2009 Kasm Anneleri

Ay canlar gunaydın...
10 günden sora işyerindeyim öööö bi durum acaip yoğunluk var sabah gelir gelmez açtım ama bi gunaydın demek şimdiye nasip oldu ne yazdınız ne çizdiniz okuyamıyom bi ara bakar laf yetiştiririm işallah olmadı akşama artıkın..
ara ara bakmaya çalışırım hastaneye giden gelen sonuç alan veren kim varsa allah yardımcısı olsun karakızdan güzel haber varmı onu deyin bak onu merak ediom hadi öptüm herkeşii

bilmiyom ya üşütmüş olabilirim cts kızılcahamama gitmiştik esiyodu ağaçların altında belki üşütmüşümdür

demek sana erkek geliyooo
maşallah gelişimi iyi demiş 3lüden güzel sonuçlar gelcek inş.

mavicim başladım işe valla sabah kalkıp gelmesi zor geldi hakkaten
sabah bulantıları ve de boş mideyle kusma peydahlandı bende dee ooooff
serviste de içim dışıma çıkıyo yaa

en son işte nazlının verdiği haberler var daha da haber yok anam

gunaydın slm kızlar....bugun 12de 3lü teste gırecegım ltfn dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq:

kız sendemi çalışıyordun anam bu kasım analarının çoğu çalışıyor yaww
e hadi sana kolay gelsin bacım

kartanesi off bulantı kusma berbat bilmemmi hele aç mide ile kusmak berbat...cerin hadi bakalım sende başladın demek işe ..

beratefe ne güzel tekmeyi hissetmiş ahh darısı bie inşallah...zaren hadi bakalım 1 erkek daha geliyor...

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar

günaydın kızlarr.zeren tebrik ederim hayırlısı olsun bir oğluş daha :)

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar bol tekmeli günler

zerencim tebrik ederim canımallah kavuştursun bebişini sizlere bağışlasın
bende imdi uyandım kızım uyuyorken size bi bakem dedim

teşekkür ederim kızlar.... buralar erkekten geçilmiyo valaaaa sırnaşık şey
haa bu arada hiç kilo almamışım sositososito halen 59 um....bu aydan sonra başlarım herhalde kilo almaya...:CüvCüv: bugün işe otobüsle geldim kimse yer vermedi tansiyonum düştü:1no2:... sadece son dakikalarda oturabildim biraz... göbüşsüzlüğün ve kilo almamış olmanın tek kötü yanı bu olsa gerekmirmirmirmir

kartanesi bu havalar tam insanı hasta edecek türden... dikkat etmek gerek.... senin bulantılar da tam tersine işliyo haaaa... bu haftalarda ne bulantısı bu yawfisfisfis
ben de bugün kan hapına başladım bakalım... inşallah bulantı falan yapmaz

milleeet nasılsınız ben geldimmm hihoyyyt opuyorumnanaktan a.s.

bu hafta sonu kuyruk sokumumda aşırı kramp oldu. midem bulandı. vs vs olumsuzluklar olumsuzluklar üstüne. karın ağırlaştıkça bu kramplar daha da mı artacak yaaa çok canım yanıyor.

ayyy zeren evet otobüsde kimse yer vermiyo bir an önce şişsede kurtulsak şu otobüs olayından
kız hiç kilo almamışsın ne güzel ben 1 kilo aldım yaw

neslicim.... eline sağlık.. bir ricam olacak güncel notumuda
"bebişin hareket ettiğini gördü" diye değiştirir misin? zahmet olmazsa tabi :1rolleyes:

valla canım bende ilk hamileliğimde çok çektim o kuyruk sokumundaki ağrıdan helede bi gezmeye çıkayım yada evde azcık temizlik yapayım o günüm zehir olurdu bana şimdide başladı aynı sorun yine bi iş yapınca kendimi yorunca başlıyor dün mesela pazara gittim geldim akşama topallaya topallaya gezdim evde

aaaaa listeye baktımda ne çok belli cinsiyetler varmış. ya bizden sonrakinler bile cinsiyetlerini öğrenmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. benim öğrenmeme 2 hafta var yavvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…