75 kilodayım boyum 175. Yok engel değil sen bunu kafana takma. Ne kilolu 100 kilodan fazla kadın tanıyorum çoçugu var öyle haliyle doğurdu. Allah verdikden sonra hiç bişey engel olamaz. Bi de sürekli çoçuk düşünme en önemlisi bu. Doktorum da bana dedi ki ilişki zamanı hep çoçuk olsun diye çoçuğa odaklanma tadını çıkar inşaalah olucak bebişin merak etmeİnşallah abla ya abla peki sence kilom çok mu hamileliğe engel midir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OCAK 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR BURAYA
- Konu Sahibi Miss ela
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
İnşallh abla çok sağol75 kilodayım boyum 175. Yok engel değil sen bunu kafana takma. Ne kilolu 100 kilodan fazla kadın tanıyorum çoçugu var öyle haliyle doğurdu. Allah verdikden sonra hiç bişey engel olamaz. Bi de sürekli çoçuk düşünme en önemlisi bu. Doktorum da bana dedi ki ilişki zamanı hep çoçuk olsun diye çoçuğa odaklanma tadını çıkar inşaalah olucak bebişin merak etme
Bu arada seni de tebrik ederim şimdi okudum diğer mesajlarını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım çok saol. Ben de yeni öğrendim zaten daha kalbini duymadım inşaAllah duyarım Allahım tez vakitte sana da nasip etsn nşAllahİnşallh abla çok sağol
Bu arada seni de tebrik ederim şimdi okudum diğer mesajlarını Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
İnşallah duyarsın abla bol bol dua et rabbim sevindirsin inşallah hepimiziAmin canım çok saol. Ben de yeni öğrendim zaten daha kalbini duymadım inşaAllah duyarım Allahım tez vakitte sana da nasip etsn
Amin canım aminİnşallah duyarsın abla bol bol dua et rabbim sevindirsin inşallah hepimizi
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Test yaptınız mı acabaİnşallah inşallah benim BAT 15 ila 18 arası. Bende istiyorum hayırlısı olsun
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Merhaba şu anki durumunuz nasıl belirtilerinix var mıBenim de 22 Ocak bugün test yaptım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm. İnşallah gebelik testi de bu şekilde sonuç verir. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2983126
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Siz test yaptınız mıBenim de bat 18 ocak
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Merhaba durumlar nasıl herhangi bir belirti var mıBenim bat 24 Ocak neredeyse birebir :))) göbeğin kaldırılması ilk defa duyuyorum nasıl bir şey?
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Evwt yaptım pozitif çıktı. Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik yaşamamı nasip etsinTest yaptınız mı acaba
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Ay çok sevindim inşallah sağlıklı ilerlerEvwt yaptım pozitif çıktı. Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik yaşamamı nasip etsin
Peki belirti yaşadınız mı
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Evet kahverengi akıntı snladım. Adetten önce hiç gelmezdi. Ama dua edin bana kasıklarım biraz ağrıyor adet olacak givi. Kan testim 87.2 çıktı yarın yine yaptıracagımAy çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler
Peki belirti yaşadınız mı
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
İlk hamilelik miEvet kahverengi akıntı snladım. Adetten önce hiç gelmezdi. Ama dua edin bana kasıklarım biraz ağrıyor adet olacak givi. Kan testim 87.2 çıktı yarın yine yaptıracagım
Dilerim sorunsuz olur ve yüzünüz güler
Ben de bu ay soğan kürü uyguladım bir hafta var adetime ama hiç bir belirti yok ve sanki bu ay yumurtlamadım da o yüzden moralim bozuk
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Evet ilk hamileligim o yüzene biraz korkuyorum İnşallah sizede hamile kalırsınız stres yapmayın hiç olmuyorİlk hamilelik mi
Dilerim sorunsuz olur ve yüzünüz güler
Ben de bu ay soğan kürü uyguladım bir hafta var adetime ama hiç bir belirti yok ve sanki bu ay yumurtlamadım da o yüzden moralim bozuk
- 13 Ocak 2022
- 87
- 24
- 3
- 28
Korkmayın inşallah güzel olur her şey kendinizi sıcak tutun ayaklarınızı da o da çok önemliymişEvet ilk hamileligim o yüzene biraz korkuyorum İnşallah sizede hamile kalırsınız stres yapmayın hiç olmuyor
İnşallah bana da nasip olur
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
İnşallah inşallah nasip olur merak etmeyin sterde yapmayın ben bu ay hiç beklemiyordum ama oldu. Allahc.c. Binlerce şükürler olsunKorkmayın inşallah güzel olur her şey kendinizi sıcak tutun ayaklarınızı da o da çok önemliymiş
İnşallah bana da nasip olur
- 21 Aralık 2021
- 802
- 674
- 53
- 29
Merhaba canım dün gebelik testim hafif pozitif çıktı ama bugün yaptım ve negatif. Regli sancılarım başladı adet tarihim bugün yarın olur yani. Bu ay da olmadı. Ben artık gebelik için yumurtlama testini o masajları yediğim içtiğim ne varsa bıraktım. Yeter artık gerçekten çok yıprandımMerhaba şu anki durumunuz nasıl belirtilerinix var mı