merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff
canım benim kızımda 5 ay 3 günlük yaklaşık 2 aydır emmede nazlanıo ve hep alması gereken kilonun alt sınırında. ama sanırım sıcaktan emmio bide artık herşey dikkatini dagıtıo. sessiz bir ortamda ince kıyafetlerle emzir. bide kucagına alma yanına uzan fazla temas etme çünkü sıcaklıgındanda etkilenir. ben çıçıtlı badiyle emziriyorum. emzirirken ya camı açıorum yada vantilatörü duvardan estirip emziriorum. o zaman emio. ama çok kısa ya! 5 dak emip bırakıo bende sık sık ama kısa emzirmeye çalışıorum. ve emmediği zamanlar 1 tatlı kaşıgı falan su veriorum çok sıcak susuz kalmasın diye:ecrin_bebek: