2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

boyozu merak ettim internetten resimlerini buldum ama tadını alamadım tabi kaydirigubbakcemile3
 
enelcim boyoz benim de en sevdiğim yiyecekti izmirdeyken bende izmirliyim boyozsuz sabahım geçmezdi istanbulda satan olsa eşimi hemen yollarım ama bildiğim kadarıyla boyozun b sini bilmiyorlar

evet canım en sevdiğim şey bir tanede yumurta yanında deymeyin keyfime vallaha.bülent ersoy bile izmir boyozunu uçakla taze taze aldırmıştı bir dönem.izmirin gözdesi boyoz.
 
boyozu merak ettim internetten resimlerini buldum ama tadını alamadım tabi kaydirigubbakcemile3

vallaha ağzını sulandımak gibi olmasında mükemmel.dışı pufuduk biraz içide hamurumsu.sabahları sıcak yemek lazım ama.bir gün buraaya gelirseniz hep beraber yeriz inşallah.
 
valla tadı çok güzel hele ki sıcaksa ben 2 ay önce kargoyla anneme yollatmıştım o kadar bağımlısıyım yani
 
valla tadı çok güzel hele ki sıcaksa ben 2 ay önce kargoyla anneme yollatmıştım o kadar bağımlısıyım yani

ah be su boyozu 2bucuk ay önce bilseydim..
izmiri gezmeye gitmistik..
simdi google de resimlerine baktim da.. harika görünüyor ..
canim cekmedi desem yalan olur yani
-tatlicadiarzu-
 
isteyene ben göndereyim ama bayatlar kızlar.önerisi olan varsa alayım.isteyene cidden boyoz gönderebilirim.nede olsa hamişsiniz kıyamam sizlere.
 
vallaha ağzını sulandımak gibi olmasında mükemmel.dışı pufuduk biraz içide hamurumsu.sabahları sıcak yemek lazım ama.bir gün buraaya gelirseniz hep beraber yeriz inşallah.
teşekkür ederim yeriz inşallah.bizde kandillerde bide bayram arifelerinde çocuklara dağıtılan bişey var yöresel adıyla pişi,ona benziyor sanki bu boyoz.canım çekti diycem ama yağlı biraz.konyaya gelirseniz bende size ondan yediririm arkadaşlar.
 
Aynısından bende de var.:1no2: Kasılmıştır ters bir hareket yapmışımdır dedim ama 3 gündür geçmek bilmiyor. Ne yapmak lazım acaba??

Canım sanırım bebek büyüyor ve kesede büyüyor bu nedenle olabilir. Bende de oluyordu benzer ağrı sık sık eşim kesenin genişleyip büyümesinden dolayı olduğunu söylemişti.CADIARZU
 
simdi bugunki doktor randevumun 2. kısmına geciyorum.

iste benim recetemm
1.lilerac Phytolastil gel (bu jel elastikligi saglıyormus, yengem de bunu kullanmıstı catlak yok) fiyatı 50 kusurlerde
2.exipial hyro icine e vitamini ampulu kırılacakmıs, bu nemlendirici olarak kullanılacakmıs ( bu ucuz ve nemlendiricilerin kralıdır, ben normalde de bunu kullanıyorum dermatologumun tavsiyesiyle)
3.omega 3 hapı (bunun da buyuk boyunun fiyatı massallah 59 ytl)
4.demir hapı

bunun yanında 3 hafta once baska bir problem icin dermatologuma gittigimde o da catlak icin soyle bir recete vermisti:

1.kayısı-susam-badem yagı karısımı her gece karın ve basen bolgesine
2.4.aydan itibaren erba organics strechmark cream catlak onleyici bakım
3.catlak olusmaya basladıysa galenic concantre vergetures gunde 1 kez catlak alana surulecek

ayrıca 2 doktor da cilt temizligine dikkat etmemi, gunese asla korumasız cıkmamamı soyledi

bir de doktor her gun yarım bardak sut, bir kase yogurt ve en az 150 gr kadar et yemek gerektigini ,bunları ilac gibi dusunmemi ve kendimi zorlamam gerektigini soyledi.

bunun yanında bir arkadasım sakın bosuna kremlere para verme, vazelin bir numara sıfır catlak da dedi.

artık secmek sizin pasa gonlunuze kalmıs kızlar...

ayrıca folik asiti bıraktrdı.cinko taksivesini de haftada 2ye indirdi.

vallahi kızlar ben doktorumdan cok memnunum,zaten jinekologumdu uzun suredir,bana inanılmaz huzur veriyor.dediklerine en ufak suphe etmeden guveniyorum.her problemimde yardımcı olacagına, ona ulasabilecegime eminim.umarım hepiniz doktorunuzla aynı elektrigi yakalamıssınızdır cunku bence bu en onemli sey hamilelikte...

elimizin altında internet oldugu icin bircok kaynaktan bir cok bilgi alabiliyoruz, bu da bazen kafamızın karısmasına sebep olabiliyor.en iyisi kızlar once bebeginize, sonra kendinize, sonra da doktorunuza guvenmeniz..
 
kızlar bebe yağı sürünce vıcık vıcık olmak istemiyorsanız bir önerim var.duştan çıkmadan en son tüm vücüdunuza sürün bir kez daha ılık su gezdirin ve çıkın.vıcık olmadığınızı göreceksiniz.AMAN DİKKAT DUŞ ÇOK KAYGAN OLUYOR DÜŞMEYİN.bi bez filan serin (KÖTÜ BİR ŞEYE SEBEP OLMAK İSTEMEM.)benim cildim kuru olduğundan ben hamilelikten öncede bu şekilde kullanıyorum.böylece cildin nemi daha kalıcı oluyormuş.vazlinde aklıma yattı bebe yağının üstüne onuda sürerim.abartıyorum sanmayın şimdiden çatlak çatlak oldum.
 
canım ne güzel dr dan memnunsun.aslında benimkide fena sayılmaz ama bi türlü içim ısınmadı nedense.ayrıca bana çatlaklar içinde bişey önermedi.omega 3 hapı falan söylemedi bişey.sadece aynı şeyleri tekrar edip duruyor.kasları gelişiyor kalsiyum almalısın süt yoğurt ye,omega 3 ten zengin beslen.balık ye ıspanak ye falan filan.keşke yiyeb,ilsem bunları ben zaten biliyorum.ilk 3 ay bişey vermedi zaten elevite yeni başlıycaz.bilemiyorum acaba ilaçlara yüklenmiyim doğal yollarla hallediyim diyemi yapıyor.günahını almıyım dimi.bi de çok yoğun muayenehanesi hep tıklım tıklım.
 

vallahi sekerim bana da elevit vermedi mesela, omega 3 u de balık yemedigim icin verdi, ciftlik balıklarında metal birikimi cok , istanbulda da balıklar genelde ciftlik balıgı.. zararlı cok yeme dedi.

bana da catlak kremlerini bugun verdi, 3 ay doldugu icin..oncesinde bana da vermedi.

sonucta maksat bilgi paylasımı, herkes doktoruna guvensin bence,senin doktorun da muhakkak cok kaliteli iyi bir doktordur.rahat ol sen
 

pişiyede bayılırım canım.eşimle geçen hafta yaptık canım çok çekmişti.pişinin içi tamamıyla hamur bunun dışı kabarık biraz.pişiden daha hafif yağ olarak canım.
 
elif_bs cimmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaa canım yaa;mesaj yazmak icin girmistim,onceki sayfalari okuyorum,senin mesajını gorunce cok mutlu oldum yoklugumu hissetmissin :asigim:
ben cok yogundum bugun,ancak girebliyorum eve geldim simdi
existhunder cim senin ozel mesajın kapali ya,dun bisey soracaktim sana da atamadim bi turlu ozelden.-tatlicadiarzu- bi aciversen onu ne guzel olur
kızlarcim okuyabildigim kadarıyla masallah haberlerimiz guzel heralde,herkes mutlu ayrilmis doktorundan aman aman masallah
cinsiyetler ogrenilmeye baslandikca beni bi heyecan sardi yaakaydirigubbakcemile3
catlak kremlerinden bahsedilmis,benim halam eczaci,mustelayi filan bosver kakao yagini sur dedi.o hazirladigi karisimlara hep eklemis hamileler icin,birde kendide hamileliginde kakao yagi kullanmis.siz yinede doktorunuza sorunda allah korusun bi terslik olmasin
ben yarin doktora gidicem sabahtan cok heyecanliyim cooookkk.
 

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA nasıl açıcam kapalı olduğunu bile bilmiyorum.Ayrıca senin kontrol c.tesi değilmiydi yanlış mı aklımda kalmış :1rolleyes:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…