kanguru da neyin nesi
haa hatırlar gibi olduım gaaba
bi de ana kucağı var aynı diil mi onlar yaa
benim arkadas aldı acaip memnun elifsun hem bizim sosyetiklerden neyimiz eksikkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:Tecrübeli anne ayları karıştıyor baksanaaaa:roflol::roflol::roflol: Ya napim tam olunca 18-19 gibi işte o arada kalıyorum yarın olunca normale dönerim :roflol::roflol:Aklıma geldikçe yazarız canım daha 2, olan arkadaşlarımızda var onlarda ekler güzel olur ..Açıkçası şuan alınacaklarda sizleri takip ediyorum hani marka vs olarak ama kullanışta ne nedir biliyorum birde şu çok işinize yarayacak .....odayı ayırdığınızda zira doktorlar birkaç ay sonra oda ayırın diyorlar bebek telsiziyerimsenibenİlk başlarda değil ama aklınızda bulunsun...
ya nazlım ben geçen okudum 2 yıl oda ayrılmasın yazıyordu bana çok uzun geldi bu süre zira o yaşta çocuğun herşeye aklı erer yani
gerçi dr.ların da herbirinin fikirleri farklılık gösteriyor ama napmak gerekir acaba
listeni yap paranı hazırla bir gidişte hepsini almaya çalış hem o zaman indirim yaparlar daha ucuza gelir hem de sen yorulmamış olursun
eğer arabayı önce alcak olursak
ana kucağı
bebek arabası
oto koltuğu
bunların üçünü aynı anda aynı yerden alayım diyorum ben
nazlıı, iteek (gerçi hatun yok uğramadı hiç), krispi
ve diğer tecrübeli anneler başka ne lazım söleyin hele
ilk bebekleri olanın allah yardımcınız olsun herşey alınacak ikinci bebekleri olanın hemen herşeyleri var fazla masrafımız yok bebek odam var,küçük sepet var nenni yani,mama sandalyem var,bebek arabam var,kıyafetlerde var ama erkek olursa yeniden alınacak o başka kangurum var,evde salıncağımızda var bisikletimizde var,yeni doğan bezlerimizdende accuk var,biberon,mama kaşıkları,ateş ölçer
battaniyeler ooooo daha sayimmi aklıma bu kadar geldi çok işiniz var çok :roflol:
haklısın ama listem yok daha yavastan şu liste işine girmem lazım.izmiri biliyosun sanırım bornovada bi dükkan bulmuş arkadasım sena bebe diye chicco,kraft bütün kaliteli markaları satıyomuş olmayanıda getirtiyomuş.fiyatları çok daha uygunmuş hemde elden taksitte yapıyomuş büyük ihtimalle herşeyi ordan alırım.
Bende hiç birşey yok:))))))))Napim ozaman bir arkadaşımın çok ihtiyacı vardı Allah nasibini yollar onunda dedimm ve hepsini verdim odayı bile ..Birde özeniyor insan oda yeni yeni cicilerle büyüsün kalabalık aile herkez birer bişiler alıyor tamamdır:)Örgüleri kaldırmışım oda örnekleri lazım olur diye onlara baktım dün içlerinde kullanabileceklerim var ama en güzeli ona 3 koli kitap sakladım alkisalkisalkis
Canım İzmirde yardımcı oluruz şuan için k.altında mina ve barış bebe önde gidiyor bütün markalar uygun fiyatlara yok yok desemyerimseniben
Bende hiç birşey yok:))))))))Napim ozaman bir arkadaşımın çok ihtiyacı vardı Allah nasibini yollar onunda dedimm ve hepsini verdim odayı bile ..Birde özeniyor insan oda yeni yeni cicilerle büyüsün kalabalık aile herkez birer bişiler alıyor tamamdır:)Örgüleri kaldırmışım oda örnekleri lazım olur diye onlara baktım dün içlerinde kullanabileceklerim var ama en güzeli ona 3 koli kitap sakladım alkisalkisalkis
Canım İzmirde yardımcı oluruz şuan için k.altında mina ve barış bebe önde gidiyor bütün markalar uygun fiyatlara yok yok desemyerimseniben
selamlar kızlar...ben geldim...sabah amniyosentezim yapıldı.çok panikledim ama korkulacak birşey yokmuş.şimdi dinleniyorum 10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmamamı söylediler...inşallah bu günlerimi atlatıp hayırlısıyla sonuçlarımı güzel alırım...şimdilik kaçıyorum yatmaya devam edicem,çünkü hafif hafif sancı giriyor.size iyi sohbetler...arada bir uğrarım...
evet yaa bence de 6 ay yeter 6 aydan sonra geçsin yatsın odasına kaydirigubbakcemilekız kartanesi 2 yaşında çocuk kocaman oluyo... aynı odada ne işiniz var anacım...
bence ek gıdalara geçince yani 6 aylıkta ayırmak gerek...
geçmiş olsun canım yat yat kalkma dinlen iyiceeselamlar kızlar...ben geldim...sabah amniyosentezim yapıldı.çok panikledim ama korkulacak birşey yokmuş.şimdi dinleniyorum 10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmamamı söylediler...inşallah bu günlerimi atlatıp hayırlısıyla sonuçlarımı güzel alırım...şimdilik kaçıyorum yatmaya devam edicem,çünkü hafif hafif sancı giriyor.size iyi sohbetler...arada bir uğrarım...
kartanesi bence sen onu hemen bitirmelisin :)))
zaten hareket te etmiyo fazla senin bebişşş
valla sorumlusu sensin bana göre :)))
bize de eşimin babanesi bir sürü şey örüyoo
yelek hırka vs.ama ben kendimde yapmak istiyorum
onun tadı bii başka olsa gerek....
offf başım ağrımaya başladı yineee
meleğim bana çok çektiriyor hamilelikte ama
inşallah doğunca hiç üzmeyecek annesini..
ben azcık uzanıcam,geçicek gibi değil,görüşürüz kızlar...
Belinaycım geçmiş olsun canım..Kesinlikle sonuçların çok güzel çıkacak şu 2 gün kalkmadan yat dinlen sonraki günler ise kendini hiç yorma..Ve dualarımız sizlerle inanıyorumki hep güzel sonuçlar gelecek :Saruboceq::Saruboceq:selamlar kızlar...ben geldim...sabah amniyosentezim yapıldı.çok panikledim ama korkulacak birşey yokmuş.şimdi dinleniyorum 10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmamamı söylediler...inşallah bu günlerimi atlatıp hayırlısıyla sonuçlarımı güzel alırım...şimdilik kaçıyorum yatmaya devam edicem,çünkü hafif hafif sancı giriyor.size iyi sohbetler...arada bir uğrarım...
Ya haklısın nedesende cnm çok ihtiyaçlıydı bende ozaman zarfında zaten düşünmüyordum kalan bir iki parça birşey onuda depoya yolladım ama şuan için kullanabileceğim birşey yok içinde..Allah büyük be canım inanıyorumki yardım edecektir bu konudada .:Saruboceq::Saruboceq:odayıdamı kız odayı neden verdin hadi kıyafetler araba felan bişeyde oda verilirmi kız hani sen daha bebek yapmasın ihtiyacım yok dersin sevabına verirsin şimdi hepsini baştan alıcan kız allah yardımcın olsun o zaman
vallahi nazıl yardımcı olursan çok sevinirim.bikaç yer ismi alırım senden.bende doğma büyüme izmirliyim bilmediğim yeri yok ama bu bebiş işlerinde hiç bi yeri bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?