• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pınarnaz nerdendi,ben kaçırmışım.hoşgeldin..
sanırım geçmişi okuyorsunzemuszemus
hoşbulduk canım lazanya hoşbulduk canım evet ismim leyla kızıldeniz tekrar hoşbulduk canım kusura bakmayın ancak girebildim net.e kızım biraz rahatsızdı .bütün mart annelerine ve bebişlerine tatlı uykular iyi geceler.:lepi:

günaydın kızlar...ben hala olayı anlamaya çalışıyorum çok ölük pörçük anladım.....çok dışında kaldım 1 hafta uzak kalınca....neyse ben zaten kk daydım çoğu zaman...başka yerlerde dolanıyordum sadece,mart annelerinde değil...

eşim gidince beni bi yemek telaşı saracak...bugün bizim için çok özel bir gün..ama evlilik yıldönümü değil..çok harika bir sofra hazırlamalıyım...aslında akşam için yapacaktım ama bizim tayinci bir arkadaş şimdiden gidiyormuşş.toplanmış,annesine gidecekmiş..zamanı gelince taşınma işini eşi halledecekmiş..başka bi arkadaşta davet etmiş son kez görüşelim diye..o yüzden bu öğleden sonra orada bulunacağım..vaktim yok öğlene halletmeliyim...bide ortalığı görseniz...çok dağınık değil aslında ama yarım bırakıyorum herşeyi kız sağolsun..off toplansamda bitse...annem olsa ne güzel derli toplu yapardı..alışkın oda babam sayesinde çok taşındı...ama artık alışmalıyım bende...

günaydın herkese..kocaman bir öpücük:Şeniz:
meltoo nerelerde bu arada kızlar?
özge canım Allah kolaylık versin zor bu işler..
bizimde bugün aşımız var 9 gibi çıkıcaz endişeliyim.inşallah ateşi filan çıkmaz.

günaydın kızlar...ben hala olayı anlamaya çalışıyorum çok ölük pörçük anladım.....çok dışında kaldım 1 hafta uzak kalınca....neyse ben zaten kk daydım çoğu zaman...başka yerlerde dolanıyordum sadece,mart annelerinde değil...

eşim gidince beni bi yemek telaşı saracak...bugün bizim için çok özel bir gün..ama evlilik yıldönümü değil..çok harika bir sofra hazırlamalıyım...aslında akşam için yapacaktım ama bizim tayinci bir arkadaş şimdiden gidiyormuşş.toplanmış,annesine gidecekmiş..zamanı gelince taşınma işini eşi halledecekmiş..başka bi arkadaşta davet etmiş son kez görüşelim diye..o yüzden bu öğleden sonra orada bulunacağım..vaktim yok öğlene halletmeliyim...bide ortalığı görseniz...çok dağınık değil aslında ama yarım bırakıyorum herşeyi kız sağolsun..off toplansamda bitse...annem olsa ne güzel derli toplu yapardı..alışkın oda babam sayesinde çok taşındı...ama artık alışmalıyım bende...

b en de taınacağım özge çok zor gözümde büyüyor :1shok: naapacam bilmem ablayı çağırdım o gelip toplayacak ama sorun şu ki taşınacağımız ev de daha bitmedi birsürü aksilik çıktımirmirmirmir

bizim cadı fitili kabul etmiyo gülmeyin wallaa baq fitili geri ittiriyo
delikafaduldendelikafadulden o popoyu yirim bennnnn
günaydın herkese..kocaman bir öpücük:Şeniz:
meltoo nerelerde bu arada kızlar?
özge canım Allah kolaylık versin zor bu işler..
bizimde bugün aşımız var 9 gibi çıkıcaz endişeliyim.inşallah ateşi filan çıkmaz.

canım gitmeden calpol ver bizim 4. ay aşımızda ateşimiz çıkmadı inşallah sizinde çıkmaz

herkese günaydııınnnnnnnnnnnn canlarrr geçmiş bitti geldim ama sanki bir sürü alıntı yapmıştım ben neyse bakalım

ya benim oğlan ne kadar süt içiyo acaba 360 cc ben yokken yiyoda ben varken ne kadar emiyooo acaba doyuyorki uyor demi gerek kalırsa mamada yiyoruz ama dün hiç mama yemedik bizzzzzemuszemuszemuszemus

Back
X