2009 Kasm Anneleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?bende geldim...
darkseacım doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara olsun..
kızlarr sizlerde hoşgeldiniz..

hoşgeldin canım iyiyz cocukla ugraşıyoruz sen nasılsın paşa nasıl

hoşbulduk esincim ben iyiyim bayram temizliği yapıyorum çağanda iyi çok şükür yatıyo şuanda bende acıktım mola verdim ..sen nasılsın?neler yapıyosun?mustafa nasıl?

sağol derya teyzesi :)))
çağancım nasıl? sen nasılsın? herşey iyidir inş...

çağanda iyi teyzesi uyuyo hala uyanmadı bende hala mutfağımı temizliyorum dinlenmeye çekildim bakalım..herşey iyi gitmiyo ama iyi diyeyim iyi olalım hala iş arayışındayım bakalım özel bi hastanede iş buldum ama tereddütteyim hala eşimle konuscam

çağanda iyi teyzesi uyuyo hala uyanmadı bende hala mutfağımı temizliyorum dinlenmeye çekildim bakalım..herşey iyi gitmiyo ama iyi diyeyim iyi olalım hala iş arayışındayım bakalım özel bi hastanede iş buldum ama tereddütteyim hala eşimle konuscam

canım hakında hayırlısı olsun inş tez zamanda sıkıntılarından kurtulursun bende bi iş bulmuştum cok da iyiydi şartları ama eve cok uzak diye eşim istemedi

ooo neler görüyorum topik küllerinden doğmuş :KK52:
slmlar kızlar herkes iyidir inşallah kuzucuklarda büyümüştür derya,darksea çocuklar konuşmaya başladımı son durum nedir ?
kaçak miniş nerelerdesin sen :KK47:

canım benim, herşey gönlünce olur inş. eşin çalışmana karşımıydı senin

ooo neler görüyorum topik küllerinden doğmuş :KK52:
slmlar kızlar herkes iyidir inşallah kuzucuklarda büyümüştür derya,darksea çocuklar konuşmaya başladımı son durum nedir ?
kaçak miniş nerelerdesin sen :KK47:

kız, nagişş hoşgeldin..
nerelerdesin arkadaşım ya :KK16:
oğlum konuşmayı epey ilerletti ama hala tam değil...

kız, nagişş hoşgeldin..
nerelerdesin arkadaşım ya :KK16:
oğlum konuşmayı epey ilerletti ama hala tam değil...

ASLINDA BEN HEP BURALARDAYIM :))bakıyorum kimse yazmıyo bende yazmıyorum :KK43:
denizin doğum günümüydü cnm ya ben biraz tarih özürlüyümdür hatırlayamam,konuşmasını ilerletmesinede sevindim kreşe verdin mi bu yıl

ASLINDA BEN HEP BURALARDAYIM :))bakıyorum kimse yazmıyo bende yazmıyorum :KK43:
denizin doğum günümüydü cnm ya ben biraz tarih özürlüyümdür hatırlayamam,konuşmasını ilerletmesinede sevindim kreşe verdin mi bu yıl

vermedim canım. bir çok kreş gezdim, sonunda kıyamadım çocuğuma ve vermemeye karar verdim. seneye belki :KK31:

X