2009 Kasm Anneleri

şakkıdı beni miözledin çatlak gacıı çalişimmm napim bebeme bez parısı teyzesi :dance:

kız oklava ile gelcek sana kartanesi ben eccükde gaz verem ona kartenem yaww ben bu lafın altın da kalamzdım tatlım yer suna payını :teytey: :roflol:

calısanlar daha az alıyı gıı galıba sen yatmıssın ondandır :1shok:

benım annem melek varmıs delikafadulden

bende calisiyorum ama basta tehlikem var diye iki ay hareketsiz yattim. amannn, bebegim saglikli olsun gerisi bos.:icecream:

ayyy ne sıcak yaaa bugün öğlen 2de bi yattım saat 6ya geliyodu kalktım. sersem gibiyim. hiç uyumak istemiyorum ama gözlerim kapanıyoo. sonra bi kalkıyorum güneş görmüş yarasa gibi sağa sola çarpa çarpa kalkıyorum. uyumak istemiyorum yaaa

evde olan hamişlerrr çok şanslısınızzzz

selam kızlar ay heyecanlıyım kızlar yarın bide teee akşama doğru gidecem kızımı büyük babası gelip alacak ben yanlız gidecem kızım hastaneden korkuyor yavrucak iğne yapacaklar zannediyor doktordan korkuyor mecburen yanlız gidecem ama çok tedirginim yaaa bide cinsiyetide belli olur inşallah artık kızım yada oğluşum diye sevmek isteyom
cerin kaçta gidece acep

canım ben sabahın köründe gideceeeem çunku bakırköy kadın doğuma gitcam yenimahalleye test için arkadaşta orda bide ultrasonda bi da baksınlar bi işe yarasın süprizzzzz

canım ben sabahın köründe gideceeeem çunku bakırköy kadın doğuma gitcam yenimahalleye test için arkadaşta orda bide ultrasonda bi da baksınlar bi işe yarasın süprizzzzz
allah ikimizinde yardımcısı olsun
yauww 0 beden manken karının hamilelik kilosundan banane bee ben normal zamanda ebru şallı gibimiyim ki hamilelikte özeneyimmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hiç sevmiyom onu zatenn :kızgın:
kız özenesin diye demedim kııı hamilelikte aldığı kilo yu dikkat çektim yoksam bende sevmem o karuyu
anaaa krispiiiiii gııı bi sen bi ben kalıvermişis burdaaa
heee başbaşa kalduk bide mummu yaksak acep hııopuyorumnanaktan
bi de misafir var kim ola ki itek'in kocişimi acepp :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bu akşam bi bıcı bıcı yapayım bebişimlen randevumuz var güzel olmam lazım sonra demesin ne şu anamda ne bakımsız bir karu:roflol::roflol:

Back
X