hüühüüü.... 2 saatte bir nöbete kalkıyrum ben....
sebze çorbası yapıcam ben bu gece emdiricemde... bakalım ne olacak..:gitme:
5 aydır aralıksız 4 saat uyumadım ben....:1shok:
doğum sonrası depresyon bazen çok cddi boyutlarda olabiliyor... ailesi hiç dikkat etmemiştir.. kadın çok ciddi hasta olabilir o bebeyi onun eline bırakanlara da ceza verilmeli... allah korumuş yine öldürenler bile var...
annemin komşusunun kızı doğumdan 3-4 ay sonra kendini vurdu...
bebeğini doğduğundan beri hiç emzirmemiş hiç kucağına almamış kız. allah korusun...
şimdi görsen kızı dünya güzeli...
yelizciğim kilo alımı iyiyse bırak 5. ayına girsin kuzun erken daha sadece meyveleri felan yalat
tabi anne sütüyle besliyorsan bebeğinin bide doktorun başla demeden başlama
bende öyle düşünüyordum canım am sanırım beni ek gıdaya iten en büyük sebep çevremdekiler oldu..tamamen psikolojik yani..her gören kaç aylık bu diye sorar bende dört diyince aaaa niye küçük gibi kilo alamamışmı filan diyolar..bide bu kıyaslama meselesi varya maalesef ay benim kız bu aylarda 8 kiloydu demek bu 7 filan yani...sinir oluyorum..bebeğim 3.610 gr 53,5 cm doğdu...sonra 3.300 e düştü ve ilk ay 4.200 gr oldu..ikinci ay 5.200 üçüncü ay 6 kilo oldu ve boyu 66 cm di....4. ayında 6.750 gr dı..yani doktor çok iyi dedi..ebemizde iyi dedi ama yavaş yavaş meyve sularına verki yemeye alışşın dedi..yani temelli değil anlatabildimmi?kızımın kilosu iyi ama sanırım boyu uzun olduğu için çok etli butlu durmuyor kaydirigubbakcemile3 millette öyle diyince canım sıkılıyor...iyiki varsınız :1hug:
yelizciğim kilo alımı iyiyse bırak 5. ayına girsin kuzun erken daha sadece meyveleri felan yalat
tabi anne sütüyle besliyorsan bebeğinin bide doktorun başla demeden başlama
bende öyle düşünüyordum canım am sanırım beni ek gıdaya iten en büyük sebep çevremdekiler oldu..tamamen psikolojik yani..her gören kaç aylık bu diye sorar bende dört diyince aaaa niye küçük gibi kilo alamamışmı filan diyolar..bide bu kıyaslama meselesi varya maalesef ay benim kız bu aylarda 8 kiloydu demek bu 7 filan yani...sinir oluyorum..bebeğim 3.610 gr 53,5 cm doğdu...sonra 3.300 e düştü ve ilk ay 4.200 gr oldu..ikinci ay 5.200 üçüncü ay 6 kilo oldu ve boyu 66 cm di....4. ayında 6.750 gr dı..yani doktor çok iyi dedi..ebemizde iyi dedi ama yavaş yavaş meyve sularına verki yemeye alışşın dedi..yani temelli değil anlatabildimmi?kızımın kilosu iyi ama sanırım boyu uzun olduğu için çok etli butlu durmuyor kaydirigubbakcemile3 millette öyle diyince canım sıkılıyor...iyiki varsınız :1hug:
canım çevrendekileri salla gitsin benim oğlanada obez olacak diyolar çünkü ne yapayım emzirmeyimmi bebeğimi ek gıdaya geçtiğimizde 8900grdı mecbur kalırsam mama veriyordum böyle dediğim halde aaaaaa bebeği mama ile şişirmisiniz demişler kayganama bana deselerdi alırlardı cevaplarını çevreyi takma kafanaa
Allahim sen bize yardim et...4 AYLIK BEBEĞİNİ DÖVEREK HASTANELİK ETTİ
KAYSERİ'de 27 yaşındaki S.S., 4 aylık oğlu Mustafa'yı döverek, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Yüzünde çizik ve morluklar oluşan bebek, hastaneye kaldırılırken evden kaçan anne yakalandıktan sonra tutuksuz yanrgılanmak üzere salıverildi.Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi Ahenk Sokak'ta oturan 2 yıllık evli S.S., Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya fabrikasında çalışan eşi, 25 yaşındaki A.S.'nin işte olduğu saatte sinir krizi geçirerek minik oğlu Mustafa'yı dövdü. Komşuları, evden hızla çıkan kadını görünce, evin yakınlarındaki inşaatta çalışan bebeğin dedesi 51 yaşındaki Mustafa Sarıkaya'ya haber verdi. Eve gelen Sarıkaya, yüzünde çizik ve morluklar gördüğü torununu, çağırdığı ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Röntgen ve tomografisi çekilen bebeğin yüzündeki yaralar pansuman edildi.Tedavisi tamamlanan bebek taburcu edilirken dede Mustafa Sarıkaya, "Gelinim torunumu dövüp kaçmış. Nereye gittiğini bilmiyorum" dedi.Anne S.S., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
alıntıdır.
Aslim nerde viyanada ben neden bilmiorumm??selammmmmmmmmmm
Sibelcimm dün bir programda seyrettim Viyana da çocuk Müzesi varmış gerçi çok müze varmış da çocuk müzesi çok ilgimi çekti harika birşey (mesleki oalarak ilgilendim ayriyetten)) Rüya büyüynce götür annesi onu oraya hatta şimdiden gidin ne güzel resim müzeleri var harika büyülendim resmen
ya kızlar bu kilolar nolcak:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?