Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maşallah sana ve baby e :)
heytttttttttttttttttt ywrumm o nası güzel bi göbektir maşallahh zeytünnnnnnnnnn pasparlakkkk allah nazardan koruusunnn
he nan yazı tahtasına döndürdümzeytüüünnn sen varya delüüsüüün delüüüüüü
9 ay boyunca yazdin durdun göbiiinii kizinin yüzünde yazilar cikicak....
saka bir yana cok güzel duruyo sana 1 kere masallah icindeki prensese iki kere
saol cnm benimopuyorumnanaktan:kedi:zeytincim masallah kız gobüşü bayaa bi büyütmüşün ama hala seksüüü :))))
:kedi::kedi::kedi:nannn zeytin yaptın yine yapacağını maş. valla seksiliğide hiç bırakmıyorsun elinden yesinler o göbişinide içindekinidekaydirigubbakcemile3
benim gibi cıbıldak koyma cnm o zamanlaelaelaelaelaeZeytincim masallah gobegine,hic catlak yok,,,bana sende goster demisin...sen gorsen :bbo: :bbo::bbo::bbolursun :roflolunya haritasi valla...
3,ayimda basladi yirtilmaya 9,aya kadar dusun artik ne haldeyim,, o mkadar krem vucut yagi kullanmama ragmen :CüvCüv::CüvCüv:
Ama icindekiler saglikli olsun yeterkki kizlarrrr...
he valla bugünde arkadaşlarım vardı görünce şaşırdılar balonmu yuttun gız diyezeytüüüüüüün nan annem benim göbeğe pilates topu diodu
gerçek pilates topu seninki nan benim göbüküm ne kadar küçükmüş
seninkinin yanında maşallah canım sen large pilates topu ben medium :roflol: :roflol:
oyy zeytınıum maşallah bacım çok tatlı göbişin yahu.nazar değcek kız.....