valla canım bende ilk hamileliğimde çok çektim o kuyruk sokumundaki ağrıdan helede bi gezmeye çıkayım yada evde azcık temizlik yapayım o günüm zehir olurdu bana şimdide başladı aynı sorun yine bi iş yapınca kendimi yorunca başlıyor dün mesela pazara gittim geldim akşama topallaya topallaya gezdim evde
valla canım bende ilk hamileliğimde çok çektim o kuyruk sokumundaki ağrıdan helede bi gezmeye çıkayım yada evde azcık temizlik yapayım o günüm zehir olurdu bana şimdide başladı aynı sorun yine bi iş yapınca kendimi yorunca başlıyor dün mesela pazara gittim geldim akşama topallaya topallaya gezdim evde
milleeet nasılsınız ben geldimmm hihoyyyt opuyorumnanaktan a.s.
bu hafta sonu kuyruk sokumumda aşırı kramp oldu. midem bulandı. vs vs olumsuzluklar olumsuzluklar üstüne. karın ağırlaştıkça bu kramplar daha da mı artacak yaaa çok canım yanıyor.
valla pozitif ayrımcılık yapmaya başladım:tomato: , fark kapansın hatta kızlar çoğalsın alkisalkisalkis
ayyy zeren evet otobüsde kimse yer vermiyo bir an önce şişsede kurtulsak şu otobüs olayından
kız hiç kilo almamışsın ne güzel ben 1 kilo aldım yaw
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr
hepinize süper bir hafta diliyorum .... bir anönce bitsin diyorumm
ben öünüzdeki hadta sonu izine cıkıyorum ayın 18 de 6 temmuza kadar 2.5 hafta yokummm.. dügünler azıcık düğünler halledip geleceğiz...........
DÜN AKŞAM HARİKA BİR ŞEY OLDU... DÜN MAAİLE TAM 7 AİLE PİKNİĞE GİTTİK.. AKŞAM GEC VAKİTTE EVE DÖNDÜK EFEYİ YIKADIM EŞİM YIKANDI EN SON BEN GİRDİM CIKTIM İYİCE YORDULDUĞUMDA TV KARŞISINA BORNOZLA UZANDIM ELİM GARİİHTİRYARI KARNIMDA BOYLE BİRDEN BİR PİT OLDU KUŞUMMMMMMMMDEDİMA ACTIM KARNIMI BİR TANE DAHA PITLATTI AMA HARBİ HARBİ HİSSEDİYPRUYM.sositososito.......... EŞİMİ CAĞIRDIM HEMEN GELDİ ELİNİ KOYDU HOPPPPPPPP SÜPER BİR TEKME DAHA........ HEMEN EŞİME BAKTIM ONA BENZESİN DİYE:1rolleyes::1rolleyes:... AMA HUYU BANA OLSUN BU SEFER LÜTFEN-tatlicadiarzu-.... SONRA BİR KAÇ KEZ DAHA DEVAM ETTİ BEKLEDİM AMA DAHA FAZLA O POZİSYONDA BEKLEYEZDİM CÜNKÜ SAÇLARIM ISLAKTI............ AMA ÖYLE GÜZELDİ Kİ ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR ETTİM.. :asigim::asigim:BOYLE GÜZEL BİR DUYGUYU BİR KEZDAHA BİZLERE TATDIRDIĞI İÇİN:1rolleyes:.
kartanesi off bulantı kusma berbat bilmemmi hele aç mide ile kusmak berbat...cerin hadi bakalım sende başladın demek işe ..
iyi sonuçlar gelir inşallahinş iyi haberler alırsın cnm.bende gecen hafta kan vermiştim bugünden itibaren bekliyorum bakalım dr.dan telefon inş hepimiz hayırlı haberler alırız.
ben de henüz hiç kilo almadım 54-55 arası farklı sonuçlar çıkıyo her sabah aldıysam 500 gr aldım heralde onunda 200ü bebiş zaten hihoyyytteşekkür ederim kızlar.... buralar erkekten geçilmiyo valaaaa sırnaşık şey
haa bu arada hiç kilo almamışım sositososito halen 59 um....bu aydan sonra başlarım herhalde kilo almaya...:CüvCüv: bugün işe otobüsle geldim kimse yer vermedi tansiyonum düştü:1no2:... sadece son dakikalarda oturabildim biraz... göbüşsüzlüğün ve kilo almamış olmanın tek kötü yanı bu olsa gerekmirmirmirmir
kartanesi bu havalar tam insanı hasta edecek türden... dikkat etmek gerek.... senin bulantılar da tam tersine işliyo haaaa... bu haftalarda ne bulantısı bu yawfisfisfis
ben de bugün kan hapına başladım bakalım... inşallah bulantı falan yapmaz
geçmiş olsun canım kramplar kalsiyum eksikliğinden de olabiliyomuş süt için bol bolmilleeet nasılsınız ben geldimmm hihoyyyt opuyorumnanaktan a.s.
bu hafta sonu kuyruk sokumumda aşırı kramp oldu. midem bulandı. vs vs olumsuzluklar olumsuzluklar üstüne. karın ağırlaştıkça bu kramplar daha da mı artacak yaaa çok canım yanıyor.
olabilir tabi ilk hamileliğimin sonlarında olmuştu bana sonrada doğumdan sonrada biraz azaldı tamamen geçmedi onuda sezeryana bağladım ben çünkü sezeryandan sonra bende bir bel eğrısı kaldı öyleki kızımın altını bile belimi eğip değiştiremiyorum hemen tutuluyorumbenimde aynı sıkıntım mevcut yaa.ben fazla kilodan olduğunu düşünüyorum kendi adıma tabi.ama şimdi hamilelikte biraz daha arttı eğilip kalkmakta zorlanıyorum bende.
kız bu hamileliğimde erken başladı öncekinde sonlarında başlamıştı şimdi bide sağ bacağıma ve topuğumun uyuştuğunu hissediyorum allah bilir bel fıtığı oldumbu hamileliğindede aynı devam ediyor yani..
daha öncede buradamı ne okumuştum bu kuyruk sokumunda acaba kırık yada çatlak olma olsalığı olabilir mi ondan sancı yapıyor olabilir mi? çok acıyorrrr iş yapmasamda böyle oturdugum yerden kalktıgımdada acıyor ani harakette filan
aaaaah o kramplar beni mahfediyor yaaa...... sürekli aynı pozisyonda durmamak ve ağır iş yapmamak gerekiyor...
yapın vallaa... ben de yapıyom :dance: kızlar çoğalsııııın
oğluşlarımıza kız seçecez anacım çok olsun ki rahat rahat seçelim dimi amaaaa:teytey:
canım ben hamile kaldığımda 60 kiloydum... ama normal kilom 56 ydı... yani zaten 4 kilo fazlalıkla hamile kaldığım için hiç kilo almamalydım... ama bu ay alırım herhalde...inşallah çok fazla şişmeyiz canımkaydirigubbakcemile2
günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız
ayyy zeren evet otobüsde kimse yer vermiyo bir an önce şişsede kurtulsak şu otobüs olayından
kız hiç kilo almamışsın ne güzel ben 1 kilo aldım yaw
bu hamileliğindede aynı devam ediyor yani..
daha öncede buradamı ne okumuştum bu kuyruk sokumunda acaba kırık yada çatlak olma olsalığı olabilir mi ondan sancı yapıyor olabilir mi? çok acıyorrrr iş yapmasamda böyle oturdugum yerden kalktıgımdada acıyor ani harakette filan
ben 700 gr almışımmmm delikafadulden
ekledim zerenima.s
ben de henüz hiç kilo almadım 54-55 arası farklı sonuçlar çıkıyo her sabah aldıysam 500 gr aldım heralde onunda 200ü bebiş zaten hihoyyyt
inş. sonradan birden almayız yaa :uhm:
geçmiş olsun canım kramplar kalsiyum eksikliğinden de olabiliyomuş süt için bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?