2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tekrardan ben celdümmm reinem oohhh ziyafet var sizde hee ne gzel bende esimle konusdum 4 de geliyo kursdan o gelir gelmez biz gine gidiyoruz havuzaa :lepi:cok sevindirik oldumm

bizde bugün lazanya - çiğköfte partisi varmış.:1shok:.
kombinasyona bak altısisane ustü buzhane naniknanik...

mamaları gelen arkadaşlar yapıcak...onlar seçmiş menüyü.. 10 kişi filan gelir dedi ama bence o kaar çoğunlık olmaz... firar olur mutlaka...
allahtan dun derya geldi .yoksa şimdi ben yer siliyordum...

bizim arkadaşlar genelde bekar yada yeni evli.. anlayışlılar.. öğle ikram beklemezlr beraber yapılır yada dışadan alınır...

bi çay bi kahve bile yetiyor bize... zati gönül ne kahve ister ne kavehane.. gönül muhabbet ister kahve bahane...:kahve:...

benim niye habarım yukkk????kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tekrardan ben celdümmm reinem oohhh ziyafet var sizde hee ne gzel bende esimle konusdum 4 de geliyo kursdan o gelir gelmez biz gine gidiyoruz havuzaa :lepi:cok sevindirik oldumm

ohh yüzün yüzün kendinize gelirsiniz....kaydirigubbakcemile5

benim niye habarım yukkk????kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyy süprizi bozdum...kaydirigubbakcemile3
çiköfteyle yiycez seni bugece..:delphin:. kocana söyle beklemesin...kaydirigubbakcemile

selam kizlarrr
Kandiliniz Mübarek olsun !!
Bugün kocis evdeydi - kahvaltidan sonra attik kendimizi viyananin sokaklarina!
gezdik - yemeye ciktik - dondurma yedukkk eve celduk rüyayi banyo yaptirdik simdi kös kös oturuyruz:)
O kardesimle oturuyor özel konusuyorlar :roflol: - erkek kardesim yakinda evlenebilirrr :1shok: bende KK kadinlarima bakam dedim :roflol:

selam kizlarrr
Kandiliniz Mübarek olsun !!
Bugün kocis evdeydi - kahvaltidan sonra attik kendimizi viyananin sokaklarina!
gezdik - yemeye ciktik - dondurma yedukkk eve celduk rüyayi banyo yaptirdik simdi kös kös oturuyruz:)
O kardesimle oturuyor özel konusuyorlar :roflol: - erkek kardesim yakinda evlenebilirrr :1shok: bende KK kadinlarima bakam dedim :roflol:

hayırlı olsun... gelin belli mi bari...

slm millet biz havuz sefamiizin ikinci turunuda hallettik bugun süper bi gündü gine eglendik ohh cok ii geldiii valla sefam olsun ohh ohhh ardimn bolca fotolarini cekdim koycm birazdn beblereee teyzeleriii

Gelin 2 senedir bellide daha aralikta gidip anlasip konusup sözlenceklerde sonra bir iki sene bekleyip evlencekler daha cok var yani...
Esimde erkek kardesimle konusup kesin olup olmadigini arastiriyor kararindaaa

ohh oghh rüya düğüne kadar koca kız olur...zemuszemus
burdan bi gelinlik yollarız rüyama...naniknanik

hehe cok sagol Ahucum...
Düsünmen bile yeter ama olursa insallah kina türkiyede olur e ozaman ordan aliveririm ben gelinligini Rüya hanimin:)
Iyi gecelerrr herkese..
Ben kacarr cook uykum varrrr

oo gece muhabbetiniz hayırlı olaaa bayanlar..bende geldim uykum kaçtı alyayı yedirdim..
şimdi biraz dolanayım kk semalarında..

defne geceleri sadece emiyor ve 2saatte bir kalkıyor... 11 gibi mama vereyim karnı iiyice doysun uyusun dedim... prinçli muhallebi yaptım herzamanki gibi... öncesinde biraz emdirmiştim...

yatak odasında yemedi.. bende herzaman yedirdiğim yere götürdüm.. ilk kaşıkta öğürdü.. sonra 1-2 kaşık algılamadan yuttu 3te gene öğürünce bıraktım....

niden yimedi ki .. akşam üstü veriyorum yiyordu....

şimdi gene emmeye kalktı... ben hhiç uyumadııımmmm... ühhüüü....

herkese günaydın kuzularım nasılsınız bakalım
ardi yani havuza gitmiş ne güzel
ahucuğum gülşahın dediği doğru hergün aynı şeyi yemeyebiliyorlar ama batu sebze çorbasını çok seviyoo o şeyi nasıl yiyo anlamıyorum ama yarasın kuzuma bide mama sandalyesine oturunca nasıl heycanlanıyo anlatamam
ben dün akşam yaptım çorba batuya evde yoktuk akşam geldik çorbasını içti benide iyice emdi saat 9da yattı maşallah 6ya kadar uyudu ben erken yattı diye gece nöbeti bekliyordum ama belliki çorba tok tuttu bide gündüz hiç uyumamanın etkiside var

günayddın herkeseee..
saat 2.5 dan beri ayaktayım,uykum kaçtı cin gibiyim..
öf bide sıcak bayılacam yakında burda..ki bizim evimiz serindir kuzeye baktığımız için..

4 AYLIK BEBEĞıNı DÖVEREK HASTANELıK ETTı

KAYSERı'de 27 yaşındaki S.S., 4 aylık oğlu Mustafa'yı döverek, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Yüzünde çizik ve morluklar oluşan bebek, hastaneye kaldırılırken evden kaçan anne yakalandıktan sonra tutuksuz yanrgılanmak üzere salıverildi.Melikgazi ılçesi Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi Ahenk Sokak'ta oturan 2 yıllık evli S.S., Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya fabrikasında çalışan eşi, 25 yaşındaki A.S.'nin işte olduğu saatte sinir krizi geçirerek minik oğlu Mustafa'yı dövdü. Komşuları, evden hızla çıkan kadını görünce, evin yakınlarındaki inşaatta çalışan bebeğin dedesi 51 yaşındaki Mustafa Sarıkaya'ya haber verdi. Eve gelen Sarıkaya, yüzünde çizik ve morluklar gördüğü torununu, çağırdığı ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Röntgen ve tomografisi çekilen bebeğin yüzündeki yaralar pansuman edildi.Tedavisi tamamlanan bebek taburcu edilirken dede Mustafa Sarıkaya, "Gelinim torunumu dövüp kaçmış. Nereye gittiğini bilmiyorum" dedi.Anne S.S., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

alıntıdır.

herkese günaydın kuzularım nasılsınız bakalım
ardi yani havuza gitmiş ne güzel
ahucuğum gülşahın dediği doğru hergün aynı şeyi yemeyebiliyorlar ama batu sebze çorbasını çok seviyoo o şeyi nasıl yiyo anlamıyorum ama yarasın kuzuma bide mama sandalyesine oturunca nasıl heycanlanıyo anlatamam
ben dün akşam yaptım çorba batuya evde yoktuk akşam geldik çorbasını içti benide iyice emdi saat 9da yattı maşallah 6ya kadar uyudu ben erken yattı diye gece nöbeti bekliyordum ama belliki çorba tok tuttu bide gündüz hiç uyumamanın etkiside var

hüühüüü.... 2 saatte bir nöbete kalkıyrum ben....
sebze çorbası yapıcam ben bu gece emdiricemde... bakalım ne olacak..:gitme:

5 aydır aralıksız 4 saat uyumadım ben....:1shok:

Back