Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah nazlicim. harika gorunuyorsun.alkisalkisalkis
baya buyumus bidik. sanada her seferinde akil veriyo gibi oluyor ama camin onunde isik vurmus net olmamis. maruz gor, azcik takintiliyimda. sırnaşık şey
nazlımmm maşallah sana vede bebişine ayyy ne kadar güzel çıkmış göbişin bende öle göbiş istiyom ama yaaa
bu arada o tişört ne güzelmiş öyle güle güle giy canım
41 kere maşallahhhh
canimm, gobis cok net super bir sekilde ortada. ona lafim yok masallah.
sadece isik vurunca karanlik cikmis demek istedim. dedim ya takintiliyim biraz.kaydirigubbakcemile3
nazlım
allah nazarlardan saklasın canım
nazlıcım maşallah yaaa kocaman olmuş kııı senin göbüş,bende istiyom o tişörtten nerden aldın çabuk söle hihoyyyt bayıldım
maşallah nazlı göbişin ne güzel çıkmış.yaaaaaaaa o tshirtten bende isterim çok güzelmiş.
oooo maşallah göbüşleri büyütmüşsünüz kızlar... bizimki ne zaman belli olacak acaba :sm_confused: bugün 18+5 im ama hiç belli olmuyo a.s sizinkileri gördükçe sabırsızlanıyom haaa:dance:
nazlı kuşş, ilk sayfa aldı başını gitti, :))) maaşallah diyim bi daha
oyy nazlım maşallah göbişine yaaa çok tatlı olmuşsunuz annesiii çookkk.vallahi büyüyoruz şaka maka demı.20 haftalık olmuşsun yolun yarısına gelmişsin nazlımm yaa..öyle böyle derken bi bakmışız kucağımızda bebişlerimiz..ayy nasıl heyecanlandımmm.tekrar maşallahh Rabbım nazarlardan saklasınnn.Çok öptüm senı canım nazlımmmm kendine ii bakkk
maşallah kızımıza wannacım...göbişinizde çok tatlı..bizim kız abla olarak önde gidiyor biraz :)))))