2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar mümkün olduğunca takip ediyorum sizi. biz dün aşı olduk 5li karma ve pnömokok akşam ateşlendi ecrin bugün doktora gittik yavrum bir tuhaf oldu sersemledi resmen sizlerdede böyle olmuşmuydu?boğazlarıda tahriş olmuş enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi doktor öksürüyor çok üzülüyorum Allah beterinden korusun yavrularımız hasta olmasın

canım benim Allah acil şifalar versin yavruna..bütün yavrulara :çok üzgünüm: bizim aşılardan sonra hiç öyle olmadı çok şükür ama her bebek bir değil değilmi?evet insan çok üzülüyor Allah korusun meleklerimizi...bir kere öksürse bile yüreğim ağzıma geliyor acaba hastamı oldu diye..arada bir ıhlamur kaynatıp içiriyorum su niyetine...tekrar geçmiş olsun canım...a.s.

bu arada kaç kilo oldunuz kızlar yaa..ben ne güzel doğumdan sonra eski halime dönücektim az kalmıştı ama sanki git gide şişiyorum yaaa...ama elimde değil çok çabuk acıkıyorum karnım kıyılıyoooo..acaba psikolojik mi diyorum ama değil sanırımmm cokacimcoook valla eşim rahatsız değil gibi ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynaya bakınca....bana anne sevgilim diyoor...anne karım vs... ama bir yolunu bulmak lazım oksa emzirmek filan zayıflatmıyorr...

geçmiş olsun ahu sizde de bişey çıkmamasına çok sevindim

Ahu ve Funda çok geçmiş olsun canlarımmmmmm

selamın hello nassınız kızlar ben çok iyyim kızımın tahlilleir iyi çıktı
1 haftada 300 gr almış
2cm uzamış
çook mutlu oldum
ama dr sontalı idrar istedi kültür için 2 tane dr uğrastı bizi odaya almadılar üzülürsünüz diye ama sesini duydum nasıl ağladı o içerde ben dışarda
malesef çektiği okada rişkenceye rağmen idrarını alamadılar tekrar poşet taktık dr poşetteyken bukadar mikrop normal dedi poşetin felan ki
ri olabilir dedi
üneyse tekrar verdik 2 gün sonra dr a telefon edip öğreneceğizz
iştahı felan nasıl dedi bende iyi dedim
ayda 1 kere kültür yaptır en ufak bir üreme görülürse hemen gelin dedi
nasıl mutluym anlatamam umarım 2 gün sonra iyice rahatlayacağım çok teşekkür ederiim size destek olduğunuz için iyi dilekleriniz ve dualarınız için sizi seiyoz dünyanın en zayıf 90-60-90 mart anneleri cınlarım benim

Ohhhh çok şükür geçmiş olsun canım maşallah kızımıza

tesekkur fundam ınsallah sımdı dr aradı nasıl dıye sabah gelın dedı

Çoook geçmiş olsun canım ama basit bir grip için niye hastaneye yatırdılar onu anlamadım

Canlarım biz döndük dün akşam evimize bugün ev pazar çamaşır derken anca geçmişi okuyup yazabiliyorum.Herkes iyidir umarım sizleri özledim.

bugün sinirlendim biraz...eşimle hastahaneye gitmiştik dönüşte bi aile dostumuza uğradık ama uğramamış olsaydık keşke....ya neden böyle insanlar..neden bir kıyas içindeler hep?her bebek birmii?kadın bana çorba ver ağzına dedi ya dedim daha küçük sadece meyve suuyu veriyorum az az ee dedi songül veriyoduu...ya dedim onun bebeği mama yiyodu verirse versin ben vermiyorum!!!hem songül kritermi?yok onun bebeği daha kuvvetliymiş daha sağlammış...ya sabııırr...bahsettikleri bebek çok tombik ve doğduğundan beri mama yiyor..bizim kız ise emiyor..ayrıca o erkek bebeği bizimki kibar kız :ecrin_bebek: eşim bide benim yanımda açsınlar şu meseleleri diyoo ah nerdeee...sinir oluyorum bebeğim değilde bu insanlar yıpratıyor beni yaa..bi hfta yeter bana artık bu laflar...

yeliz ndn takiosun
sende benim kizim narin fln de olmazsada birdaha o kisilerin yanina götürme ne moralin bozulur ne birseyy

devamlı görüştüğümüz insanlar canım yaa..sorun sadece onların demesi değil..bunu herkes yapıyor herkes bebekleri kıyaslıyor...ama kesinlikle yanlış!!!sinir oluyorummm :oklava: her gitttiğim yerde aynı vaka...diyorum eşime hiçbiyere gitmek istemiyorum artık diye...oda bunalıyorum evde diye gezdirmek istiyo ama en güzel evim valla...hiç kimse yok en azından...bi ara çıldırtan hareketler topiğine yazmıştım uzun uzun gıcık olduklarımı...oooo anlatsam...sağol canım yaa takmamaya çalışıyım bundan sonra kendimi yıpranıyorum sadece...sertte konşamıyorum insanlarla napcam bilmem...

Sen sert konusamiyorum derken seni cok kirip maf ediyorlar oysaki suaralar yeni anneyiz herseye sinirleniyor - agliyoruz vs... Sende sunu düsün bebegin zayif olabilir ama saglikli...
Birdaha söylediklerinde sizin icin saglikli bebekmi önemli yoksa sisman bebekmii diyin...
Ben hicc gelemem kendimi - kocami ve kizimi ezdiremem...
cok cektim milletten artik herkes benden ceksin :roflol:
Üc günlük dünya ben dünyaya onlar beni üzsünler diye gelmedimmm

hmm canım haklısın..işte tuhaf bi durum..laf söylesem bile eve gelince ya diyorum hakketen bizim kız zayıfmı..doktoru çok iyi diyor her seferinde ama takıntılı oluyor insan biraz bu dönemlerde...sabır işte geçicek inşaallah..

gecer gecer...
Onlar daha iyi bilicek degil ya doktorundan...
Banada bizim kiz cok zayif geliyor ama doktora göre kilo alimi gayet normal ve iyi o yüzden halen emziriyoruz ...

maşallah canım en güzeli..sonuçta anne sütü bu tamamen mucize...bencede ben doktoruma bakmalıyım ama takıyoruz iştee...inşaallah aylar sonra gülüp geçerim bu hallerime ...sağol canım sağlıkla kalın bebişinle

canım çevrendekileri salla gitsin benim oğlanada obez olacak diyolar çünkü ne yapayım emzirmeyimmi bebeğimi ek gıdaya geçtiğimizde 8900grdı mecbur kalırsam mama veriyordum böyle dediğim halde aaaaaa bebeği mama ile şişirmisiniz demişler kayganama bana deselerdi alırlardı cevaplarını çevreyi takma kafanaa

esmacigim batusuma kim obez diyoya akli eksik onlarin herhall ne güzel tombis isde ya su mama meselasini anlamiyolar herhal ya biliyosunuz ardi dogdugundn beri mama yiyo sisse o siserdi oglösum orta seviyelerde geziniyoo malesef sizin kimi tombalak olamadm demekki neymis mamayla alakasi yokmussssssss

eet canolar naslsiniz bakalim fundacigim dönmüz evcagizina ohh ne güzel
bizde evdeydik bugun havuza faln gitmedik aksama ufak bi alisverise gittik sonra aksam yuruyusune cikdik öyle gecdi gunumm

esmacigim batusuma kim obez diyoya akli eksik onlarin herhall ne güzel tombis isde ya su mama meselasini anlamiyolar herhal ya biliyosunuz ardi dogdugundn beri mama yiyo sisse o siserdi oglösum orta seviyelerde geziniyoo malesef sizin kimi tombalak olamadm demekki neymis mamayla alakasi yokmussssssss

eet canolar naslsiniz bakalim fundacigim dönmüz evcagizina ohh ne güzel
bizde evdeydik bugun havuza faln gitmedik aksama ufak bi alisverise gittik sonra aksam yuruyusune cikdik öyle gecdi gunumm
kız ben zaten evimdeydimmmdelikafadulden:roflol::roflol:

evettttt dün itibariyle ben de rejime başlamış bulunmaktayım arkadaşlar vatana millete hayırlı uğurlu olsunnn
ekmek yemiyorum tatlıları hayatımdan çıkardım ve akşamları yürüyüş ve hafif aletlerle çalışma yapıyorum. dün ilk gün diye 1 km.200 m yürümüşüm. yürüyüş yolumuz 300m. 4 kere dolandım bugün 5 kere dolanacağım ve yavaş yavaş artıracağım
allahım bana yardım ettt!!!!!!!!

günaydın...
ohh aslı sonunda özelm bitiyor kısa süreliğinede olsa..ne güzel..güzel geçirin vaktinizi..
herkese hayırlı cumalar

ben Fethiye ye gidiyorum öpüldünüz canlar akşam da marmarise bülü nün yanına gidecem yokum bikaç gün mucukksssss

Gunaydın kızlar aslım gule gule gıt gule gule gel ınsallah fusuncum bızım oglanın oynak bı atesı var bı dusuyo bı Çıkıyo grıbın ılk gunu o durumda olunca dr yatın dedı canım bu arada hosgeldın evıne

Back