- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebekleri oturtuyormusunuz.. kucakta oturur vaziyette duruyor ama daha hiç rdestekli oturtmadım da ben
Selam kızlar hasta bebıslere geÇmıs olsun dıyorum
bızde bugun pıknıge gıttık ama hıÇ sevmıyorum ben pıknıgı ya yapımda yok kayınvalıdem sen konyanın hangı parısınden geldın dıyo uyuz
bu arada esım ızne ayrılamıyo sınır oldum ayrılsaymıs bızı fethıye ye goturecekmıs suprız yapacaktı ama olmadı esımde annenle kıbrısa gonderem dıyo ama kafam karıstı ramazana gelıyo sızce gıdem mı yoksa esımle mı kalam
ya kızlar geçen sene hamıleydım tatıl yapamadım bırde benım esım arkadasları ıle kahveye gıdıyo ama kahve dedıgım oyle sıgarı dumanı olan bır yer degıl meslek grupları gelıyo bankacılar ılaç röprezantları avukatlar felan ramazanda yemekten sonra kesın oraya gıder offfffffffff ya ne yapım bılemedım
kıyamam ben ona ya geçmiş olsun deryacım bi iyileşseydi artık şu çocuk..kızalr selam giremiyorum nasılsınız esma geçmiş olsun
kızlar daha geçmişi okuyamadım
kızım yine hasta
geçen doktorunu gördüm neden bişey yapmamışlar üniversitede dedi temiz olduğunu biliyorrdum ben zaten temizledimki filmi çekilsin dedi
yine hasta idrarını yapamıyor sürekli ağlıyor çok üzgünüm
bu arada eltim doğum yaptı
bi oğlu oldu onlada uğrasıyoruz amaan ne bu ya yine hasta 3 gün iiyiydi yine aynı amaaannn
iyi yapmışsınız hem tatil hem babayı görmek :) ya urfada da yanıyo yavrum adana da sıcak zaten. klimanın altında geçiriyoruz zamanı yoksa yemeden içmeden kesiliyo eriyo yavrumselam gençlikkk
net bağalntımda bir problem var kablosuz bağlanamıyor ethrnet le bağlandım o da çok kötüüü geçmişi bölük pörçük okudummm Deryaacım önemli olan kayınvalidenin Yiğit paşaya iyi bakması gerisini boşver 3 maymun yap :))) Che kız bu İdilin bağışıklık sistemimi zayıf acaba kuzum sürekli hasta
özgeciimm urfaya dönmeniz güzel de Ada sıcaktanbunalmıyor mu ???
bir de topuklu ayakkı meselesi var ki benim çifter çifter olmasına karşın sabah öğle akşam 7/24 ayağımda parmak arası havaianas:))))plaja gider gibi işe gidiyorum hastanede şıpıdık şıpıdıkk ehuehuehuehueeuh
bize gelince biz de akşamüstü döndük marmaris ten babamızı özlemişz hasret giderdik ama yorucu ve sıcaktı
canım bizimki 3 aydan beri tam olmasa da yarım oturur vaziyetteydi şimdi tam oturuyo destekli ama ben korkumdan oturtmadım hihoyyytkızlar bebekleri oturtuyormusunuz.. kucakta oturur vaziyette duruyor ama daha hiç rdestekli oturtmadım da ben
ben ben ben opuyorumnanaktanBen geldimmm...
Beni özleyen el kaldirsin..
KImsecuklar yokkiii...
Idil türküme tekrar gecmis olsun - insallah ayni sorunlari tekrar yasamazsiniz deryacim...
bizimki de anca ayakta uyuyo sonra dondy e koyuyorum 1 saat falan uyuyoGit derim...aAnnemle biz çok eğleniyoruz ve hep beraber tatil yaparız belkide ondandır ama kesinlikle gitttt,Kıbrısa bayılırım zaten...
Bugün kjardeşimin doğumgünü ve amcamın ölümyıldönümüydü...nasıl bi gündü tahmin edersiniz... Buruk biraz mtlu...Öyle geçti... Bugün Panoradaydık kızım teyzesi ve anneannesi,çıldırıyo bizimki çığlık çığlığa...bakmayan duymayan olmuyo gezerken:)alem bi kız...Bugün farkettimki biz artık gündüz yarım saat uyuyoruz,siz de durum nasıl??
:sinifsinif:ayy canım ne sorunu olur mu?... walla dikkat etmemişim kusura bakma... :kedi:
ne desem yalan olur hiç farkında değilim..:mymeka: . öpsem affade misin...Şeniz a.s. Şeniz
kızlar varsa böyle farkında olmadan yazmadıklarım ne olur yanlış anlamayın unutuyorumdur..... :içelim:
aynen buradada o kadar kısacık şortlarla geziyorlarki obacaklar taş gibi ortada..çokda hoş gözüküyor vallahi..kızlar ben mi modadan koptum... bu götte şortlar yine mi moda oldu. avm den geliyoruz. anam asabım bozuldu... one bacaklar.:1shok: ...
mağazanım aynasını ve lambasını nasıl koymuşlarsa.. benimde ne kadar selilozik pırtlaklarım varsa kabak gibi meydandaydı...mafoldumben
ayrıca spor yapmamaktan katı olması gereken kaslar bende likit olmuş..jöle gibiyim....
ama iii oldu bana gaz geldim.. salata ızgara köfte yarım çorba içtim.. tatlı matlı yok...
kahvemide yağsız sütsüz kafeinsiz...(kocam devamına hep tatsız tuzsuz ekler kaydirigubbakcemile3 ) olarak içtim...
yarın defnemle yürüyüşe de çıkıcaz... emzirebileyim diye viaporta gideyim diyorum ama 5dakkalık araba mesafesinde ..ilk defa defne-ben yanlız arabada olucaz.. umarım ağlamaz.. rahat rahat gideriz....
yiter artık 1 senedir vücudum perperişan.... ek besine de geçtik.
kızlar ayrıca dinlenmek sütü arttırıyor.. bu sabah ve dün sabah öğleye kadar defneme tolga baktı ben sadece ememeye uyandım... nazar deymesin bugün defnemin eli yüzü süt olmuştu.... ama şimdi de defne emmeyi azalttı çıt çıksa dikkati dağılıyor emmiyor....delikafadulden.. bizimki kova ve b*k hikayesine döndü..kaydirigubbakcemile3
ohh iyi yaptınız aslı.özlem gidererek..selam gençlikkk
net bağalntımda bir problem var kablosuz bağlanamıyor ethrnet le bağlandım o da çok kötüüü geçmişi bölük pörçük okudummm Deryaacım önemli olan kayınvalidenin Yiğit paşaya iyi bakması gerisini boşver 3 maymun yap :))) Che kız bu İdilin bağışıklık sistemimi zayıf acaba kuzum sürekli hasta
özgeciimm urfaya dönmeniz güzel de Ada sıcaktanbunalmıyor mu ???
bir de topuklu ayakkı meselesi var ki benim çifter çifter olmasına karşın sabah öğle akşam 7/24 ayağımda parmak arası havaianas:))))plaja gider gibi işe gidiyorum hastanede şıpıdık şıpıdıkk ehuehuehuehueeuh
bize gelince biz de akşamüstü döndük marmaris ten babamızı özlemişz hasret giderdik ama yorucu ve sıcaktı
canım bende destekli oturtuyorum..arkasına başına koyduğun gibi yumuşak br yastık koy.yanlarınada koltuk yastıklarından..kızlar bebekleri oturtuyormusunuz.. kucakta oturur vaziyette duruyor ama daha hiç rdestekli oturtmadım da ben
ne çatlak kadın dencek laf mı bu şimdiSelam kızlar hasta bebıslere geÇmıs olsun dıyorum
bızde bugun pıknıge gıttık ama hıÇ sevmıyorum ben pıknıgı ya yapımda yok kayınvalıdem sen konyanın hangı parısınden geldın dıyo uyuz
bu arada esım ızne ayrılamıyo sınır oldum ayrılsaymıs bızı fethıye ye goturecekmıs suprız yapacaktı ama olmadı esımde annenle kıbrısa gonderem dıyo ama kafam karıstı ramazana gelıyo sızce gıdem mı yoksa esımle mı kalam
:lepi::lepi:Ben geldimmm...
Beni özleyen el kaldirsin..
KImsecuklar yokkiii...
Idil türküme tekrar gecmis olsun - insallah ayni sorunlari tekrar yasamazsiniz deryacim...
canım Allah rahmet eylesin;kardeşin içinde mutlu senelere..Git derim...aAnnemle biz çok eğleniyoruz ve hep beraber tatil yaparız belkide ondandır ama kesinlikle gitttt,Kıbrısa bayılırım zaten...
Bugün kjardeşimin doğumgünü ve amcamın ölümyıldönümüydü...nasıl bi gündü tahmin edersiniz... Buruk biraz mtlu...Öyle geçti... Bugün Panoradaydık kızım teyzesi ve anneannesi,çıldırıyo bizimki çığlık çığlığa...bakmayan duymayan olmuyo gezerken:)alem bi kız...Bugün farkettimki biz artık gündüz yarım saat uyuyoruz,siz de durum nasıl??
canım sen ona bunların savsata olduğunu anlat her dediğinde sende ona de ve kendini ksıstlama benim kaygana diyodu artık demiyo çünkü bensizi kandırmışlar böyle diyerek böyle bi,şey yok diyorum şimdi başka biri bişey derse kaygana benden önce diyo öyle şeymi olur sizi kandırmışlar diyeeekaydirigubbakcemile3selam kzıalr kasyınvalıdem geldı yaa ben napıcam 7 ay yok ayagından öpme yürümez enssınden öpme ınatcı olur diyip duruyo ınanmıyorum ben dıyorum hala dıyo ayyyy ılk gun dıyemı böyleyım alısırım dimi kızlarr![]()
ben sma kullanıyorum hiçde kötü bişey duymadım yılların maması kardeşimde onla büyüdü hiçde kilolu bi bebek olmadı halada değil 14 yaşında 1.70 boyunda incecik kızof teyzem beynimi şişirdi ya bi arkadaşıyla beraber adanın kilosu çok fazlaymış obezmiş şeker ve kalp hastası olurmuş yok sma vermicekmnişim kilo yaparmış..
ya ada doğana kadar çok iyiydik ama şimdi o arkadaşının sözünden çıkmıyor ya çok bilmiş gibi konuşup duruyolarklava: kızlar sma hakkında kötü bişey duyan varmı? sabahtan beri kötülüyolar bana
e histolytica kisti görüldü yazıyo sonucunda başka bir doktorada sordum bu sonuç için olması gereken kanlı kaka yok bizde bide güvercin pisliği kadar olur yazmış oda yok ben o yüzden flagyl şurubu içirmiyorum çünkü batu içdikden yarım saat sonra tekrar kusuyoresmacım geçmiş olsun canım benim oğluşun hastalığı ile aynı sanırım diğer adı amipli dizanteri.şurubunuz flagyl mi?ben neler çektim haladfa çekiyorum allah yardımcın olsun inşalla senişnki hemn iyileşir
canım batunun kusuşu normal değildi fışkırır tarzda ve ağzından burnundan geliyodu ne yese en geç 1 saatte çıkarıyor ve çıkarana kadarda kıvranıyordu kuzumGÜNAYDINLARRRRR CANOLARR
ben bugun erkenden kaldimm islerimi hallettim simdi micimi buyutuyorum hahahahah birazdn utuye baslicm aksamada esimn arkidisleri gelcek playsitation oynamaya onlara kek falan yapicim aslinda dün gelecekdilerde ama isleri cikdi bugun gelceklerrr
dün gecmisi okumaya calismisdim ama aklimda kalan batusumn hasda olmasiydi yavruma kiyamm cok buyuk gecmis olsun esmacigim ya bizim ardide cok kusuyo senn yazdikalrini okuyunca cok korkdm 24 ündedi kontrolumuz yarin arayip daha erkene alicizz bakalim ins bisisi yokdur
heee bu arada bizim ikinci disde yolda birincisi azcik patladi ikinciside görünüyooo hihihih
canım sütünü sağıp biberonla versen biberonda mı almıyo kızınmerhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff
canım ben aventin saklama kabını kullanıyorum çokda memnunummrb kızlar birşey soracağım sizlere hangi marka süt saklama poşeti kullanıyorsunuz?ben internetten alıyorum sizlerede sormak istedim medela almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
günaydın esmacım..nasılsın canım
batucum nasıl oldu?
içirme bencede..anne sütü alan bebek ilaç içmesin ya..en büyük şifası anne sütü onların..
bir an önce düzelsin inşallah