2009 Kasm Anneleri

slm kızlar takip etsemde yazmıyodum buraya,çeşitli sebeplerden yazmama kararı almıştım ama dayanamadım :KK1:
çocukların iyi olmasına sevindim bizde de durumlar iyi eymen kreşe başladı bugün 4. günü herşey yolunda çok şükür 15 güünü tamamlayalım birde ozaman değerlendiririm :) kreşler çoook pahalı 550ye gidiyo ama eylülde yeni dönemde artacakmış inanın daha ucuzu yok pahalısı çok :)
bu yeri eşim çok beğendi sahibi uludağ ünvde çocuk gelişimi bölümünde öğretim görevlisi bizi cezbedende bu oldu :KK1: haziranın 15inden sonra yaz okulu moduna geçecek o zaman 3 gün yüzmeye 2 gün at binmeye gidecek,yemeğini çok güzel yiyomuş uykusunuda uyuyomuş :) benim tek derdim akşam geç gelmesi 07:30 da gidiyo / akşam 19da evde biraz uyum sağlasın eşim alacak iş çıkışı eve erken gelmesi için özlüyorum paşamı
ayın 19 unda veli toplantısı var en önemli değerlendirmede o zaman olacak bizden bu kadar şimdilik herkesi öpüyorum :KK16:

slm kızlar takip etsemde yazmıyodum buraya,çeşitli sebeplerden yazmama kararı almıştım ama dayanamadım :KK1:
çocukların iyi olmasına sevindim bizde de durumlar iyi eymen kreşe başladı bugün 4. günü herşey yolunda çok şükür 15 güünü tamamlayalım birde ozaman değerlendiririm :) kreşler çoook pahalı 550ye gidiyo ama eylülde yeni dönemde artacakmış inanın daha ucuzu yok pahalısı çok :)
bu yeri eşim çok beğendi sahibi uludağ ünvde çocuk gelişimi bölümünde öğretim görevlisi bizi cezbedende bu oldu :KK1: haziranın 15inden sonra yaz okulu moduna geçecek o zaman 3 gün yüzmeye 2 gün at binmeye gidecek,yemeğini çok güzel yiyomuş uykusunuda uyuyomuş :) benim tek derdim akşam geç gelmesi 07:30 da gidiyo / akşam 19da evde biraz uyum sağlasın eşim alacak iş çıkışı eve erken gelmesi için özlüyorum paşamı
ayın 19 unda veli toplantısı var en önemli değerlendirmede o zaman olacak bizden bu kadar şimdilik herkesi öpüyorum :KK16:

canım hayırlı olsun.... aferin paşaya sevdi demek kreşini...
nagiş şu at binme ve yüzme işi nasıl olacakmış bir bilgin var mı? çocukların güvenliği filan...
oğlun için güzel bir kreş bulmuşsun. benim oğlum daha kreşlik değil :)) bende 1 yıl sonra düşünüyorum inş. öpüyorum senide oğluşunuda.
buarada artık yazmamak ne demek. gel lütfen. haberlerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun.... aferin paşaya sevdi demek kreşini...
nagiş şu at binme ve yüzme işi nasıl olacakmış bir bilgin var mı? çocukların güvenliği filan...
oğlun için güzel bir kreş bulmuşsun. benim oğlum daha kreşlik değil :)) bende 1 yıl sonra düşünüyorum inş. öpüyorum senide oğluşunuda.
buarada artık yazmamak ne demek. gel lütfen. haberlerinizi bekliyorum...

cnm eymenin sınıfı 5 kişilik az yani yanlarında ablaları ve bakıcı anneleri vs olacak eee binicilik okulundaki görevlilerde olacak bişey olmaz yani,yüzme de de öğretmenleride yüzme hocalarıda onlarla birlikte havuzda olacak daha detaylar tam belli olmadı bakalım o gün gelsin :) zaten akşam gelince bir sorun varsa şikayet eder onun için rahat olmaya çalışıyorum :44:

ay canım ben 3.5 yaşına kadar yol verdim. inşallah daha fazla gecikmeden konuşurlar. çünkü dediğin gibi kendini ifade edemeyince ağlayarak mızmızlanarak anlatıyorlar derdini. hem sosyal anlamda da zorlanıyor. parkta filan çocuklarla iletişim kuramayınca ben de çok üzülüyorum...
ne yapsak konuşma duasına mı çıksak acep :))

vallaha darkseacım bende çok üzülüyorum ama tek tesellim çağanın herşeyi anlaması oluyo biraz daha sabretcez sanırımm..
şu konusma duasına çıkma fikride çok hoşmuş :KK52::KK52::KK52:sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün

slm nagişcim özlettin kendini napıyosun?eymencim kreşe başlamış ne güzel maşallah iyide gidiyomuş ama hakikaten bayağı pahalıymış canım kreşte..ama sosyalleşmesi açısından çok iyi oluyor kreşte.anlattığına görede güzelmiş sevindim sizin adınıza canım ama geç geliyomuş özleminiz iyice artmıştır.Sen nasılsın?işler nasıl gidiyo?

slm hanımlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür ama çağanın sesi kısılmış biraz ama keyfi iyi neden oldu anlayamadım ..

ahh deryacım bugün çok cnm sıkkın :KK43: eymenin huyu suyu değişti kreşten yana sıkıntımız yok ama akşam geldiğinde bir naz bir niyaz herşeye ağlıyo,mız mız,hiçbişeyden memnun olmuyo o eski uslu akıllı yavrum gitti yerine huysuz bir çocuk geldi :KK43:
dr ile grştüm bir hafta daha devam etsin düzelir bişyi kalmaz endişelenme dedi,kreşle grştüm onlarda burdaki durumu iyi biz burda 1 ay ağlayan çocuklarımız oluyo eymende öyle bir sıkıntı yok diyolar demekki akşamları size yapıyo diyolar öğlen kreşe baskına gittim bakalım neler yapıyolar diye o kadar iyiydiki taki beni görene kadar sonra bir yapıştı anne evimize gidelim diye içim şişti ağlamamak için zor tuttum kendimi kolları bacakları resmen bir bütün oldu onun için bugün çok beterim çokk :KK43:

ahh deryacım bugün çok cnm sıkkın :KK43: eymenin huyu suyu değişti kreşten yana sıkıntımız yok ama akşam geldiğinde bir naz bir niyaz herşeye ağlıyo,mız mız,hiçbişeyden memnun olmuyo o eski uslu akıllı yavrum gitti yerine huysuz bir çocuk geldi :KK43:
dr ile grştüm bir hafta daha devam etsin düzelir bişyi kalmaz endişelenme dedi,kreşle grştüm onlarda burdaki durumu iyi biz burda 1 ay ağlayan çocuklarımız oluyo eymende öyle bir sıkıntı yok diyolar demekki akşamları size yapıyo diyolar öğlen kreşe baskına gittim bakalım neler yapıyolar diye o kadar iyiydiki taki beni görene kadar sonra bir yapıştı anne evimize gidelim diye içim şişti ağlamamak için zor tuttum kendimi kolları bacakları resmen bir bütün oldu onun için bugün çok beterim çokk :KK43:

canım kreşe alışması kolay değil tabiki hem senide çok özlüyor yavrum napsın yazdıklarını okudukça ben ağlayacak gibi oldum bunada alışırsınız canım uff hem çalışmak istiyorum hemde sizlerin bu yazdıklarınızı okuyunca yavruma kendim bakayım evde nasıl olsa memur değilim diyorum .eymende nazı size bence ama alışır annesi bak drda söylemiş sende sıkma canını ..

herkese slm
uzun zamandır giremedim 2 hafta önce önce deniz hastalandı gece uykusundan uyandı kusarak sabaha kadar uyumadık 3 gün kusma istahsızlık halsizlik yaşadı ondan 2 gün sonra ben benden 2 gün sonrada annem ve eşim aynı şekilde hastalandık en ağır eşim geçirdi ateş oldu onda 1 gün hastanede kaldı mikrobikmiş 1 haftada anca iştahı yerine geldi denizin hala öğlen uykusu problemimiz var uyumak istemiyor uyumayıncada öğleden sonra çok mızmızlanıyor beni çok yoruyor bugünde aynı şekilde uyumadı 5te uyudu kaldı inatlaşmalarımız devam ediyor bazen olmadık şeye yarım saat 45 dk ağlıyor zor günler geçiriyoruz
eymen kreşe başlamış hayırlı olsun ben seneye oyun grubuyla başlatıp sonra yarım gün sonrada tam güne çıkartmayı düşünüyorum sizin iyiyimiş nagişcim 5 kişilik burda 10-15 kişilik 6 haftayı buluyormuş alışması kreşe seni görünce dayanamamıştır annesi ne de olsa daha ana kuzusu bunlar
bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum allah çocuklarımızla güzel günler nasip etsin hepimize

herkese slm
uzun zamandır giremedim 2 hafta önce önce deniz hastalandı gece uykusundan uyandı kusarak sabaha kadar uyumadık 3 gün kusma istahsızlık halsizlik yaşadı ondan 2 gün sonra ben benden 2 gün sonrada annem ve eşim aynı şekilde hastalandık en ağır eşim geçirdi ateş oldu onda 1 gün hastanede kaldı mikrobikmiş 1 haftada anca iştahı yerine geldi denizin hala öğlen uykusu problemimiz var uyumak istemiyor uyumayıncada öğleden sonra çok mızmızlanıyor beni çok yoruyor bugünde aynı şekilde uyumadı 5te uyudu kaldı inatlaşmalarımız devam ediyor bazen olmadık şeye yarım saat 45 dk ağlıyor zor günler geçiriyoruz
eymen kreşe başlamış hayırlı olsun ben seneye oyun grubuyla başlatıp sonra yarım gün sonrada tam güne çıkartmayı düşünüyorum sizin iyiyimiş nagişcim 5 kişilik burda 10-15 kişilik 6 haftayı buluyormuş alışması kreşe seni görünce dayanamamıştır annesi ne de olsa daha ana kuzusu bunlar
bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum allah çocuklarımızla güzel günler nasip etsin hepimize

slm canım hepinize çok geçmiş olsun canım uyku sorunu arada bizdede oluyo ama çok şükür çağan uyuyo genelde öğlenleri uyumadığı zamanlarda aynı deniz gibi oluyor canım akşam erken uyuyor sonrada akşam uykusuna yattığı zaman gündüz uykusuyla karıştırıp gece uyanıp sabaha kadar oturuyoruz ama çok şükür bu aralar iyi gidiyo uykumuz:nazar::nazar::nazar:büyüyecekler ama bizide büyütecekler canım zor günlerimiz inş çabuk geçer

günaydın hanımlar nasılsınız?Biz iyiyiz çok şükür eşim bugün kampanyaları var o yüzden full çalışıyo erkenden gitti bende evi toparlıyorum belki annem gelir bugün dolabımdaki giymediklerimi ayırıp köye göndereceğim ütüm var birazda işim çok ya ..sizlerde ne var ne yok?

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım?ben iyiyim çok şükür ama bugün çağan herşeye ağlıyor nedeninin anlayamadım başımı ağrıttı artık..
Anneler gününüz kutlu olsun hanımlarr kimseler uğramıyor ama olsun ben yinede yazayım dedim

ey 2009 kasım anneleri sayfamız cok gerilerde kalmış hadi gelin canlandıralım kış geliyo bol bol yazışalım cocuklarımızın 3 yaşını birlikte kutluyalım hadi gelin:KK16:

merhaba canımmm :KK16:
nerelerdesiniz ya. nasılsın oğluşun nasıl?
biz yeni yaşımıza dün girdik. 3 ü bitirdi benim sıpam.:nazar::nazar:

merhaba canımmm :KK16:
nerelerdesiniz ya. nasılsın oğluşun nasıl?
biz yeni yaşımıza dün girdik. 3 ü bitirdi benim sıpam.:nazar::nazar:

dogum gününüz kutlu olsun canım nic uzun ömürlere face olan kızlarla facde görüşüyoruz ama sizlerden uzak kaltık sen nasılsın canım bizim sıpa bu ara hep innat hep ben inş gecicidir

dogum gününüz kutlu olsun canım nic uzun ömürlere face olan kızlarla facde görüşüyoruz ama sizlerden uzak kaltık sen nasılsın canım bizim sıpa bu ara hep innat hep ben inş gecicidir

şükürler olsun, bir yaramazlık yok. iyiyiz ailecek :)))
oğluşumla hayat güzel, daha ne olsun....
eee sen anlat, neler yaptın görüşmeyeli, oğluşun iyice dillendi mi??

şükürler olsun, bir yaramazlık yok. iyiyiz ailecek :)))
oğluşumla hayat güzel, daha ne olsun....
eee sen anlat, neler yaptın görüşmeyeli, oğluşun iyice dillendi mi??

konuşması iyice artı bezi bıraktık ama cok inatcı oldu senin paşa nasıl konuşması ne durumda

X