Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ya annesı rahat yatgına yatır su kızı
Sehnazim ben sana cok eglenecegini söylemistim:)
Ardimde pasalar gibi oturmus simidee ... :) Masallah
okurken ben keyiflendim...alkisalkisalkis.. ii olmuş eğlenmişsiniz...
bi defne sevmiyor sanırım havuzu..oysa yıkanmaya bayılıyor... havuzda çığrım çığrım ağlıyor alışamadı....
ayrıca dişiniz hayırlı olsun sevindim sorunsuz çıkmasına inşallah bizimki de sorunsuz çıkar... geç olsun güç olmasın ....sositososito
herkese kocaman günayyyyddddınnn
bunların aynısı bizdede varrr eli yüzü çizik içinde batunun kulağını kopğaracak sanıyorum hatta neyse bakalım bizim dişde geliyo desenizeezemuszemus
havzanı yol üstünde gördüm hatırlıyorum ama mevlanın oraya yakın bir yerde yedik inş bidaha gelirsek buluşuruz canım
canım yiğite geçmiş olsun çok ağır bir gripmiki hastanede yattı emelciğim kıyama sarı papatyaya
aman arda kaanımız nasıl eğlenmiş çok sevindim dişinizde hayırlı uğurlu olsun inci gibi parlasın inşllah
Emel im geçmiş olsun Yiğitciimiz e nazar değiyor bence((
Ardiminnnn dişi hayırlı olsunnnn amanın dişli prenss :)))))
Bize gelince bölünmeyen gece uykumuz dün gece 3,30 da uyanıp yatağın içinde dönüp kıvranmak suretiyle 5,30 gibi yerini tekrar uykuya verdi ancak 7,30 da koğuş kalk dedik(( sanırsam diş huzursuzlukları ablamız gündüz başı çok sıcak oluyo dedi ateşini ölçüyomuş 36,6 36,7 civarı oluyomuş diş çıartıyo sanırsam diyor o da
şehnazcım ne güzel bir gün geçirmişsin gerçekten
sen demişsinya suyu çok sevdi çığlıklar attı diye biran gözümde canlandırdımda gelip ısırasım geldi ardiyi :)))
yeni dişinizde hayırlı olsun tam görününce resmini koyda bakalım
arkadaşlar selamlar...daha önce yazmıştım sanırım bu topiğe fakat takip edememişim çok fazla topik olunca...genelde doğum ve sonrası bakıyorum sanırım..aslında en güzeli bu çünkü aynı dönem bebeklerimiz var ve en iyi bbiz anlarız birbirmizin dilinden heralde?tekrar merhabalar...
herkese cok tesekkür ederim ..oglusum eglendiya herseye degdi eve gelince hala cirpiniyodu kendini havuzda saniyo galiba kaydirigubbakcemile3 artk haftada bi kac kere gitmeye kara verdikk
yelizfalan hosgeldin cnm sendea.s.