2009 Kasm Anneleri

canım hayırlı olsun oğluşunnn

lem krispi bu gun senle baya bi uğraşasım var heee lülülülülülü niyeyse yarın sende şimdi gelürsün pipişi salladı deyü içime öle doğdu ama ben kötü bi falcıyım kartanesine de aynısını söledim ortada pipi falan yok yane en iisi susayım ben gamyoncuiremsu

cnm söle gidince dr.a bu haftalarda hamile gastriti die bişe varmış o başlarmış öle duydum belki bi tavsiyesi olur.bide ne sorucam 3lü yaptırıcaksın ya gittiğin hastanedemi bakıyolar yoksa başka laboratuvaramı yolluyolar.benim gittiğim yer kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi (bebişim tüp bebek değil ama)kan veriyorum ankarada düzen laboratuvarına gidiyo ordan geliyo sonuç.çünkü bu sonuç istatistik olarak geldiği için önemli.

ayy gidem de hurma alem bari şimdiden yiyim şifadır hem delikafadulden

selam kasim anaciklari
kim var kim yok bakmadan gecmiside okumadan yazayim hemen
birazdan doktor teyzeye gidicez,bakalim bebisimiz ne alemde
gelince neler dedi yazarim
öptük hepinizi

nan ben de hissetmiyom 18 . hafta bitti 19 a girdik nann

alla allaaa bak kakao yağını hiç kafein babında düşünmemiştim ii mi alim diyodum CADIARZU ben sabah lierac akşamda bebe yağı sürüyom artık hangisi tutarsa ama yağ daha ii geldi sanki bilmem ki yağlı güreşe girecem sanki pehlivaaaaaaaaaaann heyttttttttttttt :roflol: herifede sürem de bari güreş tutak derrrrrrrrrrrmişimmm lülülülülülü

slm kızlarrr
karakızın durumunu duyunca çok üzüldüm
sanırım amniyosentezde olmuş,umarım herşey yolundadır
en yakın zzaman da eski formuna döner
nazlıcım konuşursan çok slm söyle oldumu,çok öpüyorum onu...

kızlarrrr bi dahaki kontrolleriniz ne zaman
doktorum beni amniyosenteze çağırmıştı gitmedim
o yüzden bir sonraki aşamadan haberim yok hangi haftanızda çağırıyor
doktorlarınız kontrole,bir sonraki aşama nedir bilgisi olan varmı???
ben önümüzde ki hafta çanakkaleye gidiyorum 1 haftalığına
onun öncesinde doktora gitmem gerekir mi acaba???

canım sık idrara çıkmak normalde yanma acı falan varsa dikkat et dr git tahlil yapsın enfeksiyon olabilir ama onlar yoksa normalllllllllll

:1shok::1shok::1shok: allahımm yaaaaa sen sağ salim kurtar herkesiiiiiii :Saruboceq:

banada ya lierac ya mustela dedi sonra mustelayı yazmış onu kullanıyorum.yok yağ geçici oluyo kremimim daha çok nemlendiriyo.bacaklarında dene bak bebe yağını bi gün sür bigün sürme pul pul oluyo.geciçi nemlendiriyo yani.bide sen bu ara taktın heriflen güreşmeye :roflol: :roflol:

canım benim normalde gittiğim hastanede yapılıyo sanırsam ancak ben bu sefer devlette yaptırıp sonuçları götürcem aay bu hastanelere verdiğim paralardan daral geldi lem meteliğe kurşun atıyom fallaaaa

canım benim normalde gittiğim hastanede yapılıyo sanırsam ancak ben bu sefer devlette yaptırıp sonuçları götürcem aay bu hastanelere verdiğim paralardan daral geldi lem meteliğe kurşun atıyom fallaaaa

öledir cnm biz bu günleri düşünerek 1 yıl önce özel sağlık sigortası yaptırmıştık allahtan herşeyi ordan karşılıyolar cepten para çıkmadı hiç daha..

bu senin ikinci bebegin degil mi seker niye böle gec hissettin acaba..bende bile balli ekmek yeyince tutamiyom veledi basliyo tepinmeyedelikafadulden

günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız

gözün aydin olsun canim bir kiz daha gelio hihoyyyt ara kapaniyo yavas yavas

´
masallah onaseninde gözün aydin olsun listeye bir erkek ekledin

canim yaaa sana ne zor geliyodur simdi calismak

kiz bu mevsimde nerdne bulcaz nari delüü canimizi cektirdin simdikafamçokkarıştı

o filmi daha oscarlari toplamdan önce izledim ben sahane bir film hint filminden ne bekliosun ki demistim esime ama cok etkileyici bir filmdi bakmayanlar kesinlikle izlesin....
karakizimiza gecmis olsun dileklerimizi iletirsin canim....

ben bugün gidiyorum canim sonra izinden dönünce 20 temmuzda yeni randevum var sonrada augustos ortasi bidaha yazdirdim simdiden
bence sende canakkaleye gitmeden doktoruna git .....
4 haftada bir rutin kontrol sart zaten

hesap et ne zaman gitmiştin en son 4 haftada bir mutlaka çağırıyo dr.ben 20.haftam bitince gidicem ihmal etme cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…