem ona başsağlığına hemde ev almıştı ev görmeye gibi gidicez aynı grupla..nevresim takımı aldım yeter dimi?
alyayıda kayınvalideme bırakmayı düşünüyorum gece de orda kalırız sanırım.haberiniz olaa
siz nasılsınız bakalım..
:1shok::1shok::1shok: bu ne hamaratlık yahu...:nazar:
aldığın hediye de en güzeli valla. en çok kullanılan şey bence...

saol gülşahcım liya iyi ama huzursuz sanırım koluyla bacakları ağrıyor
bende seni öpüyorum bitanemmopuyorumnanaktan

ayşincim olmuşmu canım?kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun, neyi var liya nın. ben kaçırmış olabilirim.
teşekkürler canım. değiştirmişsin. ben de darıldın sandım. geçmişi yavaşça okurken anladım yanlış anlamadığını:1hug:

günayyddıınn gençlikkkkkkkkk

böcüümün dediği gibin bir depremin ardından rötarlı geldim işe :)))))))))
böcüüm çok yorulmuşsun anacıımmm bu kadar misafir ağır gelir bebekle ama hamarat hatunsun kalkmışsın altından brawaaaa :)))))

kızlar ben de ria taktırmayı düşünüyorum çok kolay takılıyormuş ve kolay çıkartılıyormuş patronum önerdi :)))

what is this "ria" ?
okudum okudum, yanlış yazmış olabilirsiniz sandım ama tekrarlayınca hönk oldum. ben implant taktırabilirim.
diğerleri bana göre değil de ria yı hiç duymadım ki?

günaydın kızlarrr a.s. a.s.

alya gece 4 kadar uyumadı ben bıtkın bı haldeyım belim bacaklarım başım agrıdan çatlıyorrr üfffffff

geçmiş olsun Dilekcim, neler olyo sana.. senin moral depolaman lazım gibime geliyo. bebişi annene bırak. kafanı dinle biraz. bi düzen oluşturmaya çalış. ezgi bahsetmişti akşam uyku düzenini.

bulut mu kız bulut felan kalmadı az sonra teslimat yapacağım hastaneye eheuheueheue
Diloşumm Alyama ne olmuş acaba?? diş olabilir mi dersin annesi ateşi var mı sadece huzursuzluk mu var????

kızlar bir de size bişey soracamm
şimdi bildiğiniz üzre ben pazar günü İstanbula gidiyorum 1 hafta yokum Muğla da Ada bakıcımızda kalacak ancak bakıcımız da bir kaç günlüğüne köye gidecek kışlık yiyecek hazırlamak için köy de mahsüllerini toplayıp konserve yapacak kocası toplamış kadın 2-3 gün köyde kalıp konsrve tarhana vs yapacak bu esnada Ada da yanlarında olacak tamamen yabancı bir ortam olduğu için ben tedirgin oldum ama kadın ben çocuğuma özenle bakarım sen hiç merak etme dedi işin açıkçası kocası da kendisi de kızımı çok sewiyorlar ve çok dikkatli bakıyorlar hediyeler alıp duruyorlar Ada ya :)) bülentin teyzesi de marmaris te dedi ki bende dursun ben bakarımm kadının 17 yaşında 1 kızı var o da çok iyidir onlar da güsel bakarlar ama Ada nın huyunu bilmiyorlar bakıcımız benden de iyi bilir huyunu sizce bakıcıda mı kalsın Teyzede mi??? buarada marmaris çok sıcak ve Ada sıcağı hiç sevmez :((

valla bakıcının inciğini cinciğini öğrenip ona bırak madem öyle. valla ben annem, ailem dışında kimselere güvenemem. tv de neelr izliyoruz. aklına kötü şey sokmak istemem ama. gerçi yapan yapardı. ay böyle şeylere karar vermek buna karışmak zor.

düzenli giremiyorum muhabbetlerden ve haberlerden uzağım ama inşallah hep güzel haberler konuşuluyordur..
oğluşum ve ev işleri bütün vaktimi alıyor.. akşamlarıda kociş bilgisayara el koyuyor bu yüzden giremiyorum arada böyle uğrayıp bakabiliyorum.

bak canım sen işleri akşama bırak. kk ya gel. zaten eşin neti ele geçiriyomuş. o sırada da ev işlerini yaparsın. bebeişine de eşin bakar aralarda. gündüz bebeğin ve kk ile ilgilen:Dbencilliğin daniskası buradaaa gel vatandaş gellllldelikafadulden

Aslıcım bencede ıyıce tanıyorsan guvenııyorsan teslım et. Kucuk Ceylan'ın bır fılmı vardı annem dıye.. ordada durumlar tam tersı ama temızlıkcının kızını kacırıyorlardı

Ben çok şişimmmm pöfff.. Kızlar hangi marka kaşık kullanıyorsunuz?
Bir de akıtmayan alıştırma bardaklarından aldınız mı? ne aldınız ne kadara ?

Bu arada ben istemiyorum dedim ya yürüteç hemen o akşam kayınvalidem artık buna yürüteç alman lazm kızım dedi. Bende istemiyorum deyince aaaa ben 3 oğlumu da böyle büyüttüm dedi.
Bir de trip yaptı yaaa. aman bööyle bişey diyeceğini biliyordum dedi.

ehueehueheue ulenn o spiralmiş yaaa neden türkçe konuşmuyosunuz alla alla

Back