ben 700 gr almışımmmm delikafadulden
herkese günaydın. hafta sonu kimsecikler yoktu. ama p.tesi sabahı herkes erkenden dökülmüş buralara. havalrı güsel buldunuz attınız kendinizi sokaklara dimikaydirigubbakcemile gezgin gacılar sizi...
benim göbüşüm artık bayaa bebek göbüşü oldu. bide 1kilo almışım. ama hala hareket hissetmiyorum:1no2: siz çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ben artık başlıyım diyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
kızlar yaaa bişey sorucam yolda dilencilere para vermeyince arkadan beddua ederse kabul oluyormu kızlar yaa ben sinir oluyorum onlara küçücük bebekleri alıp ilaç veriyorlar uyutuyorlar kucağında tutuyor gelde acıma çocuğa içim nasıl yanıyor anlatamam
ZEREN06 aynı pozisyonda dursam bu sefer uyuşuyor o yanım.
valla KARTANESİ devamlı yoğurt yiyorum sütüm olmasada bilmiyorum ama hamileliğide zorlaştırıyormuş bu sancı.
KRİSPİ Allah korusun öyle düşünme inş yoktur o dediğinden.
az önce teyzemle konuştum aynı sancıyı 3 doğumunda da çekmiş. dr bi hap vermişte o kesmiş acısını. bana da dedi doktora söyle sana gereken ilacı versin yoksa doğumu zorlaştırıyormuş. bol yürü diyor ama yürüyemiyorum ki bu sancıda.
herkese günaydın. hafta sonu kimsecikler yoktu. ama p.tesi sabahı herkes erkenden dökülmüş buralara. havalrı güsel buldunuz attınız kendinizi sokaklara dimikaydirigubbakcemile gezgin gacılar sizi...
benim göbüşüm artık bayaa bebek göbüşü oldu. bide 1kilo almışım. ama hala hareket hissetmiyorum:1no2: siz çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ben artık başlıyım diyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
maşallah ne güzel iştee :1shok:kızlar günaydın. bizde 19 haftaya yeni girdik ama benim hergele 4 gündür durmuyor kıpır kıpır maşallah. hele hafta sonu şu sbs sınavlarında görevliydim oturduğum yerde bir oraya vuruyor bir buraya vuruyor. dedim bu çocuk tembel olacak sınav sıkıntısına gelemiyor hiç:)) birde yüz üstü yatınca çok tekmeliyor sıkışıyor yavrum herhal
yok canım mazlumun ahını alırsan bedduası kabul olur o dilencilere ben de sinir oluyorum benim yaşımda gencecik kadınlar doluşuyolar etrafa bizim ne zorumuz var acaba sabah erkenden kalkıp eşşek gibi çalışmayakızlar yaaa bişey sorucam yolda dilencilere para vermeyince arkadan beddua ederse kabul oluyormu kızlar yaa ben sinir oluyorum onlara küçücük bebekleri alıp ilaç veriyorlar uyutuyorlar kucağında tutuyor gelde acıma çocuğa içim nasıl yanıyor anlatamam
günaydın canımherkese günaydın. hafta sonu kimsecikler yoktu. ama p.tesi sabahı herkes erkenden dökülmüş buralara. havalrı güsel buldunuz attınız kendinizi sokaklara dimikaydirigubbakcemile gezgin gacılar sizi...
nan nerden anlıyon bee 700 gr aldığınıı
yaklaşık 2 aydır hergün tartılıp kağıda not alıyom
sabahları 54.5, 54.7, 54.1, 54.3 gibi farklı rakamlar elde ediyom ben de kilo almadığıma kanaat getirdim sonunda zemuszemus
bi de şu benim alet yağ su falan da ölçüyodu bi kurcalıyım bakimm ne ayakmış
canım ben hiçbir zaman dilencilere para vermiyorum ...
NSE aynı pozisyonda "durmamak gerek" demek istedim zaten...
yürürken ilk başlarda ağrı oluyor ama bir süre sonra geçiyor ve yürüyüş iyi geliyor canım... benim dr. ağrı kesici içebilirsin dedi ama ben içmiyorum şimdilik dayanabiliyorum bakalım...
maşallah ne güzel iştee :1shok:
yok canım mazlumun ahını alırsan bedduası kabul olur o dilencilere ben de sinir oluyorum benim yaşımda gencecik kadınlar doluşuyolar etrafa bizim ne zorumuz var acaba sabah erkenden kalkıp eşşek gibi çalışmayaklava:
günaydın canım
ben banyodan sonra her tarafıma bebe yağı sürüyom o kadar başka yağa geçmedim henüz
selam kizlar nasilsiniz?
benim dün aksamdan beri karnimin ici yaniyo.. hani mide yanar ya ayni öyle ama karnimdada var aynisi.. doktorumu aradim sabah.. müsait degilmis o arayacakmis beni.. bekliyorum haala.. dün aksam cok korktum gece hic uyumadim.. ama sabah melegim kipirdayip durdu rahatladim birazcik.. ama karnimda haala bi tuaflik var insallah önemli bisey degildir..
birde kizlar ben gece cok wc ye kalkiyorum gidiyorum yataga yatiyorum on dakika sonra yine gidesim geliyor sizdede varmi bu durum?
:roflol: :roflol:kızııım senün herşeyün arıza ben napeeemm :roflol:
ya ben 55 len hamiş kaldım geçen arkadaşa gittim tartıldım öğlen saati 55,70 çıktı bu mudur budur zırt zurt tartılınca manyak oluyyonus naniknanik
bebişin saçları çıkıyodur belkii ondna yanıyodur karnıın hihoyyytselam kizlar nasilsiniz?
benim dün aksamdan beri karnimin ici yaniyo.. hani mide yanar ya ayni öyle ama karnimdada var aynisi.. doktorumu aradim sabah.. müsait degilmis o arayacakmis beni.. bekliyorum haala.. dün aksam cok korktum gece hic uyumadim.. ama sabah melegim kipirdayip durdu rahatladim birazcik.. ama karnimda haala bi tuaflik var insallah önemli bisey degildir..
birde kizlar ben gece cok wc ye kalkiyorum gidiyorum yataga yatiyorum on dakika sonra yine gidesim geliyor sizdede varmi bu durum?
farkında değilim yazını yanlış anlamışım canım.
teyzem diyor ki sakın ssk da doğum yapmayın orada sana çok kötü davranıyorlarmış. dayak bilem yiyebiliyormuşsun. bana diyor burda olsan özelde doğum yapardın hem ucreti uygun hem senle bebek gibin davranıyorlarmış.
kızlar yaaaaaaa gecen hafta bi arkadaşım normal doğum yaptı. günü geçti normal doğuma aldılar sancısı yok suni sancı verdiler yine açılma yok bu sefer iğneyle bacaktan uyusturup şeyinde bacağına doğru kesmişler. tam 36 dikiş atmışlar. ve sezeryan olandan daha kötü oturup kalkamıyorrrrrrrrr. deliricem yaaa.
bende geceleri saat başı kalkıyorum tuvalete.bide bende asırı derecede bi deprem fobisis olduğu için hayatta yanlız gidemem tuvalete falan yazık oluyo kocişime saat başı kalkıyoruz beraber :)
abbboooo yazık kocişine leyn adamın ne günahı var senin çişinlenmi uğraşacak ileriye doğru 10 dakikada bir kaldırırsın kocişini ozaman uyumayada gerek kalmaz nasılsa kalkacak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım belkim yediğin dokundu midende ekşime mi yaptı ne. dikkat et yediklerine. gece tuvalete bende çok kalkıyorum hatta sanki hiç gitmemişim tutmuşum gibi karnımda ağrıyor. acıtıyor yani.
:roflol: :roflol:
evet hergün tartılmamam lazım galiba -tatlicadiarzu-
bebişin saçları çıkıyodur belkii ondna yanıyodur karnıın hihoyyyt
bende geceleri saat başı kalkıyorum tuvalete.bide bende asırı derecede bi deprem fobisis olduğu için hayatta yanlız gidemem tuvalete falan yazık oluyo kocişime saat başı kalkıyoruz beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?