1-)lazanya sana aynen katılmaktayım, bende tiksindim şu anda, mutfaktan olsun yemekten olsun:)
yeter canım bu ne böyle, zaten canım geceleri hiçbişey çekmyo! insanın canı bi avakado gibi hindistan cevizi gibi bişiler çeker, yok! benim çeke çeke ekmek arası peynir domates çeker, e malzemeler mutfakta tabi, dolayısıyla bizimki yerinden bile kalkmaz. al işte bende şuandan itibaren mutfaktan tiksindim gitti.
2-) yaprak dökümü bitemez bitmemeli bitmeyecek!! moralimi bozmayın, bak ağlarım
1-)lazanya sana aynen katılmaktayım, bende tiksindim şu anda, mutfaktan olsun yemekten olsun:)
yeter canım bu ne böyle, zaten canım geceleri hiçbişey çekmyo! insanın canı bi avakado gibi hindistan cevizi gibi bişiler çeker, yok! benim çeke çeke ekmek arası peynir domates çeker, e malzemeler mutfakta tabi, dolayısıyla bizimki yerinden bile kalkmaz. al işte bende şuandan itibaren mutfaktan tiksindim gitti.
2-) yaprak dökümü bitemez bitmemeli bitmeyecek!! moralimi bozmayın, bak ağlarım
yasakkelime Aman ağlamayın heeeeee bebişleriniz benden hesap sorar sonra...
AAAAAAAA kim biticek diyo canım BİTMİYCEK fisfisfis
tembel adam o kadar şanslı ki bulantım yok (bugün hariç) halsizliğim yok aynen kakılmış gibi çalışmaya devam aşermem yok hala ayak yapıyor yok çok nazlıymışım bu hamilelik nasıl bitermiş nasıl geçermiş ben full süspansiyon çalışıyorum tembelin işi yok bütün gün yatıyo pc de futbol oyunu oynuyo idaa kuponu yapıp beni ortak ediyo kaydirigubbakcemileklava: yemek yapmaycam ona aç değilim zaten yidim çok şükürlülülülülülü bi de utanmadan yemeklerden sonra karşıma geçip balkonun yanında sigara içiyorkafamçokkarıştı
bitmesin..senağlama
benim annemler istanbulda ya hani, ben o diziyi hem izler hem ağlarım :asigim:
takip ettiğim, gelsin dediğim tek dizi zaten,
bitmesin hemencecikk:çok üzgünüm:
tembel adam o kadar şanslı ki bulantım yok (bugün hariç) halsizliğim yok aynen kakılmış gibi çalışmaya devam aşermem yok hala ayak yapıyor yok çok nazlıymışım bu hamilelik nasıl bitermiş nasıl geçermiş ben full süspansiyon çalışıyorum tembelin işi yok bütün gün yatıyo pc de futbol oyunu oynuyo idaa kuponu yapıp beni ortak ediyo kaydirigubbakcemileklava: yemek yapmaycam ona aç değilim zaten yidim çok şükürlülülülülülü bi de utanmadan yemeklerden sonra karşıma geçip balkonun yanında sigara içiyorkafamçokkarıştı
Ağlayıp zırlayıp bebeğini üzeceksen hatta yayından kaldırılsın.Artık öyle herşeye ağlamak yoka.s.
öyle herşeye ağlamak yok mu?? yav elimde hamile olduğuma dair kullanabildiğim tek şey bu kaydirigubbakcemile3
hele bide o gün yorulduysam sinirlerimde boşalıyo heralde, zır zır olmasa da
gözlerim dolu dolu oluyo şeklinde oluyorum kaydirigubbakcemile3
Yooo yoooo olmaz sen neşeli olucan ki bebeğinde neşeli olsun rahat etsin.
öyle kızlar erkek milleti hepsi yeri geldi mi aynı midem bulanıyo yemek yapamıcam dedim sen bişeyler yap dedim bak scrabble oynuyo hala ben onu görmüyorum zannediyor ama yer mi Laz kızı????kötükedihüso
kızlar gebelik bende gerginlik yapıyor ya normalde çok uysal sakin bir insanım ben ama şimdi hiç birşeye tahammülüm yok çıldırazaaammmmkafamçokkarıştı
öyle kızlar erkek milleti hepsi yeri geldi mi aynı midem bulanıyo yemek yapamıcam dedim sen bişeyler yap dedim bak scrabble oynuyo hala ben onu görmüyorum zannediyor ama yer mi Laz kızı????kötükedihüso
kızlar gebelik bende gerginlik yapıyor ya normalde çok uysal sakin bir insanım ben ama şimdi hiç birşeye tahammülüm yok çıldırazaaammmmkafamçokkarıştı
bende her gün iğne oluyorum ama karnımdan değil.
Kolumdan yapıyor eşim.karından acıyormu?
http://video.google.com/videoplay?docid=-3828401603592971565&ei=XXipSPSaGYr42gLL2_ht&q=anne +karn%C4%B1nda+ya%C5%9Fama+yolculuk
kızlar izlemediyseniz izleyin derim anne karnnda yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?