• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

herkese günaydın. hafta sonu kimsecikler yoktu. ama p.tesi sabahı herkes erkenden dökülmüş buralara. havalrı güsel buldunuz attınız kendinizi sokaklara dimikaydirigubbakcemile gezgin gacılar sizi...
benim göbüşüm artık bayaa bebek göbüşü oldu. bide 1kilo almışım. ama hala hareket hissetmiyorum:1no2: siz çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ben artık başlıyım diyorum. siz neler kullanıyorsunuz?

herkese günaydın. hafta sonu kimsecikler yoktu. ama p.tesi sabahı herkes erkenden dökülmüş buralara. havalrı güsel buldunuz attınız kendinizi sokaklara dimikaydirigubbakcemile gezgin gacılar sizi...
benim göbüşüm artık bayaa bebek göbüşü oldu. bide 1kilo almışım. ama hala hareket hissetmiyorum:1no2: siz çatlak için bişeyler kullanmaya başladınız mı? ben artık başlıyım diyorum. siz neler kullanıyorsunuz?

günaydın tubiş bebişini 20 haftaya kadar hissetmeyebilirsin canım meraklanma
çatlak için bişey kullanmıyorum kızımdada kullanmadım çatlamadım bakalım bunda çatlarmıyım

kızlar yaaa bişey sorucam yolda dilencilere para vermeyince arkadan beddua ederse kabul oluyormu kızlar yaa ben sinir oluyorum onlara küçücük bebekleri alıp ilaç veriyorlar uyutuyorlar kucağında tutuyor gelde acıma çocuğa içim nasıl yanıyor anlatamam

canım ben hiçbir zaman dilencilere para vermiyorum ...

ZEREN06 aynı pozisyonda dursam bu sefer uyuşuyor o yanım.

valla KARTANESİ devamlı yoğurt yiyorum sütüm olmasada bilmiyorum ama hamileliğide zorlaştırıyormuş bu sancı.

KRİSPİ Allah korusun öyle düşünme inş yoktur o dediğinden.

az önce teyzemle konuştum aynı sancıyı 3 doğumunda da çekmiş. dr bi hap vermişte o kesmiş acısını. bana da dedi doktora söyle sana gereken ilacı versin yoksa doğumu zorlaştırıyormuş. bol yürü diyor ama yürüyemiyorum ki bu sancıda.

NSE aynı pozisyonda "durmamak gerek" demek istedim zaten...
yürürken ilk başlarda ağrı oluyor ama bir süre sonra geçiyor ve yürüyüş iyi geliyor canım... benim dr. ağrı kesici içebilirsin dedi ama ben içmiyorum şimdilik dayanabiliyorum bakalım...

cnm bana doktorum mustela die bi krem tavsiye etti 15.haftadan beri onu kullanıyorum.sabah akaşam 1 kere sürüyorum karnıma.kalçama ve bacaklarımada nemli kalsınlar diye bebek yağı sürüyorum.bide kakao yağı iyi diyolar ama kakaoda kafein içeriyo o yüzden ben kullanmak taraftarı değilim.

kızlar günaydın. bizde 19 haftaya yeni girdik ama benim hergele 4 gündür durmuyor kıpır kıpır maşallah. hele hafta sonu şu sbs sınavlarında görevliydim oturduğum yerde bir oraya vuruyor bir buraya vuruyor. dedim bu çocuk tembel olacak sınav sıkıntısına gelemiyor hiç:)) birde yüz üstü yatınca çok tekmeliyor sıkışıyor yavrum herhal
maşallah ne güzel iştee :1shok:
kızlar yaaa bişey sorucam yolda dilencilere para vermeyince arkadan beddua ederse kabul oluyormu kızlar yaa ben sinir oluyorum onlara küçücük bebekleri alıp ilaç veriyorlar uyutuyorlar kucağında tutuyor gelde acıma çocuğa içim nasıl yanıyor anlatamam
yok canım mazlumun ahını alırsan bedduası kabul olur o dilencilere ben de sinir oluyorum benim yaşımda gencecik kadınlar doluşuyolar etrafa bizim ne zorumuz var acaba sabah erkenden kalkıp eşşek gibi çalışmaya :oklava:
günaydın canım
ben banyodan sonra her tarafıma bebe yağı sürüyom o kadar başka yağa geçmedim henüz

nan nerden anlıyon bee 700 gr aldığınıı
yaklaşık 2 aydır hergün tartılıp kağıda not alıyom
sabahları 54.5, 54.7, 54.1, 54.3 gibi farklı rakamlar elde ediyom ben de kilo almadığıma kanaat getirdim sonunda zemuszemus
bi de şu benim alet yağ su falan da ölçüyodu bi kurcalıyım bakimm ne ayakmış

kızııım senün herşeyün arıza ben napeeemm :roflol:
ya ben 55 len hamiş kaldım geçen arkadaşa gittim tartıldım öğlen saati 55,70 çıktı bu mudur budur zırt zurt tartılınca manyak oluyyonus naniknanik

selam kizlar nasilsiniz?

benim dün aksamdan beri karnimin ici yaniyo.. hani mide yanar ya ayni öyle ama karnimdada var aynisi.. doktorumu aradim sabah.. müsait degilmis o arayacakmis beni.. bekliyorum haala.. dün aksam cok korktum gece hic uyumadim.. ama sabah melegim kipirdayip durdu rahatladim birazcik.. ama karnimda haala bi tuaflik var insallah önemli bisey degildir..
birde kizlar ben gece cok wc ye kalkiyorum gidiyorum yataga yatiyorum on dakika sonra yine gidesim geliyor sizdede varmi bu durum?

canım ben hiçbir zaman dilencilere para vermiyorum ...

NSE aynı pozisyonda "durmamak gerek" demek istedim zaten...
yürürken ilk başlarda ağrı oluyor ama bir süre sonra geçiyor ve yürüyüş iyi geliyor canım... benim dr. ağrı kesici içebilirsin dedi ama ben içmiyorum şimdilik dayanabiliyorum bakalım...

farkında değilim yazını yanlış anlamışım canım.

teyzem diyor ki sakın ssk da doğum yapmayın orada sana çok kötü davranıyorlarmış. dayak bilem yiyebiliyormuşsun. bana diyor burda olsan özelde doğum yapardın hem ucreti uygun hem senle bebek gibin davranıyorlarmış.

kızlar yaaaaaaa gecen hafta bi arkadaşım normal doğum yaptı. günü geçti normal doğuma aldılar sancısı yok suni sancı verdiler yine açılma yok bu sefer iğneyle bacaktan uyusturup şeyinde bacağına doğru kesmişler. tam 36 dikiş atmışlar. ve sezeryan olandan daha kötü oturup kalkamıyorrrrrrrrr. deliricem yaaa.

maşallah ne güzel iştee :1shok:

yok canım mazlumun ahını alırsan bedduası kabul olur o dilencilere ben de sinir oluyorum benim yaşımda gencecik kadınlar doluşuyolar etrafa bizim ne zorumuz var acaba sabah erkenden kalkıp eşşek gibi çalışmaya :oklava:

günaydın canım
ben banyodan sonra her tarafıma bebe yağı sürüyom o kadar başka yağa geçmedim henüz

doğru diyorsun bacım onlar oturdukları yerden para kazanıyorlar olan çocuklara oluyor helede kışın o soğukta nasıl vicdanı el veriyor yaaa

selam kizlar nasilsiniz?

benim dün aksamdan beri karnimin ici yaniyo.. hani mide yanar ya ayni öyle ama karnimdada var aynisi.. doktorumu aradim sabah.. müsait degilmis o arayacakmis beni.. bekliyorum haala.. dün aksam cok korktum gece hic uyumadim.. ama sabah melegim kipirdayip durdu rahatladim birazcik.. ama karnimda haala bi tuaflik var insallah önemli bisey degildir..
birde kizlar ben gece cok wc ye kalkiyorum gidiyorum yataga yatiyorum on dakika sonra yine gidesim geliyor sizdede varmi bu durum?

canım belkim yediğin dokundu midende ekşime mi yaptı ne. dikkat et yediklerine. gece tuvalete bende çok kalkıyorum hatta sanki hiç gitmemişim tutmuşum gibi karnımda ağrıyor. acıtıyor yani.

kızııım senün herşeyün arıza ben napeeemm :roflol:
ya ben 55 len hamiş kaldım geçen arkadaşa gittim tartıldım öğlen saati 55,70 çıktı bu mudur budur zırt zurt tartılınca manyak oluyyonus naniknanik
:roflol: :roflol:
evet hergün tartılmamam lazım galiba -tatlicadiarzu-
selam kizlar nasilsiniz?

bebişin saçları çıkıyodur belkii ondna yanıyodur karnıın hihoyyyt

bende geceleri saat başı kalkıyorum tuvalete.bide bende asırı derecede bi deprem fobisis olduğu için hayatta yanlız gidemem tuvalete falan yazık oluyo kocişime saat başı kalkıyoruz beraber :)

farkında değilim yazını yanlış anlamışım canım.

teyzem diyor ki sakın ssk da doğum yapmayın orada sana çok kötü davranıyorlarmış. dayak bilem yiyebiliyormuşsun. bana diyor burda olsan özelde doğum yapardın hem ucreti uygun hem senle bebek gibin davranıyorlarmış.

kızlar yaaaaaaa gecen hafta bi arkadaşım normal doğum yaptı. günü geçti normal doğuma aldılar sancısı yok suni sancı verdiler yine açılma yok bu sefer iğneyle bacaktan uyusturup şeyinde bacağına doğru kesmişler. tam 36 dikiş atmışlar. ve sezeryan olandan daha kötü oturup kalkamıyorrrrrrrrr. deliricem yaaa.

canım normal doğum elbette sezeryandan daha iyidir ama kendimi o duruma sokmanında bi manası ok yani sunni sancı dedinmi korkacaksın

bende geceleri saat başı kalkıyorum tuvalete.bide bende asırı derecede bi deprem fobisis olduğu için hayatta yanlız gidemem tuvalete falan yazık oluyo kocişime saat başı kalkıyoruz beraber :)

abbboooo yazık kocişine leyn adamın ne günahı var senin çişinlenmi uğraşacak ileriye doğru 10 dakikada bir kaldırırsın kocişini ozaman uyumayada gerek kalmaz nasılsa kalkacak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

abbboooo yazık kocişine leyn adamın ne günahı var senin çişinlenmi uğraşacak ileriye doğru 10 dakikada bir kaldırırsın kocişini ozaman uyumayada gerek kalmaz nasılsa kalkacak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden yazık ama napam cnm yaa alışık o ama sıklaştı ya biraz derdimiz o :roflol:

canım belkim yediğin dokundu midende ekşime mi yaptı ne. dikkat et yediklerine. gece tuvalete bende çok kalkıyorum hatta sanki hiç gitmemişim tutmuşum gibi karnımda ağrıyor. acıtıyor yani.

aksam meyve yemistim bilmiyom omu dokundu acaba ama haalada gecmedi.. doktor arasin bakalim bi ne dicek..

:roflol: :roflol:
evet hergün tartılmamam lazım galiba -tatlicadiarzu-

bebişin saçları çıkıyodur belkii ondna yanıyodur karnıın hihoyyyt

ondanmidir dersinkaydirigubbakcemile3mide yanar derler dimi ama son aylarda olurmus kiss o simdi daha erkenzemuszemus

ohh valla ne güzel benim kocis hayatta kalkmaz saat benle.. ama o kalktiginda ben pasa pasa kalkar pesinden giderim.. benimi takip ediyosun diye kizar bana.. saat kurmus gibi kalkiyoz zaten..hihoyyyt

kizlar peki gündüz hep su iciyoruz ya suyumuz azalmasin diye.. e gecede yatiyourz bazen oluyorki 10 saat uyuyoruz o süre icinde zaten habire wc ye cikiyoruz ve dolayisiyla suda icmiyoruz.. bu sorunmudur sizce yani gecede su icmek gerekiyormu?

krispicim bende asla dilencilere para vermem hatta bide azarlarım onları:mymeka: arkamdan ne söylerlerse söylesinler. ne demişler köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. dimi ama...

sskda kötü davrandıklarını cok duydum heleki doğumda sancı çekip bağıranlara acayip kızıyolarmış. bi kadın benim eltime peydahlarken bize mı soruyosunuz diye basmış kalayı. bide doğumhaneye girenin çıkanın haddi hesabı yokmuş. hasta bakıcılar, hademeler....

Back
X