2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslım olabılır yolda durdurup oglanı sevıyorlar eve gelınce hemen yıkıyorum ama yınede hasta oluyo anası gıbı yıldızı dusuk

aynen öyle Esmam gaz bitti dişimiz başladı :))) Tanrı onlara sağlık versin de gertisi mühim değil!!!
demek Liya cıım dA Ada gibin kıvrandı bunlar bir örnek zaten :))) çok komikler ya benim yatağın yanında sepetli beşiği var Ada nın park yatağını geçirmedim daha aslında odasını ayırıp park yatağında yatıracaktım ama Bülü gidince kızımla başbaşa kaldık gözüm yemedi ayrı odada yatmayı şimdi o sepetli beşik de küçük geliyo hanıma içinde bir sağa bir sola dönüyo o daracık alanda yüzüstü dönüyo olayı aştı yüzüstüyken sırtüstüne hop diye dönüveriyor bu işlemler olurken hep bir ıhıltı eşlik ediyor kendisine ıhh ıhıhh ıhhhhhhhhh şeklinde ve gözleri kapalı eheueheueheueheue

Kuzum ya annesı rahat yatgına yatır su kızı

herhalde bu akşam park yatağı yatak odama geçiririm Emelcim en iyisi bu olacak inşallah orası da dar gelmez hanım efendiye
ar gelirrrrrr osman agaaa arr gelliirrrrrrrrr Ada ma karyola dar gellirrrrrrrrrr:dance::dance::dance:

perşembe akşamı Volkan Konak konseri var MArmaris te umarım aksilik olmaz da giderim :))) gece hayatını da özlemişim konserden çık eve git şeklinde olacağız nerede arenalarr davy jone's lar lıkır lıkır biralar üstüne tekila shutlarrrrrrrrrr konserdden sonra eeeee eeeee eeeeee eeeee eee kızıma eeeee eeeekaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar.....ben döndüm tatilden artık buralardayım...gittik geldik bi sıkıntımız yok şimdilik...bi selam vereyim dedim işler beni bekliyor şu çamaşır olayını bi bitireyim gelirim yine...

Tesekkur ederım pınarım sarıpapatya hasta oluyo bıryere gıdıp gelınce yanı bu demektırkı kıbrıs bıze hayal oldu

arkadaşlar selamlar...daha önce yazmıştım sanırım bu topiğe fakat takip edememişim çok fazla topik olunca...genelde doğum ve sonrası bakıyorum sanırım..aslında en güzeli bu çünkü aynı dönem bebeklerimiz var ve en iyi bbiz anlarız birbirmizin dilinden heralde?tekrar merhabalar...

aslında bugün canım sıkkın biraz..kızım üç gündür huysuz biraz anlamadım gitti..gündüz uykuları çok düzensiz..habire mızırdanıyo...ebesi diş çıkarıyo demişti 4. ayda ama bilmiyorumki ondanmıdır?varmı böyle sorunu olanlar aranızda?

Sehnazim ben sana cok eglenecegini söylemistim:)
Ardimde pasalar gibi oturmus simidee ... :) Masallah

okurken ben keyiflendim...alkisalkisalkis.. ii olmuş eğlenmişsiniz...
bi defne sevmiyor sanırım havuzu..oysa yıkanmaya bayılıyor... havuzda çığrım çığrım ağlıyor alışamadı....

ayrıca dişiniz hayırlı olsun sevindim sorunsuz çıkmasına inşallah bizimki de sorunsuz çıkar... geç olsun güç olmasın ....sositososito

herkese kocaman günayyyyddddınnn

bunların aynısı bizdede varrr eli yüzü çizik içinde batunun kulağını kopğaracak sanıyorum hatta neyse bakalım bizim dişde geliyo desenizeezemuszemus

havzanı yol üstünde gördüm hatırlıyorum ama mevlanın oraya yakın bir yerde yedik inş bidaha gelirsek buluşuruz canım
canım yiğite geçmiş olsun çok ağır bir gripmiki hastanede yattı emelciğim kıyama sarı papatyaya

aman arda kaanımız nasıl eğlenmiş çok sevindim dişinizde hayırlı uğurlu olsun inci gibi parlasın inşllah

Emel im geçmiş olsun Yiğitciimiz e nazar değiyor bence :(((
Ardiminnnn dişi hayırlı olsunnnn amanın dişli prenss :)))))
Bize gelince bölünmeyen gece uykumuz dün gece 3,30 da uyanıp yatağın içinde dönüp kıvranmak suretiyle 5,30 gibi yerini tekrar uykuya verdi ancak 7,30 da koğuş kalk dedik :((( sanırsam diş huzursuzlukları ablamız gündüz başı çok sıcak oluyo dedi ateşini ölçüyomuş 36,6 36,7 civarı oluyomuş diş çıartıyo sanırsam diyor o da

şehnazcım ne güzel bir gün geçirmişsin gerçekten
sen demişsinya suyu çok sevdi çığlıklar attı diye biran gözümde canlandırdımda gelip ısırasım geldi ardiyi :)))
yeni dişinizde hayırlı olsun tam görününce resmini koyda bakalım

arkadaşlar selamlar...daha önce yazmıştım sanırım bu topiğe fakat takip edememişim çok fazla topik olunca...genelde doğum ve sonrası bakıyorum sanırım..aslında en güzeli bu çünkü aynı dönem bebeklerimiz var ve en iyi bbiz anlarız birbirmizin dilinden heralde?tekrar merhabalar...

herkese cok tesekkür ederim ..oglusum eglendiya herseye degdi eve gelince hala cirpiniyodu kendini havuzda saniyo galiba kaydirigubbakcemile3 artk haftada bi kac kere gitmeye kara verdikk

yelizfalan hosgeldin cnm sendea.s.

2 gündür misafirle uğraşıyorumm anam ağlıyo valla çalış eve git misafir yemek çay meyve gönder ortalığı topla yat oğlumlada algilenemiyorum tatil ne güzeldi halbukiii hep beraberdik batuyla

bizde bugün lazanya - çiğköfte partisi varmış.:1shok:.
kombinasyona bak altısisane ustü buzhane naniknanik...

mamaları gelen arkadaşlar yapıcak...onlar seçmiş menüyü.. 10 kişi filan gelir dedi ama bence o kaar çoğunlık olmaz... firar olur mutlaka...
allahtan dun derya geldi .yoksa şimdi ben yer siliyordum...

bizim arkadaşlar genelde bekar yada yeni evli.. anlayışlılar.. öğle ikram beklemezlr beraber yapılır yada dışadan alınır...

bi çay bi kahve bile yetiyor bize... zati gönül ne kahve ister ne kavehane.. gönül muhabbet ister kahve bahane...:kahve:...

herkese cok tesekkür ederim ..oglusum eglendiya herseye degdi eve gelince hala cirpiniyodu kendini havuzda saniyo galiba kaydirigubbakcemile3 artk haftada bi kac kere gitmeye kara verdikk

yelizfalan hosgeldin cnm sendea.s.

teşekkür ederim canım sağolasın hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar...

Back