Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman diyeyim canım zaten ilk beşikte yatıyorlar nolur nolmaz sönmeyi öğrenip bu konuda kendine sahip çıkana kadar derler sonrasında 6 ay diyelim oturmaya başlıyor beşikler sağlıklı olmuyor park yataklar olabilir yükselip alçalabiliyor..
Ve en önemlisi süt bebeğimizi emzirme dönemi 1 yıl genelde erkek çocuk için veriyorlar doktorlar cinsellik vsvs olguları etkilemesin ve sonrası zaten pek işe yaramıyor Muzaffer İlgün kitap serisi var bebek gelişimi ve doktorlarımızda hemfikirdi bu konularda bizimle..Düşün bu kadar önemli birşeyi 1 yılda bitirtiyorlarsa Oda ayırma işlemi daha çabuk olmalı..
Anneye zor oluyor eve bebektelsizi bu yüzden yazdım zira en ufak kıpırtıda başında bitiyorsunuz.. Doğamda 6-7 aylıktı odasına tamamen geçirdiğimde sıksık gidip kontrol ediyordum..Öğlenleride sadece ve sadece odasında uyuttum..Çok fazla anne baba kokusu ayırmayı zorlaştırıyor..o kokuyuda aldıkça bakarmış işi biliyor ve anlayacağın illa memeyi istiyor:))))))Ama aynı yatakta uyumak çok keyifli biz oğluşumla hala babamız gece gelmediğinde sarılır uyuruz..
canım müsterım vardı benım ısım masa başı deıl nan ondan yazamadım özledım sizleride delikafaduldencanliiiz sabahtan beri nerdesin bee sensiz buraların hiç tadı yok :jeyyar:
bırak geçmişi de gel gitcem bak az sonra
bende kıllandım göbüş ayva gibin oldukızlar ya bende kıllanma oldu biliomusun göbeğimde falan doktorum gecer dedi ama ne biliyim tuhafıma gidio sizin böle sorununuz varmı
ben 60 kg ile hamile kaldim. bu sabah 67 gosteriyordu tarti. isik hiziyla kilo aliyorum.kafamçokkarıştı
ben de fazla bilmiyom da bi yerde sormuştum
normalde belli bi aya gelene kadar yokmuş oto koltuğu zaten senin dediğin gibi ama chicco nun mu neydi unuttum yeni doğan için aparatlı yapmışlar ana kucağı gibi bişey iştee
nan boncuk gıı ben de kendimden utandım valla hee
ama bi çıkışta hepsi halledilir gibi geliyo kasmıyom kendimi
bi de geçen kıyafet aldım etkisinden kurtulamadım valla 7 aya kadar alınmaz dedikleri kadar varmış büyüklerin
havaya girmemiştim iki çıtçıtlı body iki donla direk havaya girdim valla kendime gelemedim o yüzden hiç bişi araştırmamaya çalışıyom
ok adamım sölerim sana da daha dur çok var diyom emme yarısı bitti gıı bi bu kadar daha geçse doğurcaz delikafadulden
ben de en fazla o kadar almışımdır
benim hedefim 4.5 kilo ile tamamlamak o da bebiş zati :roflol:
doğunca hepsi gider ne güzel
neden öle olmuyo yaa neden yağ depoluyoz kafamçokkarıştı
400 çok nan benden anca 200 çalışır :jeyyar:
offfff yine içim dışıma çıktı sabahtan beri yediğim herşeyi çıkartttım
bu arada bende 59 kiloyla başladım şu anda 62-63 kiloyum 4 kilo felan aldım
en dobiş ben mi olcam yaaa niye bu kadar çok aldım o kadar kusmama rağmen
hem daha iştahım bile açılmadı az az sık sık yiyorum..
nan sen emin misin möhendiz olduna bence iktisatçı falansın ii düşün bak :roflol:
kızlarrr bebeişlerimize aldıklarımızın resimlerini burda mı paylaşıcaz
ayrı bi topic mi açalaım ne dersiniz???
bence muasebeci kartanesi delikafadulden deül mü cerinn hihoyyyt
canım müsterım vardı benım ısım masa başı deıl nan ondan yazamadım özledım sizleride delikafadulden
bende kıllandım göbüş ayva gibin oldu![]()
abooooooooo nettin bacımm seni kim tutar hızını almıs gıdıyın valla hihoyyyt
kız cerın wannababy de7 kılo almıs ya belkı sonra almaz onlar bız alıruk şakkıdı
şakkıdı beni miözledin çatlak gacıı çalişimmm napim bebeme bez parısı teyzesi :dance:canlizüüümmmmmmmmm napıyon gııııııııııı özledin seni caduuuuuuuuuuuu
kız oklava ile gelcek sana kartanesi ben eccükde gaz verem ona kartenem yaww ben bu lafın altın da kalamzdım tatlım yer suna payını :teytey: :roflol:varyemez amca kızım o allahtan çocuğa don almış bari dötü açıkta kalmicak yavruşun ama daha da bişi almaz ulen bu sağdan soldan ne gelürse artık :roflol:
calısanlar daha az alıyı gıı galıba sen yatmıssın ondandır :1shok:valla ne ettigimi bir bilsem. iki ay sadece yattim zaten. sanirim ondan baya kaldi. onun disinda da yemek yemeyi seviyorum anacim napim, Allah saglik versin dogumdan sonra dikerim agzimi.delikafadulden
baska kim var benim gibi rekor kiran?delikafadulden-tatlicadiarzu-
baska kim var benim gibi rekor kiran?delikafadulden-tatlicadiarzu-