http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../285895-ogluma-isim-ariyorum.html#post7302331
kızlar buraya fikirlerinizi yazın bebeğime burdan bir isim secicez kocisimle bebeğimin isim annesine ufakta bir hediyesi olacak :)
şu bebek arabasına toplu sipariş verelim en az 60 tane alacak çıkar bu topicten ucuza gelir delikafadulden
kanguru da çok güzelmiş bunların renk renk çok güzel çeşitleri varrr
ama kullanırmıyız ki bilmiyorum sosyetik mi olmak lazım acep kullanmak için...
bana tuhaf gelebilir gibi geldi o şekilde taşımak...
kız yoksa hamieliklerini 30 kiloyla tamamlayanlardanmı olacan kııız accuk dikkat et bacım
şakkıdı beni miözledin çatlak gacıı çalişimmm napim bebeme bez parısı teyzesi :dance:
kız oklava ile gelcek sana kartanesi ben eccükde gaz verem ona kartenem yaww ben bu lafın altın da kalamzdım tatlım yer suna payını :teytey: :roflol:
calısanlar daha az alıyı gıı galıba sen yatmıssın ondandır :1shok:
benım annem melek varmıs delikafadulden
vayyy rüşvet te veriolarrrrrrr :jeyyar:
ayyy ne sıcak yaaa bugün öğlen 2de bi yattım saat 6ya geliyodu kalktım. sersem gibiyim. hiç uyumak istemiyorum ama gözlerim kapanıyoo. sonra bi kalkıyorum güneş görmüş yarasa gibi sağa sola çarpa çarpa kalkıyorum. uyumak istemiyorum yaaa
slm kızlar nasılsnz bakayımmm
cerin nasıl oldun iyi misin
selam kızlar ay heyecanlıyım kızlar yarın bide teee akşama doğru gidecem kızımı büyük babası gelip alacak ben yanlız gidecem kızım hastaneden korkuyor yavrucak iğne yapacaklar zannediyor doktordan korkuyor mecburen yanlız gidecem ama çok tedirginim yaaa bide cinsiyetide belli olur inşallah artık kızım yada oğluşum diye sevmek isteyom
cerin kaçta gidece acep
ebru şallıda hamileliğinde 7 kilo almış
allah ikimizinde yardımcısı olsuncanım ben sabahın köründe gideceeeem çunku bakırköy kadın doğuma gitcam yenimahalleye test için arkadaşta orda bide ultrasonda bi da baksınlar bi işe yarasın süprizzzzz
kız özenesin diye demedim kııı hamilelikte aldığı kilo yu dikkat çektim yoksam bende sevmem o karuyuyauww 0 beden manken karının hamilelik kilosundan banane bee ben normal zamanda ebru şallı gibimiyim ki hamilelikte özeneyimmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hiç sevmiyom onu zatenn
heee başbaşa kalduk bide mummu yaksak acep hııopuyorumnanaktananaaa krispiiiiii gııı bi sen bi ben kalıvermişis burdaaa
bi de misafir var kim ola ki itek'in kocişimi acepp :roflol:
bu akşam bi bıcı bıcı yapayım bebişimlen randevumuz var güzel olmam lazım sonra demesin ne şu anamda ne bakımsız bir karu:roflol::roflol:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, ben çok yorgunum mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?