Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi bakalım kapattık konuyu yeni bir kk sayfası açtık :)))
benim saçlarım çok dökülüyo kelllkalacaaaaaaam saç ektirirm olsun naapalımzemuszemus
hoşgeldin canım..slm herkes burda toplanmışsınız iyi olmuş valla bende artıkın burdayım ozman
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Suanda dinledigim sarki:
Ömer danis - Kahpelik Son Moda
canımsın ya..kıyamam.şşş fıstıklı lokumlar kardesımle konustum 47 gunu kalmıs ayyy abla cam aç dedı gorunce aglamay basladım ahh ablası kurban olsun kara kuzuya
işeri ne silsinler ayol..Kizlar ben Neslihana söyle fotolari silsinler demistim cogu silindi - kalanlarda silinecek yazmislar:)
:Şeniz:hihoyyytsırnaşık şey:roflol:alkisalkisalkis:teytey::dance:
içimden geldi yerimseniben
geldim kuzum geldim..biraz geciktik anlatıcam..gulsah gelmedı hala
haydin bekleriz..ama bizim örgütleme gibi bir durumumuz yok..selamlar nasılsınız bakemmm ben KG dan resımlerı sılıp gelıyom
eskisi gibi değil canım..iyi geceler kızlar iki gündür yoktum neler olmuş öyle neyse yeniden eskisi gibi bir aradayız.özlemişim valla.:Saruboceq::lepi:
işte budur..bak derya canım çektı alan var alamayan var gulsah sıte adresını hemen degıstır sekerım derya gelemesın şakkıdı
hoşgeldin hayatım..selamlar herkese ben geldimmm.şükür ki herkes burda :)canlarım benim a.s.
oşşşt derim ben ona...ya şimdide kg de kendini madur gösteriyomuş taraf çekebilmek için olay aslında onun yaptığı ayrımcılıktan çıkmamış herkesi kafasına göre yasaklamasından çıkmamaış egolarından olmamışta gülşahcım ona para vermiş sonrada hakkını helal etmemişmişte ondan çıkmışmış.manyah la bunlar.Allah akıl fikir versin o garibanlarda şimdi ne dese inancaklar yazık la.
o tuyler dokulmez benım adam dıyo su kıla tuye verdıgımız parayı hıç bır yere vermıyoruz dıyo
keşke tüylerim de dökülse saçlarla beraber kaydirigubbakcemile3