2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff

canım benim kızımda 5 ay 3 günlük yaklaşık 2 aydır emmede nazlanıo ve hep alması gereken kilonun alt sınırında. ama sanırım sıcaktan emmio bide artık herşey dikkatini dagıtıo. sessiz bir ortamda ince kıyafetlerle emzir. bide kucagına alma yanına uzan fazla temas etme çünkü sıcaklıgındanda etkilenir. ben çıçıtlı badiyle emziriyorum. emzirirken ya camı açıorum yada vantilatörü duvardan estirip emziriorum. o zaman emio. ama çok kısa ya! 5 dak emip bırakıo bende sık sık ama kısa emzirmeye çalışıorum. ve emmediği zamanlar 1 tatlı kaşıgı falan su veriorum çok sıcak susuz kalmasın diye:ecrin_bebek:

mrb kızlar birşey soracağım sizlere hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz?ben internetten alıyorum sizlerede sormak istedim medela almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

kızalr selam giremiyorum nasılsınız esma geçmiş olsun
kızlar daha geçmişi okuyamadım
kızım yine hasta
geçen doktorunu gördüm neden bişey yapmamışlar üniversitede dedi temiz olduğunu biliyorrdum ben zaten temizledimki filmi çekilsin dedi
yine hasta idrarını yapamıyor sürekli ağlıyor çok üzgünüm
bu arada eltim doğum yaptı
bi oğlu oldu onlada uğrasıyoruz amaan ne bu ya yine hasta 3 gün iiyiydi yine aynı amaaannn

kızım yine hasta
geçen doktorunu gördüm neden bişey yapmamışlar üniversitede dedi temiz olduğunu biliyorrdum ben zaten temizledimki filmi çekilsin dedi
bi oğlu oldu onlada uğrasıyoruz amaan ne bu ya yine hasta 3 gün iiyiydi yine aynı amaaannn

kıyamam ya çok zor gerçekten bebişleri hasta görmek Allah onları hiç hasta etmesin tez zamanda iyileşin inş çok geçmiş olsun.

4 AYLIK BEBEĞİNİ DÖVEREK HASTANELİK ETTİ

KAYSERİ'de 27 yaşındaki S.S., 4 aylık oğlu Mustafa'yı döverek, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Yüzünde çizik ve morluklar oluşan bebek, hastaneye kaldırılırken evden kaçan anne yakalandıktan sonra tutuksuz yanrgılanmak üzere salıverildi.Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi Ahenk Sokak'ta oturan 2 yıllık evli S.S., Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya fabrikasında çalışan eşi, 25 yaşındaki A.S.'nin işte olduğu saatte sinir krizi geçirerek minik oğlu Mustafa'yı dövdü. Komşuları, evden hızla çıkan kadını görünce, evin yakınlarındaki inşaatta çalışan bebeğin dedesi 51 yaşındaki Mustafa Sarıkaya'ya haber verdi. Eve gelen Sarıkaya, yüzünde çizik ve morluklar gördüğü torununu, çağırdığı ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Röntgen ve tomografisi çekilen bebeğin yüzündeki yaralar pansuman edildi.Tedavisi tamamlanan bebek taburcu edilirken dede Mustafa Sarıkaya, "Gelinim torunumu dövüp kaçmış. Nereye gittiğini bilmiyorum" dedi.Anne S.S., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

alıntıdır.
şaşırdım valla
bugün sinirlendim biraz...eşimle hastahaneye gitmiştik dönüşte bi aile dostumuza uğradık ama uğramamış olsaydık keşke....ya neden böyle insanlar..neden bir kıyas içindeler hep?her bebek birmii?kadın bana çorba ver ağzına dedi ya dedim daha küçük sadece meyve suuyu veriyorum az az ee dedi songül veriyoduu...ya dedim onun bebeği mama yiyodu verirse versin ben vermiyorum!!!hem songül kritermi?yok onun bebeği daha kuvvetliymiş daha sağlammış...ya sabııırr...bahsettikleri bebek çok tombik ve doğduğundan beri mama yiyor..bizim kız ise emiyor..ayrıca o erkek bebeği bizimki kibar kız :ecrin_bebek: eşim bide benim yanımda açsınlar şu meseleleri diyoo ah nerdeee...sinir oluyorum bebeğim değilde bu insanlar yıpratıyor beni yaa..bi hfta yeter bana artık bu laflar...
onlardan bende çook bilirim
hakikaten bomboş..nerdesiniz ayol..
valla ben fırsat bulamıyorum
Cok sagol Füsun teyzesi , evet bugün Bes aylik olduk ... Ali Tunayada masallah - hayirli olsun yari yasi :) veee gecmis olsun ama bir yasina kadar asilardan kurtuldunuz artikk ne güzelll:)

ÖPebilüsunn tabiii .. Ben burdayim.. :)
Kizlar sabah Rüyayi anneme biraktim ve hastaneye gittik kocisle Idrar yolu enfeksiyonu kapmisim - cok feci üsütüsüm kendimi cok su icmeliymisim vs vs vs...:)
Cok fci bi durum yaa olamaz böyle birseyy...
Rüyada durmadi annemde annem beni her aradiginda annem diyorki sesini duydugunda hemen etrafta seni ariyor ... offf hastanedeyken üc saat ayri kaldik ammma sanki benim icin günlerdir göremedim eve gider gitmez kostum sarildim öptüm... isee giden ve saatlerce yavrularini görmeyen anneleri tebrik ediyor ve simdi daha iyi anliyorum:)
Umarim hersy yolundadir iyidir ...
geçmiş olsun benim kuzum neler cekiyo demekki
selam kzıalr kasyınvalıdem geldı yaa ben napıcam 7 ay yok ayagından öpme yürümez enssınden öpme ınatcı olur diyip duruyo ınanmıyorum ben dıyorum hala dıyo ayyyy ılk gun dıyemı böyleyım alısırım dimi kızlarr :(:(
umarımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızım yine hasta

canım gecmiş olsun yaa off gecsede artık bı kurtulsanız valla cok üzülüyorum bebişlere ben yaa:gitme:

offf derya ya..valla çok üzüldüm canım..inanki..bir an önce düzelse idil artık..idrarını tam yapamama nedeni beslenememesi mi acaba hani işltahı yok diyordun ya o anlamda dedim?
detan aldık biz sivrisnek için inşallah bişe olmaz..

ahu dikkat ettim sen benim seninle ilgili alıntılarımda yazdığıma cevap vermiyorsun;bir sorun yok umarım

ayy canım ne sorunu olur mu?... walla dikkat etmemişim kusura bakma... :kedi:
ne desem yalan olur hiç farkında değilim..:mymeka: . öpsem affade misin...Şeniz a.s. Şeniz

kızlar varsa böyle farkında olmadan yazmadıklarım ne olur yanlış anlamayın unutuyorumdur..... :içelim:

slm kızlar benim kız 5 ay 2 günlük oldu ben ancak burada toplanmaya gelebildim:) birazcık geçmişten okudum ama göz dayanmıo siz baya ii toplanmışsınız:) hepinizi öpüyorum yavrularımız saglıkla büyüsünler inşallah! :emir_bebek:
hosgeldın aramıza.. bebegını saglıcakla buyutmen dılegıyleee..

ahu ne güzel defnosa ya benimki simdilk ayilarina sariliyo hahahaaaa bi akranimizi bulamadk henuz bakalim tr ye gittigimde annlerin apartmannda mart da dogan bi bebis varmis kizz hemde ( alya duymasinnn) bakalim ne olcak onu görünce bende cok merak ediyorum

bu arada canolar anacugum gelor bu aksamaa

hadı gozun aydın fıstıkım Tr ye ne zaman geleceksınız?

kızım yine hasta

canım eltının gozu aydın hayırlı oolsun. Sanada buyuk gecmıs olsun :(

kızım yine hasta

geçmiş olsun... çişin olmamaı az beslendiğini gösterir diye biliyorum ben.. bi dr unla konuş o ne diyor???

offf derya ya..valla çok üzüldüm canım..inanki..bir an önce düzelse idil artık..idrarını tam yapamama nedeni beslenememesi mi acaba hani işltahı yok diyordun ya o anlamda dedim?
detan aldık biz sivrisnek için inşallah bişe olmaz..

detan metan kesmiyor .. o ilaçlar böcükü sadece durduruyormuş olduğu yerde... sağ olsun bağışıklıkları arttı hayvanların.. defneninde ctepesine raid likid koyduk.. geçen sivriyi yanağında yakaladım.. ilaçtan biraz sersemlemiş hayvan ama hala dişliyebiliyorlar...

bana dr bi ilaç mı krem mi bişey söylemişti.. ama zararlı olabilir diye almadım...

yiğenimin allerjisi vardı bebekken sivrilere ısırdıkları yer kooocaamann şişerdi mahfolyrdu canım... bende defnede de olacağından korkmuştum.. allahtan yokmuş.. ısıdıkları yer azcuk şişiyor... ama ben ısırmaya kıyamıyorum adiler hatur hatur dalıyorlar...

çişinin olmamasını sebebi hastalık yapamyo işte emiyo ama yapamıyo yarın arıycam doktoru usandım artık

kızlar ben mi modadan koptum... bu götte şortlar yine mi moda oldu. avm den geliyoruz. anam asabım bozuldu... one bacaklar.:1shok: ...

mağazanım aynasını ve lambasını nasıl koymuşlarsa.. benimde ne kadar selilozik pırtlaklarım varsa kabak gibi meydandaydı...mafoldumben

ayrıca spor yapmamaktan katı olması gereken kaslar bende likit olmuş..jöle gibiyim....
ama iii oldu bana gaz geldim.. salata ızgara köfte yarım çorba içtim.. tatlı matlı yok...

kahvemide yağsız sütsüz kafeinsiz...(kocam devamına hep tatsız tuzsuz ekler kaydirigubbakcemile3 ) olarak içtim...

yarın defnemle yürüyüşe de çıkıcaz... emzirebileyim diye viaporta gideyim diyorum ama 5dakkalık araba mesafesinde ..ilk defa defne-ben yanlız arabada olucaz.. umarım ağlamaz.. rahat rahat gideriz....

yiter artık 1 senedir vücudum perperişan.... ek besine de geçtik.

kızlar ayrıca dinlenmek sütü arttırıyor.. bu sabah ve dün sabah öğleye kadar defneme tolga baktı ben sadece ememeye uyandım... nazar deymesin bugün defnemin eli yüzü süt olmuştu.... ama şimdi de defne emmeyi azalttı çıt çıksa dikkati dağılıyor emmiyor....delikafadulden.. bizimki kova ve b*k hikayesine döndü..kaydirigubbakcemile3

selam gençlikkk
net bağalntımda bir problem var kablosuz bağlanamıyor ethrnet le bağlandım o da çok kötüüü geçmişi bölük pörçük okudummm Deryaacım önemli olan kayınvalidenin Yiğit paşaya iyi bakması gerisini boşver 3 maymun yap :))) Che kız bu İdilin bağışıklık sistemimi zayıf acaba kuzum sürekli hasta
özgeciimm urfaya dönmeniz güzel de Ada sıcaktanbunalmıyor mu ???
bir de topuklu ayakkı meselesi var ki benim çifter çifter olmasına karşın sabah öğle akşam 7/24 ayağımda parmak arası havaianas:))))plaja gider gibi işe gidiyorum hastanede şıpıdık şıpıdıkk ehuehuehuehueeuh
bize gelince biz de akşamüstü döndük marmaris ten babamızı özlemişz hasret giderdik ama yorucu ve sıcaktı

selam gençlikkk
net bağalntımda bir problem var kablosuz bağlanamıyor ethrnet le bağlandım o da çok kötüüü geçmişi bölük pörçük okudummm Deryaacım önemli olan kayınvalidenin Yiğit paşaya iyi bakması gerisini boşver 3 maymun yap :))) Che kız bu İdilin bağışıklık sistemimi zayıf acaba kuzum sürekli hasta
özgeciimm urfaya dönmeniz güzel de Ada sıcaktanbunalmıyor mu ???
bir de topuklu ayakkı meselesi var ki benim çifter çifter olmasına karşın sabah öğle akşam 7/24 ayağımda parmak arası havaianas:))))plaja gider gibi işe gidiyorum hastanede şıpıdık şıpıdıkk ehuehuehuehueeuh
bize gelince biz de akşamüstü döndük marmaris ten babamızı özlemişz hasret giderdik ama yorucu ve sıcaktı

ayy çok güldüm... :roflol::roflol:... bişey demiyorlar mı? Aslı hanım buu ne hal diye...kaydirigubbakcemile3....

bende kocama kot tshirt işe gidiyor diye kızıyordum...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.. ben iyice koptum net olayından. anca böyle arada derede bakabiliyorum..
hasta bebeişlere ve annelere acil şifalar diliyorum..

Back