2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa bomboş yne ya...bu sıcaktada gezilmezki be ya...
Emelcm ne güzel ya ben yediremiyorum O MEYVEYı...ne dokunabiliyorum ne görmeye tahammülüm yok ta o kadar yani...

nıye be kuzum sende nektarı yedır aynı tat valla once muz yıyordu sımdı muza donup bakmıyo varsa yoksa seftalı

kızlar 22ağustos buluşması için liste koydum herkesin haberi ola.. duyanlar duymayanlara söylesin...
ramazanın ilk gününe nazaran çılgın bir katılım bekliyorummmm..

ben gelene kadar gitmişsinizz.... elifzeynep var.. tanışmıyoruz herhalde...
gel tanışalım gel konuşalım.. defne uyumadı kocaya sattım iki elim boşaldı..

rahat rahat yazarımm artık

kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi?

aaaaa nerde bu millet nerde bu devleettt huhuuuuuuuuuuu:roflol:

bizde öyle canım hava çok bunaltıcııı ve nemlii fear factoru izliyodu oda bittti en iyisi gidip yatmak öpüyorum byeee.. Herkeze iyi gecelerrr...

anladım emelcim geçmiş olsun tekrar

Ayyyyyyyy Rüya 5 aylık Ali Tuna 6 aylık olmuş bugün hayırlı olsun canlarım maşallahhhhhh
Cok sagol Füsun teyzesi , evet bugün Bes aylik olduk ... Ali Tunayada masallah - hayirli olsun yari yasi :) veee gecmis olsun ama bir yasina kadar asilardan kurtuldunuz artikk ne güzelll:)
kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi?

aaaaa nerde bu millet nerde bu devleettt huhuuuuuuuuuuu:roflol:

ÖPebilüsunn tabiii .. Ben burdayim.. :)
Kizlar sabah Rüyayi anneme biraktim ve hastaneye gittik kocisle Idrar yolu enfeksiyonu kapmisim - cok feci üsütüsüm kendimi cok su icmeliymisim vs vs vs...:)
Cok fci bi durum yaa olamaz böyle birseyy...
Rüyada durmadi annemde annem beni her aradiginda annem diyorki sesini duydugunda hemen etrafta seni ariyor ... offf hastanedeyken üc saat ayri kaldik ammma sanki benim icin günlerdir göremedim eve gider gitmez kostum sarildim öptüm... isee giden ve saatlerce yavrularini görmeyen anneleri tebrik ediyor ve simdi daha iyi anliyorum:)
Umarim hersy yolundadir iyidir ...

Back