Ben çalışıyorum nasıl yaptırıcam acaba c.tesileri açık olur mu?
kızlar benim midem çok bulanıyor lütfen bşeyler söyleyin bana ilaç kullanmak istemiyorummm
ben de o saydıklarını iç birisi etkili olmadı buket.hatta boş mideye ne biçim apıştı o çubuk kraker.bugün felaket midem bulanıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(((((((((((((((((((((((((((((((((
Arkadaşlar size birşey sorucam bende pihtilaşma bozukluğu var hergün karnimdan iğne yapiyorum.acaba aranizda benim durumumda olan varmi?
merhabalar,ben bugün bebeğimi gördüm 14cm olmuş koca kafalı bir uzaylıya benziyordu.ense kalınlığı testi yapıldı ensesi1.1mm ölçüldü ki bu normal bir değermiş kan sonuçları bir hafta içinde verilecekmiş..ama çok mutluyum içimde onu gördüğüm anda erkek olduğuna dair bir his geçti..Allahım tüm anne adaylarına bebekleriyle ilgili güzel haberler duymayı nasip etisn..
merhabalar,ben bugün bebeğimi gördüm 14cm olmuş koca kafalı bir uzaylıya benziyordu.ense kalınlığı testi yapıldı ensesi1.1mm ölçüldü ki bu normal bir değermiş kan sonuçları bir hafta içinde verilecekmiş..ama çok mutluyum içimde onu gördüğüm anda erkek olduğuna dair bir his geçti..Allahım tüm anne adaylarına bebekleriyle ilgili güzel haberler duymayı nasip etisn..
Saolun kızlar sağlık ocağı hakkındaki bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Ben dr a 27sinde gidicem o zamana işallah 9+5 oluyorum ondan sonra kayıt olsam bir sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?