2009 Kasm Anneleri

Aman diyeyim canım zaten ilk beşikte yatıyorlar nolur nolmaz sönmeyi öğrenip bu konuda kendine sahip çıkana kadar derler sonrasında 6 ay diyelim oturmaya başlıyor beşikler sağlıklı olmuyor park yataklar olabilir yükselip alçalabiliyor..

Ve en önemlisi süt bebeğimizi emzirme dönemi 1 yıl genelde erkek çocuk için veriyorlar doktorlar cinsellik vsvs olguları etkilemesin ve sonrası zaten pek işe yaramıyor Muzaffer İlgün kitap serisi var bebek gelişimi ve doktorlarımızda hemfikirdi bu konularda bizimle..Düşün bu kadar önemli birşeyi 1 yılda bitirtiyorlarsa Oda ayırma işlemi daha çabuk olmalı..

Anneye zor oluyor eve bebektelsizi bu yüzden yazdım zira en ufak kıpırtıda başında bitiyorsunuz.. Doğamda 6-7 aylıktı odasına tamamen geçirdiğimde sıksık gidip kontrol ediyordum..Öğlenleride sadece ve sadece odasında uyuttum..Çok fazla anne baba kokusu ayırmayı zorlaştırıyor..o kokuyuda aldıkça bakarmış işi biliyor ve anlayacağın illa memeyi istiyor:))))))Ama aynı yatakta uyumak çok keyifli biz oğluşumla hala babamız gece gelmediğinde sarılır uyuruz..

bende oglumu 5 aylikken ayirdim. ama sarilip yatmanin zevkli olduguna sonuna kadar katiliyorum. bizimde babamiz sehir disinda oldugunda yada oglum rahatsizsa ana-ogul sarilir yatariz. hatta bazen abartip babayi dogrudan cekyata yollariz.kaydirigubbakcemile3

canliiiz sabahtan beri nerdesin bee sensiz buraların hiç tadı yok :jeyyar:
bırak geçmişi de gel gitcem bak az sonra
canım müsterım vardı benım ısım masa başı deıl nan ondan yazamadım özledım sizleride delikafadulden

kızlar ya bende kıllanma oldu biliomusun göbeğimde falan doktorum gecer dedi ama ne biliyim tuhafıma gidio sizin böle sorununuz varmı
bende kıllandım göbüş ayva gibin oldu :utangac:

ben 60 kg ile hamile kaldim. bu sabah 67 gosteriyordu tarti. isik hiziyla kilo aliyorum.kafamçokkarıştı

abooooooooo nettin bacımm seni kim tutar hızını almıs gıdıyın valla hihoyyyt

ben de fazla bilmiyom da bi yerde sormuştum
normalde belli bi aya gelene kadar yokmuş oto koltuğu zaten senin dediğin gibi ama chicco nun mu neydi unuttum yeni doğan için aparatlı yapmışlar ana kucağı gibi bişey iştee

nan boncuk gıı ben de kendimden utandım valla hee
ama bi çıkışta hepsi halledilir gibi geliyo kasmıyom kendimi
bi de geçen kıyafet aldım etkisinden kurtulamadım valla 7 aya kadar alınmaz dedikleri kadar varmış büyüklerin
havaya girmemiştim iki çıtçıtlı body iki donla direk havaya girdim valla kendime gelemedim o yüzden hiç bişi araştırmamaya çalışıyom

:roflol::roflol::roflol: adamım yauwww bi dona tav olmuşşşş daha ben almadım ya bilmiom yarın alacam ülen yetti bee :)

ok adamım sölerim sana da daha dur çok var diyom emme yarısı bitti gıı bi bu kadar daha geçse doğurcaz delikafadulden

yauw 4 yeni bitti ya millet soruyo ne kaaa deyü 4 bitti demeyom 5 e yeni girdik deyom pek bi kocaman gelio o zaman kulağa sırnaşık şey leenn bide bağa herkeş dediki ne kaaa büyümüş göbeenn didiler delikafadulden

ayyy ne sıcak yaaa bugün öğlen 2de bi yattım saat 6ya geliyodu kalktım. sersem gibiyim. hiç uyumak istemiyorum ama gözlerim kapanıyoo. sonra bi kalkıyorum güneş görmüş yarasa gibi sağa sola çarpa çarpa kalkıyorum. uyumak istemiyorum yaaa

ben de en fazla o kadar almışımdır
benim hedefim 4.5 kilo ile tamamlamak o da bebiş zati :roflol:
doğunca hepsi gider ne güzel
neden öle olmuyo yaa neden yağ depoluyoz kafamçokkarıştı

400 çok nan benden anca 200 çalışır :jeyyar:

nan sen emin misin möhendiz olduna bence iktisatçı falansın ii düşün bak :roflol:

offfff yine içim dışıma çıktı sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartttım
bu arada bende 59 kiloyla başladım şu anda 62-63 kiloyum 4 kilo felan aldım
en dobiş ben mi olcam yaaa niye bu kadar çok aldım o kadar kusmama rağmen
hem daha iştahım bile açılmadı az az sık sık yiyorum..

gıı dikkat edün falla arkadaşnan konuştum 7.ayda ve 15 kilo almışş :1shok: dr çüüşş yeme artık dio ama bizimki kendimi tutameyom dio anaaamm allam sen koruuu

canım müsterım vardı benım ısım masa başı deıl nan ondan yazamadım özledım sizleride delikafadulden

bende kıllandım göbüş ayva gibin oldu :utangac:

abooooooooo nettin bacımm seni kim tutar hızını almıs gıdıyın valla hihoyyyt

valla ne ettigimi bir bilsem. iki ay sadece yattim zaten. sanirim ondan baya kaldi. onun disinda da yemek yemeyi seviyorum anacim napim, Allah saglik versin dogumdan sonra dikerim agzimi.delikafadulden

canlizüüümmmmmmmmm napıyon gııııııııııı özledin seni caduuuuuuuuuuuu
şakkıdı beni miözledin çatlak gacıı çalişimmm napim bebeme bez parısı teyzesi :dance:

varyemez amca kızım o allahtan çocuğa don almış bari dötü açıkta kalmicak yavruşun ama daha da bişi almaz ulen bu sağdan soldan ne gelürse artık :roflol:
kız oklava ile gelcek sana kartanesi ben eccükde gaz verem ona kartenem yaww ben bu lafın altın da kalamzdım tatlım yer suna payını :teytey: :roflol:
valla ne ettigimi bir bilsem. iki ay sadece yattim zaten. sanirim ondan baya kaldi. onun disinda da yemek yemeyi seviyorum anacim napim, Allah saglik versin dogumdan sonra dikerim agzimi.delikafadulden
calısanlar daha az alıyı gıı galıba sen yatmıssın ondandır :1shok:

baska kim var benim gibi rekor kiran?delikafadulden-tatlicadiarzu-

benım annem melek varmıs delikafadulden

selam kızlar ay heyecanlıyım kızlar yarın bide teee akşama doğru gidecem kızımı büyük babası gelip alacak ben yanlız gidecem kızım hastaneden korkuyor yavrucak iğne yapacaklar zannediyor doktordan korkuyor mecburen yanlız gidecem ama çok tedirginim yaaa bide cinsiyetide belli olur inşallah artık kızım yada oğluşum diye sevmek isteyom
cerin kaçta gidece acep

Back
X