- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee calismayan karinin hali ne olsun durmadan resim ekliokaydirigubbakcemile3eliff canım ekledim nan afferin saa 4 resimle en şipşakçı kasım anası sensin şu anda alkisalkisalkis:hooray:
masallah baya buyumus findik. ama nasil sadece 2 kilo almis durumdasin aklim ermiyor. taktim kilolara bu aralar.
kızlar maşallahınız var bayıldım göbiklere
julicim maşallah
karazeytin bittim göbeğine inşlh bizimkide öle olur
kız çimdikleyin bükün biyerlerinizi
ufff fıstık yuvası bura
canim ben 70 kiloyla hamile kaldim simdi 72 yim...2 kilonun 2 side göbegimde duruyokaydirigubbakcemile3
takma kilolara sen ne takiolion milletin dedigine yaaa... banada gecen dedi 6 aylik gibi duruyo verdim agzinin payini..sanki kendisi tasiyo..burda bi arkadas var boyu1,50 yerden bitme bisey beni onunla kiyas yapiolar benden 1 ay ilerde ama karni benim kadar bile yokmusmus-tatlicadiarzu-
yerden bitme karinin karni ne olcak dogurcagi bebegin boyu ne olcak..
sen kendini kimseyle kiyaslama kimseyede kiyas yaptirmayerimseniben
canim ben 70 kiloyla hamile kaldim simdi 72 yim...2 kilonun 2 side göbegimde duruyokaydirigubbakcemile3
takma kilolara sen ne takiolion milletin dedigine yaaa... banada gecen dedi 6 aylik gibi duruyo verdim agzinin payini..sanki kendisi tasiyo..burda bi arkadas var boyu1,50 yerden bitme bisey beni onunla kiyas yapiolar benden 1 ay ilerde ama karni benim kadar bile yokmusmus-tatlicadiarzu-
yerden bitme karinin karni ne olcak dogurcagi bebegin boyu ne olcak..
sen kendini kimseyle kiyaslama kimseyede kiyas yaptirmayerimseniben
amin canim hepimizi korusun rabbim, hepimizin bebisleri hayirlisiyla saglikla dogusn insallahayyyyy ne guzel cıkmışsınız bayıldım gobuşune masallah allah nazardan saklasın seni bebişini tum anniş adaylarını ve bebişlerini :ecrin_bebek:
evet canim uzun boyum ama esas benim agirligim kemik agirliygiymis kücükken gerekli olmustu bisey icin ölcüm yaptirmistik orda ögrenmistim...önceden dahada zayiftim evlenince bu kilo almis halimkaydirigubbakcemile2maşşallah yan versiyonda daha bi güzel çıkmış.
kız sen boydan çok uzunsun galibaaa 70 kilo diyon hiç göstermiyorsun
deme kiz oyle, gunah bosver kim ne derse desin. resimde hic 72 durmuyorsun valla. aslinda benim de gobegim disimda bir yerimde anormal bir fazlaligim yok. demek ki aldigim 7 kilo bebisimde.sırnaşık şey
amin canim hepimizi korusun rabbim, hepimizin bebisleri hayirlisiyla saglikla dogusn insallah
evet canim uzun boyum ama esas benim agirligim kemik agirliygiymis kücükken gerekli olmustu bisey icin ölcüm yaptirmistik orda ögrenmistim...önceden dahada zayiftim evlenince bu kilo almis halimkaydirigubbakcemile2
7 kilo muu:1shok:
canim 4,5 ayda 7 kiloyu almayi´nasil basardin yaaa:uhm:
ben 2 kilo almisim diye doktor türkiyede dikkat et fazla yeme dedi.tembih üstüne tembih lmaz:.benim doktor sende olsa demek ki diyete sokcak seni
simdi kilon kac ki, dikkat et valla hamile sekeri cikmasin hizli kilo aliminda cikabiliomus
ben bu sabah yine tartildim 71,8 cikti anlamiyorum ki bi sisiyo bi iniyo bundan sonra haftada bir tartilicam böyle bisey anlamyorum insankafamçokkarıştı
canim yanlis anlama ne olur..sonucta hepimiz alicaz ben diyorum kesin 15 alirim diye belki fazlasi bile olurya, tepkiler hep boyle oluyor.:çok üzgünüm: canim, baslarda tehlikem vardi iki ay yattim ben. bulantim falanda olmadi cok fazla, herhalde o sirada fark etmeden almisim. simdi bile asiri hareket etmiyorum hep yavas yavas. yemek yemeyide seviyorum napim. su an 67 kiloyum.:1shok:
Severim ben o dombidiyi::1hug: Canım benim çok yakışmış maşallah
Canımsın sen ya birtanem,şapkanı yesinler senin emi..
Ne kadarda şirinsin böyle tatlımı tatlı şirinmi şirin harika görünüyorsun birtanem benim opuyorumnanaktan
Sıcacık öpüyorum seni,gördüm ya seni ohh be :lepi: