2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın milletttttttttt :teytey: eşimi yolluyum gelicem birazdan öpüyorumm

ve benim kız geceleri hiç uyumuyor bana bi çare bulun yoksa çıldırcam..

herkeslere günaydın mutlu sabahlar
esmacım bende zaten o salak kadın dışında kimseden duymadım sma hakkında kötü bişey. bi ara sma buşlamadık milupa aldık acaip gaz yaptı normalde mama deişince gaz yapar beklejyelim dedik kutu bitene kadar hiçbi düzelme olmadı.neymiş efendim zaten küçük bebeklerin hepsinde olurmuş gaz. e sma da olmuyo milupada oluyosa o mama kızıma yaramıyo bunu anlamak zor deil de onun küçük beyni basmadı bunu işte..
hakket gülşah nooldu senin süt sabah kalkınca benim de aklıma geldin sorayın diodum

günaydın milletttttttttt :teytey: eşimi yolluyum gelicem birazdan öpüyorumm

ve benim kız geceleri hiç uyumuyor bana bi çare bulun yoksa çıldırcam..
ya bu bebekler kendisleri ayarlıyorlar uyumayı uyanmayı ne yapsan boş bence inşallah düzelir ya. gündüz çok mu uyuyor? bi kitapta gündüzleri bi seferde 1.5 satten fazla uyutmayın uyandırın 1-2 saat sonra tekrar yatırın sonra yine 1-1.5 saat uyusun diyo akşama kadar böyle bi tekrar var. bi dene istersen bunu deneyuip memnun olan çok var

Maalesef günümüzde moda haline gelen, vitamin verir gibi "Demir" verilmesi pek çok zararlarıda beraberinde getirecektir. Demir tedavisi sadece "Demir Eksikliğ Anemisi" tesbit edilmiş hastalara verilir.Eğer hastada "Akdeniz Anemisi" veya "Orak Hücreli Anemi" varsa, demir tedavisi bu çocukları zehirleyicidir.
Ayrıca demir, bakteriler içinde "Büyüme Hormonu" gibidir. Enfeksiyonları azdırır, hastalıklar daha ağır seyreder, çocuk daha sık hastalanır.
alıntıdır.
derya bunu senin için kopyaladım sen idile demir veriyorsun demmi

benim süt coştu gibidelikafadulden
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım hemen:kedi:
mama sadece 1-2 kere veriyorum 2 gündür.maşalah 3-4 saatte bir 150-160lık çıkıyor.alya da içeceğini içiyor.önce yarısını veriyorum eğer devam ederse diğerinden az daha koyuyorum dolaba atıyorum.
hasta olursa kuzum içireceğim..
mama gibi ısrar etmiyorum içsin diye.anne sütü alsında varsın az olsunŞeniz

ben demir vermiyorum kızlar.içirmiyorum kadir tuğcu içirmeyin diyor zaten..
özgecim canım gaz yapmış olabilir sma başka mama denesen.kimi bebek her mamayı sindiremez.alyada mesela bebelacı sindirememişti..tadını sevmeyebilir..diğerlerini bir dene bakalım..
diloşum günaydın..gündüz uyutma yor iyice ama uyusada uyandır geceye bu şekilde döndürebilrisin sanırım..

herkeslere günaydın mutlu sabahlar
esmacım bende zaten o salak kadın dışında kimseden duymadım sma hakkında kötü bişey. bi ara sma buşlamadık milupa aldık acaip gaz yaptı normalde mama deişince gaz yapar beklejyelim dedik kutu bitene kadar hiçbi düzelme olmadı.neymiş efendim zaten küçük bebeklerin hepsinde olurmuş gaz. e sma da olmuyo milupada oluyosa o mama kızıma yaramıyo bunu anlamak zor deil de onun küçük beyni basmadı bunu işte..
hakket gülşah nooldu senin süt sabah kalkınca benim de aklıma geldin sorayın diodum

özge kimseyi duyma canım araştırıyoruz herşeyi herkesden iyi biliyoruz dün kuzenim bana bişeyler dedi valla araştırıyorum biliyorum dedim ben boş değilim o yüzden kimsenin dediğini almam kafama yatmazsa tabi kafama yatarsada araştırır sonra alırımmm

günaydınnn güsell annişlerrr
esmacımmm batuşdan son haberleri alalım ??? :)))
böcüüümmm gel ben seni gesdiririm Akyakalardaaa
Ahuuuu bırak adam rahat gitsinnn işe bana bişe demiyorlar walla toplantılara falan gittiğimde mecburen çıkartıyorum terliklerimi ama yanımda taşıyorum eheuehuehe acil durum çantamda :))

aslı kocamda çok beğendi orayı canım dedim bizim lazanyada buralarda arıcaktım seni pazar pazar rahatsız etmim dedim kocanın yanında..:)
inşallah kısmet olurda bir gün düşerse yolum seni görmeden gitmem gidemem..ayaklarım izin vermez bebem

özgemm SMA süper bir mamadır sindirim çok kolaydır ve gaz fazla yapmaz biz mamaya başladığımızdan beri SMA gold kullanıyoruz annem bana da onu kullanmuş içini ferah tut çok güvenilir...
kızımı da pişirmeyin oralarda serinletin sıcaktan çok bunalıyorlar yawww

Emelciim arkana bile bakma bas git tatile:))))

aslı kocamda çok beğendi orayı canım dedim bizim lazanyada buralarda arıcaktım seni pazar pazar rahatsız etmim dedim kocanın yanında..:)
inşallah kısmet olurda bir gün düşerse yolum seni görmeden gitmem gidemem..ayaklarım izin vermez bebem

:asigim::asigim::1hug::1hug::1hug: yerim o ayakları ehuehue

Kızlar özellikle Ahu ,
Ezgi iyi dükkanı açmajkla meşguldü hiç giremiyordu nete c.tesi açtılar tükanı önümüzdeki hafta aramıza dönecek unutmasınlar beni kızlar dedi özlemiş:)))

bende vermiyordum demiri vermeyeceğimde ya ben d vitde vermiyorum tatilde güneşden aldı şimdide balkonda felan güneşde tutuyorum 10-15 dak

aslıcığım batu maşallah gayet sağlıklı bir sorunumuz yok inşallah bundan sonrada olmaz kuzuma bişey hiç bir kuzu hastalanmasın çok zor oluyor çünküü

evet yeliz doktorlar bunu veriyor ama tadı çok berbat bir kere içtim alyanın kusma nedenide bu oldu sanırım..yediğini komple çıkardı yavrum..
bencede gereksiz..

demiri içince batunun suratını görmenizi isterim gerçekden görülmeye değer o yüzden bebeğime boşuna işkence etmemem gerektiğini düşünüyorum

bizim kızda pek sevmiyor suratı çok kötü oluyor deddiğiniz gibi...ağzıyla geri çıkarıyor hepsini üstü başı batıyor...bende 5 gündür filan vermiyorum hem kan testinde kan değelerimiz çok iyi çıkmıştı ve bende kullanıyorum hala kan şurubu...devit i veriyorum ama ...dayımın oğluda kusuyomuş yengem her demiri verdiğinde...mamasına katmış yine kusmuş kaydirigubbakcemile3 çok akıllı bu bebekler çooook...herşeyden anlıyorlar vallaaa...

Back