Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bayanları güzel bayramlar okudum iyimi :roflol: diyorum ne bayramı.. siz düşünün artık halimi sırnaşık şeyherkese günaydın güzel bayanlarrrr güzel bir hafta diliyorum hepinize
ya bu bebekler kendisleri ayarlıyorlar uyumayı uyanmayı ne yapsan boş bence inşallah düzelir ya. gündüz çok mu uyuyor? bi kitapta gündüzleri bi seferde 1.5 satten fazla uyutmayın uyandırın 1-2 saat sonra tekrar yatırın sonra yine 1-1.5 saat uyusun diyo akşama kadar böyle bi tekrar var. bi dene istersen bunu deneyuip memnun olan çok vargünaydın milletttttttttt :teytey: eşimi yolluyum gelicem birazdan öpüyorumm
ve benim kız geceleri hiç uyumuyor bana bi çare bulun yoksa çıldırcam..
herkeslere günaydın mutlu sabahlar
esmacım bende zaten o salak kadın dışında kimseden duymadım sma hakkında kötü bişey. bi ara sma buşlamadık milupa aldık acaip gaz yaptı normalde mama deişince gaz yapar beklejyelim dedik kutu bitene kadar hiçbi düzelme olmadı.neymiş efendim zaten küçük bebeklerin hepsinde olurmuş gaz. e sma da olmuyo milupada oluyosa o mama kızıma yaramıyo bunu anlamak zor deil de onun küçük beyni basmadı bunu işte..
hakket gülşah nooldu senin süt sabah kalkınca benim de aklıma geldin sorayın diodum
aslı kocamda çok beğendi orayı canım dedim bizim lazanyada buralarda arıcaktım seni pazar pazar rahatsız etmim dedim kocanın yanında..:)
inşallah kısmet olurda bir gün düşerse yolum seni görmeden gitmem gidemem..ayaklarım izin vermez bebem