2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkeslere selamlar site hata verdi 3 gündür açılmadı bir tek bana mı oldu acaba?
bebişleriniz nasıllıar buarada büyümeye devam:)))))))
 
günaydın kızlar, siteye bi giriyorum bi kitleniyorum.off valla daraldım :)
bu arada arkadaşlar dün gecem çok kötü geçti, biraz moralim bozuktu, birazda aksilikler üstüste geldi, başım korkunç ağrımaya başladı, uykumdan uyandım ve bidahada uyuyamadım. sadece 2 saatlik uykuyla duruyorum. gözlerim ağrıdan şişti, beynim dönüyo. bütün gece kafamı acıdan yastığa koyamadım ya. bide midem bulanmaya başladımı uyuyamayınca. perperişan oldum. doktorada hiç sormamışım başım ağrırsa ne alabilirim diye. en kısa zamanda arayıp sorucam. sizlerde sorun, benim gibi aniden yakalanmayın. bebişimde yorulmuştur şimdi dimi?
 
Günaydın arkideşleeeer.
Annesinin kuzusu geçmiş olsun canım. Bende kaç gündür bulanıyorum. Ayağa kalkmaya gelmiyo.
 
Sabah bi uyandım yataktan kalkmadan göbişim patlıycak gibiydi,tabiki dolmuş maalum. :asigim:
Sağ tarafta elime sertlik geldi. Portakal büyüklüğündeydi. Babasıda onayladı sabah sabah sevdik keratayı. İlk defa hissettirdi kendisini. Çok güzel bir duygu.
Tabi tuvalete gittik geldik yeri rahatladı bıcırığımın. Güne güzel başladık yani.:dance:
 

Canım başağrısı için bana parol ya da minoset alabilrsin demişti dr.
 
Günaydın arkideşleeeer.
Annesinin kuzusu geçmiş olsun canım. Bende kaç gündür bulanıyorum. Ayağa kalkmaya gelmiyo.

teşekkür ederim canım, ya ben hiç -ayıptır söylemesi-çıkarmazdım. ne oluyo bana bilmemki, 3 ay bitiyo bende bi tuvalete koşma hadisesi baş gösterdi. ama dün geceki baş ağrısındandı yani, ömrümde bi kere daha böyle ağrımıştı da onda 2 hap birden almıştım. bugün bi arkadaşım hamileykende içilebilen ağrı kesicileri kullandığını, kendimi bu kadar hırpalayınca zaten aynı derecede bebişimin yorulduğunu söylediki haklı yani. neyse bende doktora sorucam böyle feci ağrılarda ne alabilirim diye.
 


canim birkac gundur bendede oluyo aynisi dedigin gibi portakal kadar top gibi sirt ustu yatinca disardanda belli oluyor, benim esimle , oglumda kac gundur oksayip duruyolar bebisi , cok tatli bir sey ya ben burdayim diyor artik:lepi:
 
canim birkac gundur bendede oluyo aynisi dedigin gibi portakal kadar top gibi sirt ustu yatinca disardanda belli oluyor, benim esimle , oglumda kac gundur oksayip duruyolar bebisi , cok tatli bir sey ya ben burdayim diyor artik:lepi:

İnsan bazen endişeleniyo ya acaba bi sorun varmı, bebiş yerinde duruyomu...vs... diye.
Orda olduğunu bilince rahatladım çok. Bu haftalarda bebişimiz kasık hizasından göbeğe doğru yer değiştiriyormuş ya. Ondan belli oluyo artık herhalde:dance:
 
Arkadaşlar site adı vermek yasakmı acaba. Ben bi siteye üye oldum. Son adet tarihinizi yazıyorsunuz. Her hafta size mail gönderiyolar. Hafta hafta gelişimleri,sizdeki değişiklikleri..vs... bilgilendirme olarak gönderiyolar.
 
Ben zaten göbekli olduğumdan kasığımla alt göbekim birleşti böyle yuvarlacık oldukaydirigubbakcemile3 çok komik bir hamile olacam sanırsamkaydirigubbakcemile2
 
Arkadaşlar hep sorucam unutuyorum.Bazı arkaaşlar sağlık ocağına kayıt yaptırdığını söyledi.O zorunlu mu? Ayrıca oraya kayıt yaptırınca ücretsiz mi yapıyolar aşıları filan? normalde pahalı bişey mi tetenoz aşısı filan bu konuda hiçbir bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.
 

Evet canım aşı takibi için zorunlu kayıt yaptırmamız. 4. ayın sonunda tetanoz aşısı yapılacak. Ama ücretlimi değilmi sormadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…