2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum sonrası depresyon bazen çok cddi boyutlarda olabiliyor... ailesi hiç dikkat etmemiştir.. kadın çok ciddi hasta olabilir o bebeyi onun eline bırakanlara da ceza verilmeli... allah korumuş yine öldürenler bile var...

annemin komşusunun kızı doğumdan 3-4 ay sonra kendini vurdu...
bebeğini doğduğundan beri hiç emzirmemiş hiç kucağına almamış kız. allah korusun...
şimdi görsen kızı dünya güzeli...

hüühüüü.... 2 saatte bir nöbete kalkıyrum ben....
sebze çorbası yapıcam ben bu gece emdiricemde... bakalım ne olacak..:gitme:

5 aydır aralıksız 4 saat uyumadım ben....:1shok:

yatmadan önce yedir annesi sonrada iyice emzir yatır bakalım sonuç ne olacakkk

doğum sonrası depresyon bazen çok cddi boyutlarda olabiliyor... ailesi hiç dikkat etmemiştir.. kadın çok ciddi hasta olabilir o bebeyi onun eline bırakanlara da ceza verilmeli... allah korumuş yine öldürenler bile var...

annemin komşusunun kızı doğumdan 3-4 ay sonra kendini vurdu...
bebeğini doğduğundan beri hiç emzirmemiş hiç kucağına almamış kız. allah korusun...
şimdi görsen kızı dünya güzeli...

halbuki anne olmak ne kadar büyük bir lütuf insan canını vermek istiyor bebeğine gerekirse bazı canilerde bebeğininn canını alıyorr

doğum sonrası depresyon gerçekten ciddi bi durum bence...kimbilir kadına nasıl davrandılar kadın neler çekti kim bilir...ama yine de bu onun yaptığını doğrulamaz!Allah muhafaza evladına kıyan hiç kimseye acımaz heralde?ya arkadaşlar tüm yazıları okuyamadım maşallah sohbet de çok iyi anladığım kadarıyla ama ben sorayım bari siz ek gıdalara başladınızmı acaba?muhallebi çorba filan demişsiniz de ebem yavaş yavaş ver demişti ama ben yinede çekimserim altı ayını doldurmadığı için..fikirlerinizi almak isterim bu konuda...birde ben ne versem diye şaşırıyorum..şeftali verdim hafif kabız yaptı.muhallebi yapıyorum ama oda poff diye şişiriyormuş dediler..dün üzüm sıktım süzgeçde onu çok sevdi..karpuz suyu vermiştim bikeresinde sevdi ama emin olamadım..tavsiyelerinizi bekliyorum..

yelizciğim kilo alımı iyiyse bırak 5. ayına girsin kuzun erken daha sadece meyveleri felan yalat
tabi anne sütüyle besliyorsan bebeğinin bide doktorun başla demeden başlama

yelizciğim kilo alımı iyiyse bırak 5. ayına girsin kuzun erken daha sadece meyveleri felan yalat

bende öyle düşünüyordum canım am sanırım beni ek gıdaya iten en büyük sebep çevremdekiler oldu..tamamen psikolojik yani..her gören kaç aylık bu diye sorar bende dört diyince aaaa niye küçük gibi kilo alamamışmı filan diyolar..bide bu kıyaslama meselesi varya maalesef ay benim kız bu aylarda 8 kiloydu demek bu 7 filan yani...sinir oluyorum..bebeğim 3.610 gr 53,5 cm doğdu...sonra 3.300 e düştü ve ilk ay 4.200 gr oldu..ikinci ay 5.200 üçüncü ay 6 kilo oldu ve boyu 66 cm di....4. ayında 6.750 gr dı..yani doktor çok iyi dedi..ebemizde iyi dedi ama yavaş yavaş meyve sularına verki yemeye alışşın dedi..yani temelli değil anlatabildimmi?kızımın kilosu iyi ama sanırım boyu uzun olduğu için çok etli butlu durmuyor kaydirigubbakcemile3 millette öyle diyince canım sıkılıyor...iyiki varsınız :1hug:

bende öyle düşünüyordum canım am sanırım beni ek gıdaya iten en büyük sebep çevremdekiler oldu..tamamen psikolojik yani..her gören kaç aylık bu diye sorar bende dört diyince aaaa niye küçük gibi kilo alamamışmı filan diyolar..bide bu kıyaslama meselesi varya maalesef ay benim kız bu aylarda 8 kiloydu demek bu 7 filan yani...sinir oluyorum..bebeğim 3.610 gr 53,5 cm doğdu...sonra 3.300 e düştü ve ilk ay 4.200 gr oldu..ikinci ay 5.200 üçüncü ay 6 kilo oldu ve boyu 66 cm di....4. ayında 6.750 gr dı..yani doktor çok iyi dedi..ebemizde iyi dedi ama yavaş yavaş meyve sularına verki yemeye alışşın dedi..yani temelli değil anlatabildimmi?kızımın kilosu iyi ama sanırım boyu uzun olduğu için çok etli butlu durmuyor kaydirigubbakcemile3 millette öyle diyince canım sıkılıyor...iyiki varsınız :1hug:

canım çevrendekileri salla gitsin benim oğlanada obez olacak diyolar çünkü ne yapayım emzirmeyimmi bebeğimi ek gıdaya geçtiğimizde 8900grdı mecbur kalırsam mama veriyordum böyle dediğim halde aaaaaa bebeği mama ile şişirmisiniz demişler kayganama bana deselerdi alırlardı cevaplarını çevreyi takma kafanaa

selammmmmmmmmmm
Sibelcimm dün bir programda seyrettim Viyana da çocuk Müzesi varmış gerçi çok müze varmış da çocuk müzesi çok ilgimi çekti harika birşey (mesleki oalarak ilgilendim ayriyetten)) Rüya büyüynce götür annesi onu oraya hatta şimdiden gidin ne güzel resim müzeleri var harika büyülendim resmen

4 AYLIK BEBEĞİNİ DÖVEREK HASTANELİK ETTİ

KAYSERİ'de 27 yaşındaki S.S., 4 aylık oğlu Mustafa'yı döverek, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Yüzünde çizik ve morluklar oluşan bebek, hastaneye kaldırılırken evden kaçan anne yakalandıktan sonra tutuksuz yanrgılanmak üzere salıverildi.Melikgazi İlçesi Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi Ahenk Sokak'ta oturan 2 yıllık evli S.S., Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya fabrikasında çalışan eşi, 25 yaşındaki A.S.'nin işte olduğu saatte sinir krizi geçirerek minik oğlu Mustafa'yı dövdü. Komşuları, evden hızla çıkan kadını görünce, evin yakınlarındaki inşaatta çalışan bebeğin dedesi 51 yaşındaki Mustafa Sarıkaya'ya haber verdi. Eve gelen Sarıkaya, yüzünde çizik ve morluklar gördüğü torununu, çağırdığı ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Röntgen ve tomografisi çekilen bebeğin yüzündeki yaralar pansuman edildi.Tedavisi tamamlanan bebek taburcu edilirken dede Mustafa Sarıkaya, "Gelinim torunumu dövüp kaçmış. Nereye gittiğini bilmiyorum" dedi.Anne S.S., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

alıntıdır.
Allahim sen bize yardim et...

selammmmmmmmmmm
Sibelcimm dün bir programda seyrettim Viyana da çocuk Müzesi varmış gerçi çok müze varmış da çocuk müzesi çok ilgimi çekti harika birşey (mesleki oalarak ilgilendim ayriyetten)) Rüya büyüynce götür annesi onu oraya hatta şimdiden gidin ne güzel resim müzeleri var harika büyülendim resmen
Aslim nerde viyanada ben neden bilmiorumm??
Ayy hemen arastirmaliyimm...

MUSEUMS QUARTIER : Museumplatz 1/5 A 1070 Wien / +43-1-523 58 81 / Ulaşım : Metro U2 hattı ile Museums Quartier / U2 & U3 hattı ile Volkstheater / Oolağaüstü etkileyici bir kültürel yerdir. Barok mimarisi ile, Laurids - Manfred Ortner ve Manfred Wehdom'un dizayn ettiği etkileyici modern yapıların müthiş uyumunu yansıtmaktadır. Museums Quarter bünyesinde Leopold Müzesi, Ludwig Vakfı Viyana Modern Sanatlar Müzesi, Zoom Çocuk Müzesi, Tütün Müzesi Sanat ve Kültür Merkezi, Viyana Dans Stüdyoları, Viyana Doğal Tarih Müzesi, Viyana Mimarlık Merkezi, çocuk tiyatrosu gibi bir çok kültür ve sanat merkezleri bulunmaktadır.

sibelcim adres belirttim :))))

Sagol cnm bu müzeyi biliyrdum da bir cocuk bölümü oldugunu hic bilmiyordum:)
cok sagol - simdi arastirdim zoom cocuk müzesini ve buldum:)
Kocis gelsinde arastirip gidelim:)

ayy uyuz oluyorum şu karışanlara... defnem daha 3 aylıkken banada salağın teki... "bi komşum var seninle bebeği aynı yaşta ama onunki çok tombul..sütü yarıyor kadının..." dedi..

sanki bizimki yaramıyor bizimki süt değil... direkte söylemiyor ..söylese karşılığını alıcak duvadan sektiriyor salak....

hiiiççç muhattap olma sen onlarla.. onlara neee zayıf ta olsa şişmanda önemli olan sağlığı kimseyi ilgilendirmez.... sanki kendileri bakıyor...

kızlar ben bu sabah tekar denedim.... aptamil yaptım 30cc zor içti. öğğledi.... milupa prinç maması vereyim dedim bari... öğğğğğkkk....
muz verdim biraz mama kaktırarak max 1 kaşık ... muzu görünce yedi şapur şupur...

ya ben ne halt edicem benim küçüklüğüme benzeyecek diye çok korkuyorum... bende sürekli kusardım hiç birşey yemezdim.. annemi delirtmiştim...

tek besin kaynağımız muz oldu ...

beni bu halime begenmick koca olsun varsin - tzz cokta umrumda... ben kendimemi yiyorum - birlikte yaptigimiz yavrumuz icin hersey! anlamiyorsa kendisi yesin - emzirsin ozaman :roflol:

mrb arkadaşlar mümkün olduğunca takip ediyorum sizi. biz dün aşı olduk 5li karma ve pnömokok akşam ateşlendi ecrin bugün doktora gittik yavrum bir tuhaf oldu sersemledi resmen sizlerdede böyle olmuşmuydu?boğazlarıda tahriş olmuş enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi doktor öksürüyor çok üzülüyorum Allah beterinden korusun yavrularımız hasta olmasın

Back