merhabalar..Ben pek yazamasam da,siteye girip takip etmeye çalışıyorum.İkinci hamileliğim ve bu defa çok ağır geçirdim.Hala da tam olarak mide bulantılarım geçmedi aslında tam 2 aydır oğluşum ve eşimle birlikte annemde kalıyoruz.Sanırım artık bu hafta evime dönebileceğim.Dün doktorumuza gittik,3 lü ve 4 lü tarama için kan verdim,bebişimizin nihayet cinsiyetini görebildik veee 2.oğluşumuz geliyor.Erkek çoğunlukta sanki bu sene kime sorsam erkek bebiş geliyor.
kız yok benim kız çok çekinir utanır gittiğimiz ortamlarda bir süre yabancılık çeker sonra açılır çok çektim bu huyundan halada çekmekteyim demekki kız aslanlarıyla erkek aslanları bir değil benimkide daha alışamadı yaz sıcaklarına hala kışmış gibi dışarı çıkarken anne şapkamı tak üşürüm ben üstümü giydir diyobişey değil kışa girince bu seferde ben üşümüyorum terlerim diycek:roflol::roflol:
ya bi de kıslar yaa benim pazar gününden beri bi midem ağrıyoki sormayın ne yesem yumruk gibi oturuyo içime normalde gastrit problemim vardı emme yine mi hortladı nedür :1shok:
zaten iştahım yok midem ağrıycak korkusuna bişi yemek gelmio içimdenn höfff
neysem yarın dr gitcem işallah minnoşumu görecem yine kısmetse o yüzden neşem yerinde her ne kadar midem arıza çıkarsa da :)
Bir hadiste hz Resulullah saa. şöyle buyuruyor; “Bir anne doğum yapacağı ay boyunca çocuğunu merhametli ve takvalı yapmak için hurma yemelidir.”Hadislerde ayrıca çocuğun güzel ve sabırlı olması için öğlen namazı ile ikindi namazı arasında nar yenmesi tavsiye edilmiştir.
ama nar yoook şimdi :1shok:
amamanııın çok almışsın kız firenle kendini hemen çok almışsın :roflol::roflol::roflol:
nan ben de hissetmiyom 18 . hafta bitti 19 a girdik nannnazlım ne güzel hissediyorusunuz ya bende artık hissetmek istiyorum anlamıyorum hareket varmı diye...karakızın durumu iyi ye gidiyoru morali iyi şükür amniyosentezde iyi çıkacak inanıyoruz...zeytimin zaten koyacam ama dün dedigim gibikısmet olmadı evde kadında vrdı temizlik için arada gidip geliyordum yanına malum benim agrımda oldu bayagı (gerçi kimse yorum bile yazmamış şaşaırıyorum bazen )geçit işte öyle kısa zmanda koyarım gerçi beni bilen genelde facede onlarda oradan bakıyorlar...
cnm bana doktorum mustela die bi krem tavsiye etti 15.haftadan beri onu kullanıyorum.sabah akaşam 1 kere sürüyorum karnıma.kalçama ve bacaklarımada nemli kalsınlar diye bebek yağı sürüyorum.bide kakao yağı iyi diyolar ama kakaoda kafein içeriyo o yüzden ben kullanmak taraftarı değilim.
selam kizlar nasilsiniz?
benim dün aksamdan beri karnimin ici yaniyo.. hani mide yanar ya ayni öyle ama karnimdada var aynisi.. doktorumu aradim sabah.. müsait degilmis o arayacakmis beni.. bekliyorum haala.. dün aksam cok korktum gece hic uyumadim.. ama sabah melegim kipirdayip durdu rahatladim birazcik.. ama karnimda haala bi tuaflik var insallah önemli bisey degildir..
birde kizlar ben gece cok wc ye kalkiyorum gidiyorum yataga yatiyorum on dakika sonra yine gidesim geliyor sizdede varmi bu durum?
farkında değilim yazını yanlış anlamışım canım.
teyzem diyor ki sakın ssk da doğum yapmayın orada sana çok kötü davranıyorlarmış. dayak bilem yiyebiliyormuşsun. bana diyor burda olsan özelde doğum yapardın hem ucreti uygun hem senle bebek gibin davranıyorlarmış.
kızlar yaaaaaaa gecen hafta bi arkadaşım normal doğum yaptı. günü geçti normal doğuma aldılar sancısı yok suni sancı verdiler yine açılma yok bu sefer iğneyle bacaktan uyusturup şeyinde bacağına doğru kesmişler. tam 36 dikiş atmışlar. ve sezeryan olandan daha kötü oturup kalkamıyorrrrrrrrr. deliricem yaaa.
alla allaaa bak kakao yağını hiç kafein babında düşünmemiştim ii mi alim diyodum CADIARZU ben sabah lierac akşamda bebe yağı sürüyom artık hangisi tutarsa ama yağ daha ii geldi sanki bilmem ki yağlı güreşe girecem sanki pehlivaaaaaaaaaaann heyttttttttttttt :roflol: herifede sürem de bari güreş tutak derrrrrrrrrrrmişimmm lülülülülülü
cnm söle gidince dr.a bu haftalarda hamile gastriti die bişe varmış o başlarmış öle duydum belki bi tavsiyesi olur.bide ne sorucam 3lü yaptırıcaksın ya gittiğin hastanedemi bakıyolar yoksa başka laboratuvaramı yolluyolar.benim gittiğim yer kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi (bebişim tüp bebek değil ama)kan veriyorum ankarada düzen laboratuvarına gidiyo ordan geliyo sonuç.çünkü bu sonuç istatistik olarak geldiği için önemli.
canım benim normalde gittiğim hastanede yapılıyo sanırsam ancak ben bu sefer devlette yaptırıp sonuçları götürcem aay bu hastanelere verdiğim paralardan daral geldi lem meteliğe kurşun atıyom fallaaaa
bu senin ikinci bebegin degil mi seker niye böle gec hissettin acaba..bende bile balli ekmek yeyince tutamiyom veledi basliyo tepinmeyedelikafaduldengünaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr
hepinize süper bir hafta diliyorum .... bir anönce bitsin diyorumm
ben öünüzdeki hadta sonu izine cıkıyorum ayın 18 de 6 temmuza kadar 2.5 hafta yokummm.. dügünler azıcık düğünler halledip geleceğiz...........
DÜN AKŞAM HARİKA BİR ŞEY OLDU... DÜN MAAİLE TAM 7 AİLE PİKNİĞE GİTTİK.. AKŞAM GEC VAKİTTE EVE DÖNDÜK EFEYİ YIKADIM EŞİM YIKANDI EN SON BEN GİRDİM CIKTIM İYİCE YORDULDUĞUMDA TV KARŞISINA BORNOZLA UZANDIM ELİM GARİİHTİRYARI KARNIMDA BOYLE BİRDEN BİR PİT OLDU KUŞUMMMMMMMMDEDİMA ACTIM KARNIMI BİR TANE DAHA PITLATTI AMA HARBİ HARBİ HİSSEDİYPRUYM.sositososito.......... EŞİMİ CAĞIRDIM HEMEN GELDİ ELİNİ KOYDU HOPPPPPPPP SÜPER BİR TEKME DAHA........ HEMEN EŞİME BAKTIM ONA BENZESİN DİYE:1rolleyes::1rolleyes:... AMA HUYU BANA OLSUN BU SEFER LÜTFEN-tatlicadiarzu-.... SONRA BİR KAÇ KEZ DAHA DEVAM ETTİ BEKLEDİM AMA DAHA FAZLA O POZİSYONDA BEKLEYEZDİM CÜNKÜ SAÇLARIM ISLAKTI............ AMA ÖYLE GÜZELDİ Kİ ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR ETTİM.. :asigim::asigim:BOYLE GÜZEL BİR DUYGUYU BİR KEZDAHA BİZLERE TATDIRDIĞI İÇİN:1rolleyes:.
günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız
´günaydın kızlar
evet gelelim bebişimle bana... cumartesi dr a gittik bebişimi gördük... ilk defa hareket ettiğini gördüm sırnaşık şey tatlışım bi arkasını döndü popişini gösterdi sonra döndü yüzünü gösterdi...:sm_cool:
yarın 3 lü için kan vermeye ve iki hafta sonra da ayrıntılı usg ye gitcem.
bebişim 13 cm 211 gr olmuş... dr gelişimi iyi dedi... cinsiyet konusunda ben kızları çoğaltmayı düşünüyodum ama % 99 erkek dedi... bizim eve bi erkek daha geliyo, iki erkekle nası başetcem beeenndelikafadulden
canim yaaa sana ne zor geliyodur simdi calismakAy canlar gunaydın...
10 günden sora işyerindeyim öööö bi durum acaip yoğunluk var sabah gelir gelmez açtım ama bi gunaydın demek şimdiye nasip oldu ne yazdınız ne çizdiniz okuyamıyom bi ara bakar laf yetiştiririm işallah olmadı akşama artıkın..
ara ara bakmaya çalışırım hastaneye giden gelen sonuç alan veren kim varsa allah yardımcısı olsun karakızdan güzel haber varmı onu deyin bak onu merak ediom hadi öptüm herkeşii
kiz bu mevsimde nerdne bulcaz nari delüü canimizi cektirdin simdikafamçokkarıştıBir hadiste hz Resulullah saa. şöyle buyuruyor; “Bir anne doğum yapacağı ay boyunca çocuğunu merhametli ve takvalı yapmak için hurma yemelidir.”Hadislerde ayrıca çocuğun güzel ve sabırlı olması için öğlen namazı ile ikindi namazı arasında nar yenmesi tavsiye edilmiştir.
ama nar yoook şimdi :1shok:
Hemen Yazayım Kartanem Slumdog mıllıonaıre 4 dalda altın küre ödülünü almış 10 da Oskar adaylığı hakkediyor canım kesinlikle seversin ŞenizHintlilerin filmi banko bildin bu arada geç yazdın şimdi karakızzımız aradı haberler süpriz:)
Amniyosentez olmuş bizim kız aniden karar vermiş içi içine sığmamış doktoruda sevmemiş ve iyi bir doktor bulmuş kendine çok iyi diyor testlere sonuçlara baktı ve hemen amniyosentez tavsiye ettiğini söylemiş ve anında bir kararla bugün olmuş az önce hastaneden çıkmış doktor yüksek moral vermiş iyi olacak diye oda benim gibi hızlandırılmış sonuç alacakkk 5 gün sonrasına bu hafta işe gitmeyecek zaten bu 3 gün dinlenmesi gerekiyor burda heyecanlı kıyamam yaa ben çok güzel sonuçlar alacaak inanıyorum buna:CüvCüv::CüvCüv:
Bebek %100 kız biliyormusun demiş doktoru oda tabiki biliyor sesi çok iyi geliyor bu işlemi biliyorum şuan için yükün yarısı gitti omuzların geriside hafta sonu nasipse bi kutlama daha yapıcaz:1hug::1hug:.
slm kızlarrr
karakızın durumunu duyunca çok üzüldüm
sanırım amniyosentezde olmuş,umarım herşey yolundadır
en yakın zzaman da eski formuna döner
nazlıcım konuşursan çok slm söyle oldumu,çok öpüyorum onu...
kızlarrrr bi dahaki kontrolleriniz ne zaman
doktorum beni amniyosenteze çağırmıştı gitmedim
o yüzden bir sonraki aşamadan haberim yok hangi haftanızda çağırıyor
doktorlarınız kontrole,bir sonraki aşama nedir bilgisi olan varmı???
ben önümüzde ki hafta çanakkaleye gidiyorum 1 haftalığına
onun öncesinde doktora gitmem gerekir mi acaba???
hadi ben ciktim
bebegimi görmeye gidiyorum
teyzzeeleri dua edin iyi seyler söylesin doktor kari
slm kızlarrr
karakızın durumunu duyunca çok üzüldüm
sanırım amniyosentezde olmuş,umarım herşey yolundadır
en yakın zzaman da eski formuna döner
nazlıcım konuşursan çok slm söyle oldumu,çok öpüyorum onu...
kızlarrrr bi dahaki kontrolleriniz ne zaman
doktorum beni amniyosenteze çağırmıştı gitmedim
o yüzden bir sonraki aşamadan haberim yok hangi haftanızda çağırıyor
doktorlarınız kontrole,bir sonraki aşama nedir bilgisi olan varmı???
ben önümüzde ki hafta çanakkaleye gidiyorum 1 haftalığına
onun öncesinde doktora gitmem gerekir mi acaba???
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?