• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

bencede artık maksatını aştı..baydı yani..gerçekten..
boşverin kızlar..
ben zaten kk dan kopamamıştım..hatta hiç kopmadım..
neden uğramıyorsun diyenlere de soğuk buluyorum orayı demiştim..
deniiizzzz giderrrr kum kalır..
bu sözümü kulağınıza küpe yapın canlarım...
ayrıcada para meselesine bu kadar takık ise bi zahmet gönderiversin de daha yararlı kişilere vereyim ben..arkamdan dedikodumu yapacaklarına iki dua ederler..

iyi geceler kızlar... benim KG den üyeliğimi silmişler. ayyyy çok üzüldümmmmm sırnaşık şey
zaten onlar kovmasaydı ben istifa edecektimdelikafadulden

iyi geceler kızlar... benim KG den üyeliğimi silmişler. ayyyy çok üzüldümmmmm sırnaşık şey
zaten onlar kovmasaydı ben istifa edecektimdelikafadulden

aynen kız çok komikler demi silipte eline ne geçeceksedelikafadulden:sm_cool::dance:

ooh oh zemuszemus şimdi alıntı yapıcam ve kaynakta belirtmiycem bu internet suçumu olcek acaba :roflol:
saç dökülmesine karşı yılan yağı
Yılan yağı güçsüz ve zayıf olan saçları güçlendirerek daha hızlı uzamasını sağlıyor. Irsi olmayan saç dökülmelerinde saçların yeniden çıktığı , ırsi saç dökülmelerinde ise saçsız bölgede önce tüylenme meydana getirdiği ve ardından da zamanla saç çıkardığı belirtiliyor. Halihazırda mevcut olan saçların da dökülmesini engelliyor
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nesv senin adın neydiki?
tühh sen şimdi intihar edersin eminim benmafoldumben

neslihan benim adım...
sibel resimlerinin silinmesini istiyor dedim diye atmışlar beni yaaaa:a015:
herhalde yasak oda... bir kuralı ihlal etmiş olmalıyım..:bbo:

ben buraya yazdıktan sonra silmişler demekki burayı takip ediyolar işleri ne merak dedikodu menfat ne olacak umrumda değil zaten ben burayı ya takılıyodum küçük insanlar bunlar internet bu herkese açıktır neyi sakınıyorsa.

bu arada sibel canım ben seni msnimden silmedim şimdi buldum durumu..
bende iki msn var canım..biri evlenmeden önceki soyadımla diğeri evlendikten sonra ki soyadımla.sende olanda evlendikten sonraki aldığım msnim..

misafir bak senin kim olduguniu biliyoz adamin asbaisini attrma burayi okuyupda sonra insanlari banliyon ne yapmaya calisiyon bak onca insn senin yzünü gördü daha ne irdeliyon buralari hedi git kendi cöplügüne hatta sahana hahahah

bu arada verdiğim kilo bugün itibari ile 4 olmuş kızlar..ha gayret.vallahi gidecek sanırım artık bu iğrenç şeyler..

keşke tüylerim de dökülse saçlarla beraber kaydirigubbakcemile3
Benimde benimdeee
benımde uykum var gıdım yatım barı oglumun koynuna

ya benim uykum hic yok aksine sinirler bozk - moraller sifir - bas agrisi cokkk cünkümmm Rüya beni delirtiyor ! ne cok sabirliymisim ben! sütüm akiyor o emmek istemiyor ben iciyorum:D tekrar aksin diye :D:D:D::D::D

Gülsahcim cok gecmis olsun canim amcana !!

misafir bak senin kim olduguniu biliyoz adamin asbaisini attrma burayi okuyupda sonra insanlari banliyon ne yapmaya calisiyon bak onca insn senin yzünü gördü daha ne irdeliyon buralari hedi git kendi cöplügüne hatta sahana hahahah

tatlım orda herkesi kovaladı ya canı sıkılmıştır, baksın yazık :teytey:

relax bitanem relax..
çok seviyorum şu sözü..
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır.

Back