2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım hafta sonu alışverişe gidicezde...kızıma bişeyler alıcam ek gıda için..kavanoz mamaları,prinç unu v.s. neler almam lazım acaba neler lazım oluyor..

Renniem Ahu, Ezgi nin sana mesajı var az önce aradı hediyen ulaşmış çok memnun olmuş teşşekür ediyor bir ara nete girebilirse tükana daha net bağlanmamış sana bizzat teşekkür edecekmiş :)

ya canım hafta sonu alışverişe gidicezde...kızıma bişeyler alıcam ek gıda için..kavanoz mamaları,prinç unu v.s. neler almam lazım acaba neler lazım oluyor..

önce yumuşk bir kaşık al bebedor unki güsel tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var öneririm bir de hero baby nin pekmezli tahıllı kahvaltılığı var onu dene kavanoz maması yerine evde kendin püre yap derim cam rendeyle olmadı dersen yine hero baby nin tahıllı meyveli kavanoz maması var Ada çok seviyor onu belki senin kuzun da sever:asigim:

haa bie de eti cic bebe tavsiye ederim ben meyve püresine karıştırıyorum ya da sabah kahvaltısına seviyor kırıklıyorum içine

valla canım ben kavanoz mamalarından değişik şeyler gördükçe alıyorum değişik tatlar tatsın diye.kaşık mamalarını tavsiye etmedi doktor 5. aydan sonra başlarsın istersen şimdi ağır gelir dedi ama seninki 5 e yaklaşmış zaten.cicibebeyi mamasına karıştırıyorum muzluyu daha çok seviyor.pekmezi meyvelere karıştırıyorum yoksa alabilirsin.sonra pirinç unuyla sütlaç muhallebi falan yapabilirsin benim fırsatım olmadığı için hiç yapamadım ama aldım yapcam umarım bi ara :)

merhabalar.nasilsiniz güzel anneler.bizim kiz bugün hicbirseyden memnun degil.elini agzindan cikarmaz oldu.dis mi cikariyor ne.gecmisi okuyamadim.umarim herkes iyidir.a.s.

valla canım ben kavanoz mamalarından değişik şeyler gördükçe alıyorum değişik tatlar tatsın diye.kaşık mamalarını tavsiye etmedi doktor 5. aydan sonra başlarsın istersen şimdi ağır gelir dedi ama seninki 5 e yaklaşmış zaten.cicibebeyi mamasına karıştırıyorum muzluyu daha çok seviyor.pekmezi meyvelere karıştırıyorum yoksa alabilirsin.sonra pirinç unuyla sütlaç muhallebi falan yapabilirsin benim fırsatım olmadığı için hiç yapamadım ama aldım yapcam umarım bi ara :)

peki hangisinden aldın canım?evde pirinç unu var arı markalı ama ben onu kendime yaptığım muahllebilerde kullanıyordum..sanırım bebeklere meyvelileri filan satılıyo..sende ne var?

haa bie de eti cic bebe tavsiye ederim ben meyve püresine karıştırıyorum ya da sabah kahvaltısına seviyor kırıklıyorum içine

bebe bisküvisimi canım?zaten ramazanda başlıcam vermeye...bilmiyorum oruçu napıcam...dayanamam gibime geliyor ama dün hiçbişi yemedim akşama kadar sütüm vardı yani...eğer tutabilirsem ek gıda vericem sabahları...bakalım hayırlısı

önce yumuşk bir kaşık al bebedor unki güsel tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var öneririm bir de hero baby nin pekmezli tahıllı kahvaltılığı var onu dene kavanoz maması yerine evde kendin püre yap derim cam rendeyle olmadı dersen yine hero baby nin tahıllı meyveli kavanoz maması var Ada çok seviyor onu belki senin kuzun da sever:asigim:

tamam canım not aldım...bunlardan alıyım..kaşığımız var zaten wee ninkiler ialmıştım ikili silikon uçlu..eskiden de sağdığım sütümü veriyordum kaşıkla.sağol canım alayım inş... dediklerini...

AA aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırım ben girmeyeli???çook memnun oldum kızlar
Eller bütün bebeklerimizde aynı durumda,artık el değil ne buluyolarsa tıkıyolar ağzlarına,dişten falan diil bence

evet ya herşeyin tadına bakmaya çalışıo benim kızımda. birde en favori oyunu yüzüne ne bulursa kapatmak. valla besiğinde yanlızken ne yastık ne battaniye hiçbişey bırakamıyorum hemen yüzünü kapatıo bide sevinç çıglıkları atıyo. ama ben yinede tedirgin oluyorum

:sinifsinif:
:1hug:

aynen buradada o kadar kısacık şortlarla geziyorlarki obacaklar taş gibi ortada..çokda hoş gözüküyor vallahi..
rejimindede başarılar dilerim valla yaparsan kilo milo kalmıyor.ben 10 kilo vermeme rağmen hala salaş halaş vucudum ya offfff spor kesin şart yürüyüşde paklamıyor..

[/B]

rejim ii gülşah..10 kilo versem ben..kaydirigubbakcemile2...başlangıç için 3 kiloya bile razıyım... doğumdan sonraki 40gün 72yi gördüm şimdi 74üm hatta sabah 74,5 çıktım...:1shok:
bende ibre ters gitmeye başlayınca olayın ciddiyetini fark ettim de frene bastım... yoksa bu hızla doğurdupum kiloya ulaşıcaktım... emzirmek zayıflatıyor MUŞ...hani nerde .:mymeka:.yemezsen zayıflarsın tabiii....

inşallah canım ama doktorumuzu değştirmeye karar verdim yeterli bilgi alamadım çünkü bu hastalıkda bende soramadım o gün salak gibiydim illede benim sormam gerekmiyo zaten onun anlatması gerekdi neyse fundanın doktoruna götüreceğim o çok memnundu bakalım bide ona gidelim 1 hafta sonna

ii doktor bulamamak çok zor..ben uyuz oluyorum kerpetenle laf aldığım drlara ben sormıycan sen söyliycen salak .. ben soracak kadar bilsem zati ne işim var kendim tedavisinide yaparım....diyesim var..

defnenin bursadaki dr böyle.. bide saçam bi soru sorunca yüzünde kıl bi gülümseme oluyor... :mymeka:... sanki 6sene ben okudum tıpta... ben onu ileri matematik bilmiyor diye ezikliyor muyum?..:oklava: ayy sinirim depreşti...:mymeka:

herkeslere günaydın mutlu sabahlar
esmacım bende zaten o salak kadın dışında kimseden duymadım sma hakkında kötü bişey. bi ara sma buşlamadık milupa aldık acaip gaz yaptı normalde mama deişince gaz yapar beklejyelim dedik kutu bitene kadar hiçbi düzelme olmadı.neymiş efendim zaten küçük bebeklerin hepsinde olurmuş gaz. e sma da olmuyo milupada oluyosa o mama kızıma yaramıyo bunu anlamak zor deil de onun küçük beyni basmadı bunu işte..
hakket gülşah nooldu senin süt sabah kalkınca benim de aklıma geldin sorayın diodum

SMAda son nokta...
bugün eczaneye gittim defne yine zayıflıyor aptamil yemiuyor mama değiştireyim dedim. hengisini alacağıma karar veremedim..
ne kadar mama varsa hepsini çıkarttım okudum baktım... sonra dru aradım saydım sırayla..bu var şu var.. buda var... hangisini alayım dedim.... SMA GOLD al dedi..... kötü olsa kadın o kadar mama içinden onu niye seçsin...

daha demenedik umarım yer....

dangoş benim yaptığım sebze pürelerini yemiyor... öğürüyor hemde gözleri yaşara yaşara ben 10 yaşına kadar kustum annem sonunda vaz geçmişiti.. yani ben ergenliğe kadar hiç sebze yemedim hala bazılarının tadını bilmem... defne de bana benziycek sanırım ...mafoldumben

benim süt coştu gibidelikafadulden
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım hemen:kedi:
mama sadece 1-2 kere veriyorum 2 gündür.maşalah 3-4 saatte bir 150-160lık çıkıyor.alya da içeceğini içiyor.önce yarısını veriyorum eğer devam ederse diğerinden az daha koyuyorum dolaba atıyorum.
hasta olursa kuzum içireceğim..
mama gibi ısrar etmiyorum içsin diye.anne sütü alsında varsın az olsunŞeniz
:nazar::nazar::teytey::teytey: ohhh misss ..:içelim: ....

günaydınnn güsell annişlerrr
esmacımmm batuşdan son haberleri alalım ??? :)))
böcüüümmm gel ben seni gesdiririm Akyakalardaaa
Ahuuuu bırak adam rahat gitsinnn işe bana bişe demiyorlar walla toplantılara falan gittiğimde mecburen çıkartıyorum terliklerimi ama yanımda taşıyorum eheuehuehe acil durum çantamda :))

saldım zaten... ama bir görsen kot kot değil tshirt tshirt değil.. kotum beli götünde boxer meydanda ..tshirt kurukafalı filan.kafamçokkarıştı. şirketin içinde sırıtıyor kabak gibi.. iyi müh olmasa 5dakka tutmazlar valla..kaydirigubbakcemile3

Kızlar özellikle Ahu ,
Ezgi iyi dükkanı açmajkla meşguldü hiç giremiyordu nete c.tesi açtılar tükanı önümüzdeki hafta aramıza dönecek unutmasınlar beni kızlar dedi özlemiş:)))
aa hayırlı olsun diyoz..iletiverirsen sevinirim...a.s.

bende vermiyordum demiri vermeyeceğimde ya ben d vitde vermiyorum tatilde güneşden aldı şimdide balkonda felan güneşde tutuyorum 10-15 dak

inetrnette 17dakka yazıyordu..:smiley-cool:. esma kızz 2 dakka eksik tutuyon batuyu ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ya Ada ya zayıf diyorlar ama bence zayıf değil kafam karıştı 6600 civarı olması lazım çocuk zayıf görünmüyor ama şişman da değil benim kızım 90-60-90 zaten yediğini yiyor yemek istemediği zaman ağzını mühürlüyor aç olsa uyumaz ağlar gece uykusu düzenli takmayayım değil mi? öyle çiroz değil yani incecik bilekelr falan yok gayet ideal bence

sorma bende kafayı taktım tolga normal değerler arasında ne istiyon defnede aayı gibimi olsun ..hem böyle daha güzel kız bu diyor ama ben ne zaman elini kolunu tutsam ..zayıfff buuu diye üzülüyorum... üfff bende zayıftım ama bak şimdi nassılım...cokacimcoook

Selam kızlarr
herkes ıyı gıbı gecmıse soyle bır bakındım.

Bende bugun evdeyken bıraz temızlık yapayım dıyorum. Evı 1.5 aydır hıc temızlemıyorum. Hatta elıme bır toz bezı bıle almadım.. Dusunun halını.
Cooook ısım var. ben camasır makınasını calıstırmaya baslayayım..

Gulsahım bu arada erkek kardesım askere gıdıyor ve Samsun cıktı.. Kısa donem gercı ama ınsan uzuluyor ..
Aksama kadar temızlıgımı bıtırıp Taksıme gececem yemek duzenlıyoruz.Yarın aksam da asker ugurlama.
Alı Tuna'yı kayınvalıdeme bırakacam daha haberı yok :)

ayy ebnim kocanında askerliği yok doktora bitene kadarda gitmeyecek daha 2 sene var... defne artık koca kız olucak o giderken.. şimdiden nasıl bırakıcam diye sızlanıyor...

allah tüm askerlerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq: çok zor...

Renniem Ahu, Ezgi nin sana mesajı var az önce aradı hediyen ulaşmış çok memnun olmuş teşşekür ediyor bir ara nete girebilirse tükana daha net bağlanmamış sana bizzat teşekkür edecekmiş :)
ayy ne teşekkürü :utangac: ben yetişebildimi hediyesi diye merak etmiştim.. güle güle kullansınlar...a.s.

bende bugün ne kadar mama varsa aldım piyaada sırayla deniycem... hipp in hindili bişeyi vardı onu merak ettim ..umarım yer... yoksa ben beni yiyorum...

bebe bisküvisimi canım?zaten ramazanda başlıcam vermeye...bilmiyorum oruçu napıcam...dayanamam gibime geliyor ama dün hiçbişi yemedim akşama kadar sütüm vardı yani...eğer tutabilirsem ek gıda vericem sabahları...bakalım hayırlısı

kızlar bende süt var defnede gr et olmuyor artık... ilk ay 1500gr sonra 1000küsür gr sonra biraz daha az almıştı benim sütlerin yağı tuzu gitti.... oysa bakıyorum ilkgelen açıkren devamı beyaz yani yağlı...anlam veremedim ben...

sağsam mı? defnede biberondan bişey içmiyor elimde kalmasın sütler...üfff ben çok kafayı taktım yaaaa... iyi işte defne hastada değil daha ne istiyorum...allaha şükür...

SMA gold piyasanın en iyi mamasıdır diyorum son noktayı koyuyorum zemuszemus için ferah ferah kullan özgeciim kız Ahu walla öyle çorap body ne bulursam alacam kirli bez vs... :)))

SMA gold piyasanın en iyi mamasıdır diyorum son noktayı koyuyorum zemuszemus için ferah ferah kullan özgeciim kız Ahu walla öyle çorap body ne bulursam alacam kirli bez vs... :)))

ooo canım benım kıyamam inş. tez zamanda kavısırsın yavruna GÜLŞAH cım bu arada kadir beyın yazılarını bende okudum şimdi cok dobra biri ama sünnet yasına 7.9 yas arası demiş bugune kadar hep 1 yas altı ıyı olur dıye duymustum birde sen sütü nasıl verıyosun ısıtıpmı yoksa sogukmu

kızlar.bugün eczaneye gittim ya hani vardır ya mutlaka bir güzellik uzmanı mı ne hep durur orda sana krem filan kakalar... yok cildin kurumuş /yağlanmış.. yok kırışmış diye...kötükedihüso

bende hiç işe yaramazdı... :olmaz: ama bu gün anaaaa bi baktım stantdaki aynaya ..bitmişim gözlerimin altı moooorrr şişmiş... saçlar atkuyruyu... yüz tombiş ama sarı...ay ben ne hale geldim.:1shok:. o gazla kadın bana bir ürünler sattı kredi kartımın hali harap .. neyse işe yaradı yaradı yaramadı eczane dibimde gider kadının tepesine atarım...

hani yersin yersin sonra pişman olursun ya işte o haldeyim.. işide bıraktım ekonomi yapacağıma ne yaptım..çoookk pişmanım :bbo: bari gideyim kullanayımda bi halta yarasın...mafoldumben

uyudu sıpacııımmmm dadtlu kuzum :.))) nasıl bırakıp gidecem 1 haftaa yaaa offfffff

-tatlicadiarzu-...:roflol::roflol:... gittiğin oteli kapattırırsın valla sağlık bakanlığına...
bizim yatak odası ara ara kaka kokusuna gömülüyor da atana kadar siniiyor bile..

defneden sonra evi satamıycaz...kaydirigubbakcemile3

ay o kakalasın da tepemize bile yapabilir...:kedi:

Kızlar ben bi ara veriyorum... defne uyudu.:lepi:
gideyim yıkanayım ..kremleneyim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...
kız gibi olmazsam dava etçem firmayı..naniknanik

gelemezsem bilin ki radara yakalandım :utangac:

öpüldünüz...sengözlerimebaksanab

Alem kadınsın ahukaydirigubbakcemile3,ay hiç acıma valla ii yapmışsın,o paraya ilerde cildini,eskigüzelliğini satın alabilecekmisin sence??Çok ii olmuşşş,parla bi şöyle kendine gel ooh, düşünme gidenide nelere para vermioruzki,aradada kendimiz için dimi aaa

Back