Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooo aslı hanım hoşgeldinizbuyrunnnnnnnnn
bir değişiklik var sizde öhöhöhööödelikafadulden
ben biraz önce firmayı aradım oradan kayserideki tıbbı mümessil bayana numaramı vermişler kadın aradı yardımcı oldu sağolsun telinide verdi istediğiniz zaman arayın dedikızım sen emziriyosun benşm sütüm gitti de ondan başladım bence idare et biraz daha
aynen canım ya biz burda bi eczacıyla tanıştık bi tek ırda oluyordu sma gold. söyledik bize koliyle getirdi 1 koli aldık zaten o bitene kadar 6 aylık olur ada. ama sık değiştirme mamasını vücudu alışıncaya kadar zaman geçiyormuş dr öyle demişti bize
ooooo aslı hanım hoşgeldinizbuyrunnnnnnnnn
bir değişiklik var sizde öhöhöhööödelikafadulden
bulut mu kız bulut felan kalmadı az sonra teslimat yapacağım hastaneye eheuheueheue
Diloşumm Alyama ne olmuş acaba?? diş olabilir mi dersin annesi ateşi var mı sadece huzursuzluk mu var????
kızlar bir de size bişey soracamm
şimdi bildiğiniz üzre ben pazar günü İstanbula gidiyorum 1 hafta yokum Muğla da Ada bakıcımızda kalacak ancak bakıcımız da bir kaç günlüğüne köye gidecek kışlık yiyecek hazırlamak için köy de mahsüllerini toplayıp konserve yapacak kocası toplamış kadın 2-3 gün köyde kalıp konsrve tarhana vs yapacak bu esnada Ada da yanlarında olacak tamamen yabancı bir ortam olduğu için ben tedirgin oldum ama kadın ben çocuğuma özenle bakarım sen hiç merak etme dedi işin açıkçası kocası da kendisi de kızımı çok sewiyorlar ve çok dikkatli bakıyorlar hediyeler alıp duruyorlar Ada ya :)) bülentin teyzesi de marmaris te dedi ki bende dursun ben bakarımm kadının 17 yaşında 1 kızı var o da çok iyidir onlar da güsel bakarlar ama Ada nın huyunu bilmiyorlar bakıcımız benden de iyi bilir huyunu sizce bakıcıda mı kalsın Teyzede mi??? buarada marmaris çok sıcak ve Ada sıcağı hiç sevmez(
bulut mu kız bulut felan kalmadı az sonra teslimat yapacağım hastaneye eheuheueheue
Diloşumm Alyama ne olmuş acaba?? diş olabilir mi dersin annesi ateşi var mı sadece huzursuzluk mu var????
şimdi bildiğiniz üzre ben pazar günü İstanbula gidiyorum 1 hafta yokum Muğla da Ada bakıcımızda kalacak ancak bakıcımız da bir kaç günlüğüne köye gidecek kışlık yiyecek hazırlamak için köy de mahsüllerini toplayıp konserve yapacak kocası toplamış kadın 2-3 gün köyde kalıp konsrve tarhana vs yapacak bu esnada Ada da yanlarında olacak tamamen yabancı bir ortam olduğu için ben tedirgin oldum ama kadın ben çocuğuma özenle bakarım sen hiç merak etme dedi işin açıkçası kocası da kendisi de kızımı çok sewiyorlar ve çok dikkatli bakıyorlar hediyeler alıp duruyorlar Ada ya :)) bülentin teyzesi de marmaris te dedi ki bende dursun ben bakarımm kadının 17 yaşında 1 kızı var o da çok iyidir onlar da güsel bakarlar ama Ada nın huyunu bilmiyorlar bakıcımız benden de iyi bilir huyunu sizce bakıcıda mı kalsın Teyzede mi??? buarada marmaris çok sıcak ve Ada sıcağı hiç sevmez(
kadir tuğcu şu an online
Valal melegim dogumdan sonra bel ve baş agrısı kaldı bende dr gidiyorum asm hastanesı bı ilac vermıyro ılla emzırmeyı bırakmam gerekmıs falan fılan bı iyi dr bulaamdımDilek'im ne ooldu sana ya boyle hep hastasın
Benım moralım bozuk oldugu zaman cok cabuk hasta olurum.. Canını sıkan bısey yok degılmı?
ah böcukum ah düzene girecek ama bu huysuzluk baska sanıem diş cıkartcak ondandilek sen uyuma düzenini bir an önce kurmaya bak canım bu şekilde sana yazık günah..
o gece misafirlerden birinin bebesi işte 1 yaşında filan.uyuma şekline şok oldum.kınamıyorum ama.annesi aldı sallıyor onu ayaklarında.çocuk ağlıyor.ağlayarak uyurmuş yani.daha doğrusu ağlamaktan yorulunca uyurmuş desek daha doğru:S
off Allahım çok üzüldüm kıza..birde böyle bekarlığında ciks bir kızdı.gefrçi hala öyle ya..valla hiç 2 çocuk annesi demez kimse ailesinden durumuda iyi.ama işte bazı şeyler yeterli gelmeyebiliyor çok yorgunum diyor..