- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
- 358
yok tatlım bizde milupa gaz yaptı yaramadı sma gold kullanıyorum ben ilk doğduğundan beri hepsini denedim en iyi bunu sindirebiliyorben demir vermiyorum kızlar.içirmiyorum kadir tuğcu içirmeyin diyor zaten..
özgecim canım gaz yapmış olabilir sma başka mama denesen.kimi bebek her mamayı sindiremez.alyada mesela bebelacı sindirememişti..tadını sevmeyebilir..diğerlerini bir dene bakalım..
diloşum günaydın..gündüz uyutma yor iyice ama uyusada uyandır geceye bu şekilde döndürebilrisin sanırım..
kesinlikle katılıyorum elimizin altında internet var her şey için kullanıyoruz da canımız kanımız olan yavrularımız için mi araştırmıcaz dimi?özge kimseyi duyma canım araştırıyoruz herşeyi herkesden iyi biliyoruz dün kuzenim bana bişeyler dedi valla araştırıyorum biliyorum dedim ben boş değilim o yüzden kimsenin dediğini almam kafama yatmazsa tabi kafama yatarsada araştırır sonra alırımmm
hiç pişirirmiyim klimayı açıyorum sıcak olursa oturduğumuz odada derece var 31 falan olsumu açıyorum hemen 27 dereceye. bugün hava şansımıza süper zemuszemusözgemm SMA süper bir mamadır sindirim çok kolaydır ve gaz fazla yapmaz biz mamaya başladığımızdan beri SMA gold kullanıyoruz annem bana da onu kullanmuş içini ferah tut çok güvenilir...
kızımı da pişirmeyin oralarda serinletin sıcaktan çok bunalıyorlar yawww
Emelciim arkana bile bakma bas git tatile:))))
haarika gülşah ya çok sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt darısı benim memişlerin başına günde 40 cc falan çıkıor :çok üzgünüm: gerçi takmıyorum artık pek napalım bizimki buraya kadarmış diyorum sonuçta mamaları da artık iyi yapıyolarbenim süt coştu gibidelikafadulden
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım hemen:kedi:
mama sadece 1-2 kere veriyorum 2 gündür.maşalah 3-4 saatte bir 150-160lık çıkıyor.alya da içeceğini içiyor.önce yarısını veriyorum eğer devam ederse diğerinden az daha koyuyorum dolaba atıyorum.
hasta olursa kuzum içireceğim..
mama gibi ısrar etmiyorum içsin diye.anne sütü alsında varsın az olsunŞeniz