2009 Kasm Anneleri

tünaydın kızlaarr
bu gün geciktim sağlık ocağına gittim sabah kayıt açtırdım 1 ay 5. ayım dolunca tetanoz aşısı için gel dedi eliyle karnımı muayene etti bebeğin kalp atışını dinlemek istedi emme bulamadı karnımda sıpamı :roflol: meğerse karnımın sol alt tarafına saklanmış yaramaz kediiii emme yakaladı hemşire (dr. mu hemş,ire mi ebe mi annamadım gerçi ) nabzı 144 idi oğlumun her gün yumurta yi didi günde 2 bardak süt bol su içemme abartma fazlası da böbreği yorar dedi ben diğer sıvık şeyler dışında 1,5 2 lt su içiyom dedim çok güsel dedi eee sizlerde ne var ne yokk ? kız biri bana özet geçsin sevabına yooosamm geçmişi akşama kadar anca okurum hani sizi kendimden mahrum etmiyim dedim :sm_cool:

36 dikiş mi:1shok: amanıııınnnnnnnnnnndelikafadulden Allah bizi insaflı merhametli ve deneyimli doktorların eline düşürsün:Saruboceq:

yok şekerim yaa günde 2 litre için diyolar işte gün derken 24 saat yani
bırak da biraz böbrekler dinlensin dimi amaa
abooowww :1shok: :1shok:
hoşgeldin ebisiimm
gıı senin hemşireler ne iyimiş ööle
valla bana bastılar aşıyı 19. haftada diyerek
saçma salak form doldurdular bi de tansiyon ölçtüler tamammm
hiç bebişimi falan dinlemediler valla
bi de kağıt verdiler beslenmeyle ilgili bişiler yazıyodu o kdar
sinir oldum ben bu gacılara beee
erkenden yaptılar aşımı

geçmiş olsun.. yanma konusunda bişey diyemem ama önemli bir durum değildir bence..panik yapma...

wc konusunda ne kadar su içersem o kadar kalkıyorum... o yüzden gece su içmemeye çalışıyorum.. ama sıcaklar gelince mecburen 10 dk da bir kalkıcaz wc ye...

önemli değil canım...

ben özelde yapmiycam doğumumu.... hastanenin doktoruna dışardan gidiyorum şimdi.. öyle olunca biraz farklı bir ilgi oluyor ve özel oda kiralayabiliyorsun.... umarım bi sorum çıkmaz canım...

bu arada arkadaşına da çok geçmiş olsun...

zeren yarem hayırlı olsun cinsiyetlerrrrrrrrrrrr

sağol canım.... sağlıklı ve vatanına, milletine, ailesine hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah :CüvCüv:

ben yemeğe gidiyorum kızlar.. görüşürüz....

Hepinize ıyi Haftalar Fıstıklar a.s. a.s.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlısı olsun inşallah hihoyyyt

Bende oğluşumu yolladım okula az önce bakınayım dedim hemen şükürki bu hafta son tatile giriyoruzzzdelikafadulden

Bu hafta sonumuz gayet sakin geçti c.tesi herzaman gittiğimiz bir yer var hem cafe tarzı hem yemek yeniliyor ordaydık tesadüf arkadaşlarda geldi yinede saat 10a kadar dayanabildim yiye yiyede makarnaya talim napim henüz mide almıyor

Sonraa eve gittik ve muhteşem bir film seğrettik hepinize tavsiye ediyorum oskar sahibi 20 bin dolarlık adamm muhteşemdi uzun zamandır böyle güzel film seğretmedim ben muhakkak izleyin

Pazar günüde cici bir kahvaltı sonrasında abimlere geçtik akşama kadar sohpet vs beyler iş yaptı zemuszemus

Abimiz çok iyi şükür küçücükte çok iyi bıcır bıcır hissediyorum hatta abimizde hissediyor ama babamıza bir türlü denk getiremedik kaydirigubbakcemile3Bazen sağlam tekmikliyor ama ben elini tutup karnıma koyana kadar bitiyor napalım nasılsa 22 haftada tamamen hissedecekler biraz daha bekleyelimalkisalkisalkis

gece tuvalate kalkmamak için yatmadan 1 bucuk 2 saat önce sıvı alımını kesmek lazımmış. bende ilk zamanlarda çok kalkıyodum ama bu aralar geceleri çok kalkmıyorum. bide son aylarda çok kalkıyomuşsun geceleri tuvalete. teyzem ben nerdeyse yatak yorgan tuvalette yatıcaktım diyodu.

hoşgeldin nazlıımm
sen de bebiş de abisi de iyi çok şükür allah her daim böyle sağlıklı mutlu huzurlu etsin sizii
biz de haftasonu prison break dizisinin finalini izledik çok acıklııı senağlama
söylediğin filmin ing. adı ne cicim ben oscarlı filmlerin özellikle de son yıllardakilerin hepsini bilirim ama bu isimde bi film bilmiyom netten de baktım da çıkmadı
aklıma gelen en yakın ihtimal slumdog billionaire var hintlilerin oynadığı filmmi bu çok merak ettim

valla burası sıcaktan kaynıyo kızlar mümkünmü sıvı almadan durmak ben her tuvalet dönüşü suluğun başında alıyorum soluğu o yüzden çok normal benim saat bası kalkmam :)

ay ben arkadan kızıyorum kadına çocuğu kullanıp bizlerin vicanıyla oynuyorlar
yaa kızlar bize özelde hiç tetanoz aşısından bahsedilmiyor kızımdada hiç tetanoz aşısı olmadım doktorda hiç bahsetmedi ablam samsunda gitmiş sağlık ocağına onada yapmışlar meğer bu hemşireler hamile başına devletten para alıyormuş yani ne kadar hamileyi takip ederse okadar para alıyormuş
normali düşünüyom en iyisidir zaten tartışılmaz ama bu olayları duyunca korkuo insan

evet normali en iyisi ama okadarda şansımı zorlamam yani

36 dikiş mi:1shok: amanıııınnnnnnnnnnndelikafadulden Allah bizi insaflı merhametli ve deneyimli doktorların eline düşürsün:Saruboceq:
amin canım dikiş sayısını duydugumda bende çok acımıştım kızcağza

ben de 48 kilolaylan hamiş kaldım şuan 50 kiloya ulaştım sanırsam
görümcem de tartıldım 2 kilo almışım yaww:roflol:

banane banane buraya koy herkes görsün o tatlı göbüşünü
anacım bundan sonra şifreli konuşalım gııkaydirigubbakcemile5

ben de bu aralar gidecem de şu tetonozu da yapsınlarda kurtulam yaw
ohh öle hemşirelere can kurban delikafadulden
ben de hergün süt içmiyom iki üç günde 1 bardak falan
ama peynir yoğurt tüketimim iyi inşallah faydasını görürem ben de:uhm:

Hemen Yazayım Kartanem Slumdog mıllıonaıre 4 dalda altın küre ödülünü almış 10 da Oskar adaylığı hakkediyor canım kesinlikle seversin ŞenizHintlilerin filmi banko bildin bu arada geç yazdın şimdi karakızzımız aradı haberler süpriz:)

Amniyosentez olmuş bizim kız aniden karar vermiş içi içine sığmamış doktoruda sevmemiş ve iyi bir doktor bulmuş kendine çok iyi diyor testlere sonuçlara baktı ve hemen amniyosentez tavsiye ettiğini söylemiş ve anında bir kararla bugün olmuş az önce hastaneden çıkmış doktor yüksek moral vermiş iyi olacak diye oda benim gibi hızlandırılmış sonuç alacakkk 5 gün sonrasına bu hafta işe gitmeyecek zaten bu 3 gün dinlenmesi gerekiyor burda heyecanlı kıyamam yaa ben çok güzel sonuçlar alacaak inanıyorum buna:CüvCüv::CüvCüv:

Bebek %100 kız biliyormusun demiş doktoru oda tabiki biliyor sesi çok iyi geliyor bu işlemi biliyorum şuan için yükün yarısı gitti omuzların geriside hafta sonu nasipse bi kutlama daha yapıcaz:1hug::1hug:

NSE hoşbuldum birtanesi a.s. a.s.

krispicim benim dr.söledi cnm valla tetanoz aşısını.sağlık ocağında 20.haftan dolunca yaptır mutlaka dedi 2 doz yada 3 doz mutlaka vurulmak gerekiyormuş.aşı piyasada bulunmuyormuş ben bulamadım eğer bulsadık dr.um yapıcaktı.doğumda çok fazla metalle temas olacağı için yaptırmak gerekmiş.

nazlım ne güzel hissediyorusunuz ya bende artık hissetmek istiyorum anlamıyorum hareket varmı diye...karakızın durumu iyi ye gidiyoru morali iyi şükür amniyosentezde iyi çıkacak inanıyoruz...zeytimin zaten koyacam ama dün dedigim gibikısmet olmadı evde kadında vrdı temizlik için arada gidip geliyordum yanına malum benim agrımda oldu bayagı (gerçi kimse yorum bile yazmamış şaşaırıyorum bazen )geçit işte öyle kısa zmanda koyarım gerçi beni bilen genelde facede onlarda oradan bakıyorlar...

Neden belin ağrıdı canım sakın işmi yaptın kadınla birlikte sende anlayamadım?Evet canım inşallah onunda iyi çıkacak sonuçları bak mavişim aramızda tam 2 hafta var seninle ben 2, olduğu halde yeni yeni hissediyorum çok değil birtanesi sende 2 hafta sonra hissedeceksin kızını kıpır kıpır içinde burdayım annecim diyecek sanada opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy istanbul yanıyo dostlarrr of of öle böle diill dışarı çıktım yemeeğe ama bittimi yani şimdi başım gözüm her biyanım dönüyo bee azcık dinlenim barik geçer işallah soğuk şeylerde çok içmek istemiyom zaten hararetim yüzünden nerdeyse buz yiyecem kendimi zor tutuyom ha :)
anaam evdeyken ne rahattı gebeş gebeş yatarkene herşeyi okuyup her lafa maydanoz oluyodum şimdi yok anacım nerdeeee ülen o kartanesini nası atmiyler işten bilmem hatun pc başında ama iş yapmak yok hıhh sölicem seni ordakilereeeeeeeeee :dilcikar:

ya bi de kıslar yaa benim pazar gününden beri bi midem ağrıyoki sormayın ne yesem yumruk gibi oturuyo içime normalde gastrit problemim vardı emme yine mi hortladı nedür :1shok:
zaten iştahım yok midem ağrıycak korkusuna bişi yemek gelmio içimdenn höfff
neysem yarın dr gitcem işallah minnoşumu görecem yine kısmetse o yüzden neşem yerinde her ne kadar midem arıza çıkarsa da :)

ha şöyleeee teşekkürler kuzum sağol yaaaa
ayy kocişle bezelye ayıklıyoz dolaba koyacaz kışlık için 10 kiloda kolay kolay bitmezki öööffffffffffff

kocaya bak beee krispiiiiiiiiii sen az diilsin haa adama bezelye ayıklatıyo görüyon mu haturnuuuuu abbaaowwdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…