canım normal doğum elbette sezeryandan daha iyidir ama kendimi o duruma sokmanında bi manası ok yani sunni sancı dedinmi korkacaksın
farkında değilim yazını yanlış anlamışım canım.
teyzem diyor ki sakın ssk da doğum yapmayın orada sana çok kötü davranıyorlarmış. dayak bilem yiyebiliyormuşsun. bana diyor burda olsan özelde doğum yapardın hem ucreti uygun hem senle bebek gibin davranıyorlarmış.
kızlar yaaaaaaa gecen hafta bi arkadaşım normal doğum yaptı. günü geçti normal doğuma aldılar sancısı yok suni sancı verdiler yine açılma yok bu sefer iğneyle bacaktan uyusturup şeyinde bacağına doğru kesmişler. tam 36 dikiş atmışlar. ve sezeryan olandan daha kötü oturup kalkamıyorrrrrrrrr. deliricem yaaa.
yok şekerim yaa günde 2 litre için diyolar işte gün derken 24 saat yanikizlar peki gündüz hep su iciyoruz ya suyumuz azalmasin diye.. e gecede yatiyourz bazen oluyorki 10 saat uyuyoruz o süre icinde zaten habire wc ye cikiyoruz ve dolayisiyla suda icmiyoruz.. bu sorunmudur sizce yani gecede su icmek gerekiyormu?
abooowww :1shok: :1shok:sskda kötü davrandıklarını cok duydum heleki doğumda sancı çekip bağıranlara acayip kızıyolarmış. bi kadın benim eltime peydahlarken bize mı soruyosunuz diye basmış kalayı. bide doğumhaneye girenin çıkanın haddi hesabı yokmuş. hasta bakıcılar, hademeler....
hoşgeldin ebisiimmtünaydın kızlaarr
bu gün geciktim sağlık ocağına gittim sabah kayıt açtırdım 1 ay 5. ayım dolunca tetanoz aşısı için gel dedi eliyle karnımı muayene etti bebeğin kalp atışını dinlemek istedi emme bulamadı karnımda sıpamı :roflol: meğerse karnımın sol alt tarafına saklanmış yaramaz kediiii emme yakaladı hemşire (dr. mu hemş,ire mi ebe mi annamadım gerçi ) nabzı 144 idi oğlumun her gün yumurta yi didi günde 2 bardak süt bol su içemme abartma fazlası da böbreği yorar dedi ben diğer sıvık şeyler dışında 1,5 2 lt su içiyom dedim çok güsel dedi eee sizlerde ne var ne yokk ? kız biri bana özet geçsin sevabına yooosamm geçmişi akşama kadar anca okurum hani sizi kendimden mahrum etmiyim dedim :sm_cool:
selam kizlar nasilsiniz?
benim dün aksamdan beri karnimin ici yaniyo.. hani mide yanar ya ayni öyle ama karnimdada var aynisi.. doktorumu aradim sabah.. müsait degilmis o arayacakmis beni.. bekliyorum haala.. dün aksam cok korktum gece hic uyumadim.. ama sabah melegim kipirdayip durdu rahatladim birazcik.. ama karnimda haala bi tuaflik var insallah önemli bisey degildir..
birde kizlar ben gece cok wc ye kalkiyorum gidiyorum yataga yatiyorum on dakika sonra yine gidesim geliyor sizdede varmi bu durum?
farkında değilim yazını yanlış anlamışım canım.
teyzem diyor ki sakın ssk da doğum yapmayın orada sana çok kötü davranıyorlarmış. dayak bilem yiyebiliyormuşsun. bana diyor burda olsan özelde doğum yapardın hem ucreti uygun hem senle bebek gibin davranıyorlarmış.
kızlar yaaaaaaa gecen hafta bi arkadaşım normal doğum yaptı. günü geçti normal doğuma aldılar sancısı yok suni sancı verdiler yine açılma yok bu sefer iğneyle bacaktan uyusturup şeyinde bacağına doğru kesmişler. tam 36 dikiş atmışlar. ve sezeryan olandan daha kötü oturup kalkamıyorrrrrrrrr. deliricem yaaa.
zeren yarem hayırlı olsun cinsiyetlerrrrrrrrrrrr
ay ben arkadan kızıyorum kadına çocuğu kullanıp bizlerin vicanıyla oynuyorlarkrispicim bende asla dilencilere para vermem hatta bide azarlarım onları:mymeka: arkamdan ne söylerlerse söylesinler. ne demişler köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. dimi ama...
sskda kötü davrandıklarını cok duydum heleki doğumda sancı çekip bağıranlara acayip kızıyolarmış. bi kadın benim eltime peydahlarken bize mı soruyosunuz diye basmış kalayı. bide doğumhaneye girenin çıkanın haddi hesabı yokmuş. hasta bakıcılar, hademeler....
yaa kızlar bize özelde hiç tetanoz aşısından bahsedilmiyor kızımdada hiç tetanoz aşısı olmadım doktorda hiç bahsetmedi ablam samsunda gitmiş sağlık ocağına onada yapmışlar meğer bu hemşireler hamile başına devletten para alıyormuş yani ne kadar hamileyi takip ederse okadar para alıyormuştünaydın kızlaarr
bu gün geciktim sağlık ocağına gittim sabah kayıt açtırdım 1 ay 5. ayım dolunca tetanoz aşısı için gel dedi eliyle karnımı muayene etti bebeğin kalp atışını dinlemek istedi emme bulamadı karnımda sıpamı :roflol: meğerse karnımın sol alt tarafına saklanmış yaramaz kediiii emme yakaladı hemşire (dr. mu hemş,ire mi ebe mi annamadım gerçi ) nabzı 144 idi oğlumun her gün yumurta yi didi günde 2 bardak süt bol su içemme abartma fazlası da böbreği yorar dedi ben diğer sıvık şeyler dışında 1,5 2 lt su içiyom dedim çok güsel dedi eee sizlerde ne var ne yokk ? kız biri bana özet geçsin sevabına yooosamm geçmişi akşama kadar anca okurum hani sizi kendimden mahrum etmiyim dedim :sm_cool:
normali düşünüyom en iyisidir zaten tartışılmaz ama bu olayları duyunca korkuo insan
amin canım dikiş sayısını duydugumda bende çok acımıştım kızcağza36 dikiş mi:1shok: amanıııınnnnnnnnnnndelikafadulden Allah bizi insaflı merhametli ve deneyimli doktorların eline düşürsün:Saruboceq:
sağol canım. inşallah vicdanlı dr lara denk geliris hepimiz
Hepinize ıyi Haftalar Fıstıklar a.s. a.s.
Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlısı olsun inşallah hihoyyyt
Bende oğluşumu yolladım okula az önce bakınayım dedim hemen şükürki bu hafta son tatile giriyoruzzzdelikafadulden
Bu hafta sonumuz gayet sakin geçti c.tesi herzaman gittiğimiz bir yer var hem cafe tarzı hem yemek yeniliyor ordaydık tesadüf arkadaşlarda geldi yinede saat 10a kadar dayanabildim yiye yiyede makarnaya talim napim henüz mide almıyor
Sonraa eve gittik ve muhteşem bir film seğrettik hepinize tavsiye ediyorum oskar sahibi 20 bin dolarlık adamm muhteşemdi uzun zamandır böyle güzel film seğretmedim ben muhakkak izleyin
Pazar günüde cici bir kahvaltı sonrasında abimlere geçtik akşama kadar sohpet vs beyler iş yaptı zemuszemus
Abimiz çok iyi şükür küçücükte çok iyi bıcır bıcır hissediyorum hatta abimizde hissediyor ama babamıza bir türlü denk getiremedik kaydirigubbakcemile3Bazen sağlam tekmikliyor ama ben elini tutup karnıma koyana kadar bitiyor napalım nasılsa 22 haftada tamamen hissedecekler biraz daha bekleyelimalkisalkisalkis
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan a.s. ohh ne güzel ben bebişimi bir kez hissettim daha tık yok:))
nan nerden anlıyon bee 700 gr aldığınıı
yaklaşık 2 aydır hergün tartılıp kağıda not alıyom
sabahları 54.5, 54.7, 54.1, 54.3 gibi farklı rakamlar elde ediyom ben de kilo almadığıma kanaat getirdim sonunda zemuszemus
bi de şu benim alet yağ su falan da ölçüyodu bi kurcalıyım bakimm ne ayakmış
neslüüü kız yazmışsında zeytinle sen facede valla o resim fotodan hafiza kartından aldım sonra eşim çıkarmış onu valla tekrar ekleyebilmek için bulamadım..ama en kısa zmanda yapacam...nan topik mopik yamayın millet anlayacak kaçak göçek giriyom zati ben rahatım burada..
tünaydın kızlaarr
hoşgeldin nazlıımm
sen de bebiş de abisi de iyi çok şükür allah her daim böyle sağlıklı mutlu huzurlu etsin sizii
biz de haftasonu prison break dizisinin finalini izledik çok acıklııı senağlama
söylediğin filmin ing. adı ne cicim ben oscarlı filmlerin özellikle de son yıllardakilerin hepsini bilirim ama bu isimde bi film bilmiyom netten de baktım da çıkmadı
aklıma gelen en yakın ihtimal slumdog billionaire var hintlilerin oynadığı filmmi bu çok merak ettim
Hemen Yazayım Kartanem Slumdog mıllıonaıre 4 dalda altın küre ödülünü almış 10 da Oskar adaylığı hakkediyor canım kesinlikle seversin
NSE hoşbuldum birtanesi a.s. a.s.
nazlım ne güzel hissediyorusunuz ya bende artık hissetmek istiyorum anlamıyorum hareket varmı diye...karakızın durumu iyi ye gidiyoru morali iyi şükür amniyosentezde iyi çıkacak inanıyoruz...zeytimin zaten koyacam ama dün dedigim gibikısmet olmadı evde kadında vrdı temizlik için arada gidip geliyordum yanına malum benim agrımda oldu bayagı (gerçi kimse yorum bile yazmamış şaşaırıyorum bazen )geçit işte öyle kısa zmanda koyarım gerçi beni bilen genelde facede onlarda oradan bakıyorlar...
ha şöyleeee teşekkürler kuzum sağol yaaaa
ayy kocişle bezelye ayıklıyoz dolaba koyacaz kışlık için 10 kiloda kolay kolay bitmezki öööffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?