2009 Kasm Anneleri

bende oglumu 5 aylikken ayirdim. ama sarilip yatmanin zevkli olduguna sonuna kadar katiliyorum. bizimde babamiz sehir disinda oldugunda yada oglum rahatsizsa ana-ogul sarilir yatariz. hatta bazen abartip babayi dogrudan cekyata yollariz.kaydirigubbakcemile3

canliiiz sabahtan beri nerdesin bee sensiz buraların hiç tadı yok :jeyyar:
bırak geçmişi de gel gitcem bak az sonra
canım müsterım vardı benım ısım masa başı deıl nan ondan yazamadım özledım sizleride delikafadulden

kızlar ya bende kıllanma oldu biliomusun göbeğimde falan doktorum gecer dedi ama ne biliyim tuhafıma gidio sizin böle sorununuz varmı
bende kıllandım göbüş ayva gibin oldu

ben 60 kg ile hamile kaldim. bu sabah 67 gosteriyordu tarti. isik hiziyla kilo aliyorum.kafamçokkarıştı

abooooooooo nettin bacımm seni kim tutar hızını almıs gıdıyın valla hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: adamım yauwww bi dona tav olmuşşşş daha ben almadım ya bilmiom yarın alacam ülen yetti bee :)

ok adamım sölerim sana da daha dur çok var diyom emme yarısı bitti gıı bi bu kadar daha geçse doğurcaz delikafadulden

yauw 4 yeni bitti ya millet soruyo ne kaaa deyü 4 bitti demeyom 5 e yeni girdik deyom pek bi kocaman gelio o zaman kulağa sırnaşık şey leenn bide bağa herkeş dediki ne kaaa büyümüş göbeenn didiler delikafadulden

ayyy ne sıcak yaaa bugün öğlen 2de bi yattım saat 6ya geliyodu kalktım. sersem gibiyim. hiç uyumak istemiyorum ama gözlerim kapanıyoo. sonra bi kalkıyorum güneş görmüş yarasa gibi sağa sola çarpa çarpa kalkıyorum. uyumak istemiyorum yaaa

nan sen emin misin möhendiz olduna bence iktisatçı falansın ii düşün bak :roflol:

gıı dikkat edün falla arkadaşnan konuştum 7.ayda ve 15 kilo almışş :1shok: dr çüüşş yeme artık dio ama bizimki kendimi tutameyom dio anaaamm allam sen koruuu

valla ne ettigimi bir bilsem. iki ay sadece yattim zaten. sanirim ondan baya kaldi. onun disinda da yemek yemeyi seviyorum anacim napim, Allah saglik versin dogumdan sonra dikerim agzimi.delikafadulden

canlizüüümmmmmmmmm napıyon gııııııııııı özledin seni caduuuuuuuuuuuu
şakkıdı beni miözledin çatlak gacıı çalişimmm napim bebeme bez parısı teyzesi :dance:

varyemez amca kızım o allahtan çocuğa don almış bari dötü açıkta kalmicak yavruşun ama daha da bişi almaz ulen bu sağdan soldan ne gelürse artık :roflol:
kız oklava ile gelcek sana kartanesi ben eccükde gaz verem ona kartenem yaww ben bu lafın altın da kalamzdım tatlım yer suna payını :teytey: :roflol:
valla ne ettigimi bir bilsem. iki ay sadece yattim zaten. sanirim ondan baya kaldi. onun disinda da yemek yemeyi seviyorum anacim napim, Allah saglik versin dogumdan sonra dikerim agzimi.delikafadulden
calısanlar daha az alıyı gıı galıba sen yatmıssın ondandır :1shok:

baska kim var benim gibi rekor kiran?delikafadulden-tatlicadiarzu-

benım annem melek varmıs delikafadulden

selam kızlar ay heyecanlıyım kızlar yarın bide teee akşama doğru gidecem kızımı büyük babası gelip alacak ben yanlız gidecem kızım hastaneden korkuyor yavrucak iğne yapacaklar zannediyor doktordan korkuyor mecburen yanlız gidecem ama çok tedirginim yaaa bide cinsiyetide belli olur inşallah artık kızım yada oğluşum diye sevmek isteyom
cerin kaçta gidece acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…