• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

ya benim en kötü özelliğim çok sabırsızım elimde değil :sinifsinif: yer yer benim minik cadım her bulduğunu yer :emir_bebek::umursamaz:

geçen annem benım oglana çokella vermıs ay nasıl kızdım oda dıyo ne olacak dıye her zaman su mazeretı var teyzemın kayınvalıdesı teyzemın kızına 40 gunlukken kuru fasulyenın suyunu yedırmıs bırsey olmamısdelikafadulden

geçen annem benım oglana çokella vermıs ay nasıl kızdım oda dıyo ne olacak dıye her zaman su mazeretı var teyzemın kayınvalıdesı teyzemın kızına 40 gunlukken kuru fasulyenın suyunu yedırmıs bırsey olmamısdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: güzel bahane emelciim

kız aslı erken daha bırde once meyveden baslama meyve tadına alısırsa sebze yemezmıs

boşverin kızlar herşeyi tattırın tatlara alıştıkça hoşuna gidecektir.her çocuğun zaten bir damak tadı vardır bazı şeyleri sevecek bazılarınıda az sevecektir.hangisine önce başladığınla alakası yok bence.

yok artık yasakkelime

yuhh kuru fasülyenin suyumu

asli sakin meyve verme bak ben verdm senin gibi sabirsizlk yaptim ve simdi asla meyve pöresi haric bisi sokmuyo agzina
lapa mamyi bile zor yediriyorm valla

bööleee işte ilk kez kızım uyurken duş aldım başka kimse yoktu çabuk çabuk oldu ama missss oldum miiiiiiiiissssssss zemuszemuszemuszemus
yemekteyiz çok komikk yaaa

6213.jpg

vayss 8 kisiyz 2 gün sonra burasi dolar tasar merak etmeyin

misafir kardes eger o tahmin ettigim kisilksen sanmaki biz sendne rahatsiz oluyorz bilakis sen bizi izlediginde cok büyük haz duyuruz cünki sana sokulan laflari okuyup cvp veremeyip ortandn catliyon ya ehuehehheuu buda sana kapak olsun fatih ürek gibi hade hade hadeeeeeee

bak derya canım çektı alan var alamayan var gulsah sıte adresını hemen degıstır sekerım derya gelemesın şakkıdı

vayss 8 kisiyz 2 gün sonra burasi dolar tasar merak etmeyin

misafir kardes eger o tahmin ettigim kisilksen sanmaki biz sendne rahatsiz oluyorz bilakis sen bizi izlediginde cok büyük haz duyuruz cünki sana sokulan laflari okuyup cvp veremeyip ortandn catliyon ya ehuehehheuu buda sana kapak olsun fatih ürek gibi hade hade hadeeeeeee

kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi::lepi:

yuhh kuru fasülyenin suyumu

asli sakin meyve verme bak ben verdm senin gibi sabirsizlk yaptim ve simdi asla meyve pöresi haric bisi sokmuyo agzina
lapa mamyi bile zor yediriyorm valla

tamam canım ben vermiyim ozaman 4 ay olduğunda muhallebi veirirm sonra da havııçşakkıdı

aynen bebe,m sen dinle bizi ben yaptim simdi asla yemiyo yirtiyo o kcücük poposnu

Sehnaz,sevdiği yiyeceklerin içine sevmediği şeylerden karıştırarak yedirmeyi dene hiç olmazsa hep aynı gıdayla beslenmemiş olur.:ecrin_bebek:

Sehnaz,sevdiği yiyeceklerin içine sevmediği şeylerden karıştırarak yedirmeyi dene hiç olmazsa hep aynı gıdayla beslenmemiş olur.:ecrin_bebek:

cnm mesela kasik mamasinin icine o meyve pürelerini karistririyorm o zamn yiyo
ama havus veya patates puresine onlar karistirlmaz dimi

karıştırabilirsin bişey olmaz benim oğlumda öyleydi ben karıştırarak yediriyordum sonradan alışıyolar şimdilik öyle dene hiç olmazsa zorlamadan yer.

Back