Arkadşlar ben takvimimi yeni yaptım.Bu takvimde yazan 181 gün nedir?Klan mı geçen mi?
Hayatım kalan gün o 6 aya tekamül ediyor hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadşlar ben takvimimi yeni yaptım.Bu takvimde yazan 181 gün nedir?Klan mı geçen mi?
günaydın kızlar, siteye bi giriyorum bi kitleniyorum.off valla daraldım :)
bu arada arkadaşlar dün gecem çok kötü geçti, biraz moralim bozuktu, birazda aksilikler üstüste geldi, başım korkunç ağrımaya başladı, uykumdan uyandım ve bidahada uyuyamadım. sadece 2 saatlik uykuyla duruyorum. gözlerim ağrıdan şişti, beynim dönüyo. bütün gece kafamı acıdan yastığa koyamadım ya. bide midem bulanmaya başladımı uyuyamayınca. perperişan oldum. doktorada hiç sormamışım başım ağrırsa ne alabilirim diye. en kısa zamanda arayıp sorucam. sizlerde sorun, benim gibi aniden yakalanmayın. bebişimde yorulmuştur şimdi dimi?
Günaydın arkideşleeeer.
Annesinin kuzusu geçmiş olsun canım. Bende kaç gündür bulanıyorum. Ayağa kalkmaya gelmiyo.
Sabah bi uyandım yataktan kalkmadan göbişim patlıycak gibiydi,tabiki dolmuş maalum. :asigim:
Sağ tarafta elime sertlik geldi. Portakal büyüklüğündeydi. Babasıda onayladı sabah sabah sevdik keratayı.İlk defa hissettirdi kendisini. Çok güzel bir duygu.
Tabi tuvalete gittik geldik yeri rahatladı bıcırığımın. Güne güzel başladık yani.:dance:
canim birkac gundur bendede oluyo aynisi dedigin gibi portakal kadar top gibi sirt ustu yatinca disardanda belli oluyor, benim esimle , oglumda kac gundur oksayip duruyolar bebisi , cok tatli bir sey ya ben burdayim diyor artik:lepi:
Arkadaşlar hep sorucam unutuyorum.Bazı arkaaşlar sağlık ocağına kayıt yaptırdığını söyledi.O zorunlu mu? Ayrıca oraya kayıt yaptırınca ücretsiz mi yapıyolar aşıları filan? normalde pahalı bişey mi tetenoz aşısı filan bu konuda hiçbir bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ben çalışıyorum nasıl yaptırıcam acaba c.tesileri açık olur mu?