Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulben ergen ıkızlerını dogurmus
gulben ergen ıkızlerını dogurmus
hoşbulduk canım lazanya hoşbulduk canım evet ismim leyla kızıldeniz tekrar hoşbulduk canım kusura bakmayın ancak girebildim net.e kızım biraz rahatsızdı .bütün mart annelerine ve bebişlerine tatlı uykular iyi geceler.:lepi:pınarnaz nerdendi,ben kaçırmışım.hoşgeldin..
sanırım geçmişi okuyorsunzemuszemus
günaydın kızlar...ben hala olayı anlamaya çalışıyorum çok ölük pörçük anladım.....çok dışında kaldım 1 hafta uzak kalınca....neyse ben zaten kk daydım çoğu zaman...başka yerlerde dolanıyordum sadece,mart annelerinde değil...
eşim gidince beni bi yemek telaşı saracak...bugün bizim için çok özel bir gün..ama evlilik yıldönümü değil..çok harika bir sofra hazırlamalıyım...aslında akşam için yapacaktım ama bizim tayinci bir arkadaş şimdiden gidiyormuşş.toplanmış,annesine gidecekmiş..zamanı gelince taşınma işini eşi halledecekmiş..başka bi arkadaşta davet etmiş son kez görüşelim diye..o yüzden bu öğleden sonra orada bulunacağım..vaktim yok öğlene halletmeliyim...bide ortalığı görseniz...çok dağınık değil aslında ama yarım bırakıyorum herşeyi kız sağolsun..off toplansamda bitse...annem olsa ne güzel derli toplu yapardı..alışkın oda babam sayesinde çok taşındı...ama artık alışmalıyım bende...
delikafaduldendelikafadulden o popoyu yirim bennnnnbizim cadı fitili kabul etmiyo gülmeyin wallaa baq fitili geri ittiriyo
günaydın herkese..kocaman bir öpücük:Şeniz:
meltoo nerelerde bu arada kızlar?
özge canım Allah kolaylık versin zor bu işler..
bizimde bugün aşımız var 9 gibi çıkıcaz endişeliyim.inşallah ateşi filan çıkmaz.
hayirdir leyla:) umarim iyidir bebisin simdi?:)