2009 Kasm Anneleri

slm gamzecim biz iyiyiz canım tuğkancığıma geçmiş olsun canım ateşi çok yokmuş şükür keyfinin olmamasıda dişinden dolayı olabilir..
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsünn.
hiç kimse yazmazsa canım topik boş kalır tabi face geldi topik bitti o yüzden hiç sorma bende artık yazan olursa yazıyorum ama yinede sürekli takip ediyorum

çok sağol cnm ya vallhi teyze olma fikri bile güzel hele kucağımıza alınca kimbiir nasıldır bilmiyorum kendim hamileyim gibi heyecanlıyım
tuğkancımda uykuda terlemiş çok üstbaş değiştik sanki daha iyi kalktığından beri ateşi yok şükür inş. gecede çıkmaz öyle gider iştahımızda elbet gelir yerine
çağan nasıl burdada 3 gün yağmur varmış dışarıda hasret kaldık alıştı hergün parka gitmeye banyo yapmaya hep parka gidelim banyo yapalım lafı ağzında

çok sağol cnm ya vallhi teyze olma fikri bile güzel hele kucağımıza alınca kimbiir nasıldır bilmiyorum kendim hamileyim gibi heyecanlıyım
tuğkancımda uykuda terlemiş çok üstbaş değiştik sanki daha iyi kalktığından beri ateşi yok şükür inş. gecede çıkmaz öyle gider iştahımızda elbet gelir yerine
çağan nasıl burdada 3 gün yağmur varmış dışarıda hasret kaldık alıştı hergün parka gitmeye banyo yapmaya hep parka gidelim banyo yapalım lafı ağzında

çağanda iyi çok şükür canım çizgi filme daldı bende azcık nete girdim iş yapıcamda..burdada aynı yağmurlu canım 3 gündür bizde evdeyiz normalde eşim bugün izinliydi ama yarına vermişler iznini o yüzden bi yerede gidemiyoruz ama sıkıldık evde iyice yaa..
çağanda çok terliyo canım ben uyku tulumunu filan çıkardım artık kombiyide kapattım ev bayağı sıcak oluyo yatılmıyo dışarı biraz serin ama ev sıcak ..ateşinizde yokmuş çok şükür aman olmasın ya..iştahıda düzelir annesi merak etme senn.
sen nasılsın canım?

MERHABA GÜZEL ANNELER.:nazar::nazar:
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
RUMUZ:2012 AĞUSTOS ANNE ADAYI :119: :KK49: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

slm kızlar
deryacım geçmiş olsun çağana ateş falan yapmaz inşallah denizinde üst azılar çıkıyr biraz mızmız bu aralar onun dışında iyiyiz bide büyük yatağa geçicez 1-2 güne kadar

ben iyiyimde canım canım çağan grip olmuş burnu akıyo şarıl şarıl ..
sen napıyosun canım deniz nasıl?konusmasında varmı ilerleme?
geçmiş olsun canım. bu son gribi olsun inşallah...
yok canım ya, ben 10 gün izinliyken, evdeyken başlamıştı işte tek tük ben işe başlayınca oda kalakaldı olduğu yerde :KK43:((
yine işine gelince konuşuyorda pek bir niyetimiz yok. napalım zamnı gelince şakırlar bülbül gibi. çağan'da durumlar nasıl?

Son düzenleme:
slm kızlar
deryacım geçmiş olsun çağana ateş falan yapmaz inşallah denizinde üst azılar çıkıyr biraz mızmız bu aralar onun dışında iyiyiz bide büyük yatağa geçicez 1-2 güne kadar
sizede geçmiş olsun canım.
bende oğluşuma arabalı yatak almayı düşünüyorum. geceleri yine ayırmam da yanımdan, gündüz uykularını orda uyur. yavaş yavaşda alışmış olur böylece.

slm kızlar

slm canım
sağolasın inş ateş yapmaz ama hiç hali yok çağanın zor nefes alıyo burnu hiç durmadan akıyo ..sizede geçmiş olsun canım..ben daha bizim için erken olduğunu düşünüyorum çağan çok deli yatıyo sürekli yerden toplarım artık :KK52::KK52:

geçmiş olsun canım. bu son gribi olsun inşallah...
yok canım ya, ben 10 gün izinliyken, evdeyken başlamıştı işte tek tük ben işe başlayınca oda kalakaldı olduğu yerde :KK43:((
yine işine gelince konuşuyorda pek bir niyetimiz yok. napalım zamnı gelince şakırlar bülbül gibi. çağan'da durumlar nasıl?

bu sene çağan hep ateşlenmişti ama hiç grip olmamıştı inş bu ilk ve son gribi olur ..
çağan bu aralar yeni kelimeler ekliyo bi kaç tane cümlede kuruyo yavaş yavaş inş bi gün konusmayada başlayacak zamanı var demekki canım.

slm
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar bugün yatağımız geliyor bakalım gecemiz nasıl geçecek sabahtan migrosa gittik oyuncaklarda %50 indirim var her yıl olduğu gibi bu yılda kayıtsız kalamadık 3 tane iş arbası itfaiye, çöp kamyonu,playdooh pizza makinası,korsan gemisi derken 100 lirayı harcadık geldik uzun süre oyuncak almayı düşünmüyorum sakladım hepsini 1-2 si dışında sizler nasılsınız

slm
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar bugün yatağımız geliyor bakalım gecemiz nasıl geçecek sabahtan migrosa gittik oyuncaklarda %50 indirim var her yıl olduğu gibi bu yılda kayıtsız kalamadık 3 tane iş arbası itfaiye, çöp kamyonu,playdooh pizza makinası,korsan gemisi derken 100 lirayı harcadık geldik uzun süre oyuncak almayı düşünmüyorum sakladım hepsini 1-2 si dışında sizler nasılsınız

slm canım biz idare ederiz canım sen nasılsın?hadi bakalım hayırlı olsun yatağınız geliyormuş inş denizcim deliksiz bi uyku uyur yeni yatağında...güle güle kullansın.oyuncaklarınızıda güle güle kullanın canım hayırlı olsun biz her çıkışımızda bi araba aldığımız için bişey diyemiyorum canım canım çağan araba hastası her çıkışımızda almadan çıkamıyoruz mecbur kalıyoruz evin her tarafı araba doldu.

slm kızlar topik kimsesiz sesiz kalmış facden görüşüyoz ama oraya giremiyen arkadaşlar nasılsınız kuzular nasıl kaç zamandır aklımdasınız ama şifre kaybetmişdim tekrar aldım neyse cocuklar nasıl biz iyiyiz evi taşıdık yeni yere yeni cevreye alışmaya calışıyoz buarada 1 haftaoldu mustafa çişini ögrendi artık büyüdüler

slm kızlar topik kimsesiz sesiz kalmış facden görüşüyoz ama oraya giremiyen arkadaşlar nasılsınız kuzular nasıl kaç zamandır aklımdasınız ama şifre kaybetmişdim tekrar aldım neyse cocuklar nasıl biz iyiyiz evi taşıdık yeni yere yeni cevreye alışmaya calışıyoz buarada 1 haftaoldu mustafa çişini ögrendi artık büyüdüler

merhaba canım.. ben de face olmayanlardanım. bihaber kaldım ya sizden kuzulardan :KK43:(
aferin mustafa ya maşallah.. denizin de anneanne ,teyze geldi. pek mutlu keyifli...bizden de böyle. diğer arkadaşlarında güzel haberlerini bekliyorum...

slm esincim yeni eviniz hayırlı olsun öncelikle zamanla orayada alışır canım..ne tarafa taşındınız?
bizler iyiyiz canım sallan yuvarlan gidiyoruz maşallah mustafa çişe alışmış canım ben havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum evet iyice büyüdü çocuklar ..çağanda dışardan içeri gelmek istemiyo artık genelde dışarıda oluyoruz..sen nasılsın canım?

merhaba canım.. ben de face olmayanlardanım. bihaber kaldım ya sizden kuzulardan :KK43:(
aferin mustafa ya maşallah.. denizin de anneanne ,teyze geldi. pek mutlu keyifli...bizden de böyle. diğer arkadaşlarında güzel haberlerini bekliyorum...

merhaba canım denizinde keyfine diyecek yok maşallah ne güzel vakit geçiriyorlardır özlem gideriyorlardır bol bol..sen nasılsın?işler nasıl gidiyor?denizin konuşmasında varmı bi gelişme?

merhaba canım denizinde keyfine diyecek yok maşallah ne güzel vakit geçiriyorlardır özlem gideriyorlardır bol bol..sen nasılsın?işler nasıl gidiyor?denizin konuşmasında varmı bi gelişme?

canım bildiği kelimelerin üzerine 2-3 tane daha eklendi ama daha cümle yok. yada her kelimeyi tekrar etme gibi bir çabası yok. beklemedeyiz...
deniz de aynı çağan gibi sokaktan gelmez oldu. şuara evde bir oyun arkadaşı var da eskisi kadar ağlamıyo dışarı diye allahtan.... çağanın konuşması nasıl gidiyor?

canım bildiği kelimelerin üzerine 2-3 tane daha eklendi ama daha cümle yok. yada her kelimeyi tekrar etme gibi bir çabası yok. beklemedeyiz...
deniz de aynı çağan gibi sokaktan gelmez oldu. şuara evde bir oyun arkadaşı var da eskisi kadar ağlamıyo dışarı diye allahtan.... çağanın konuşması nasıl gidiyor?

aynı sayılırlar o zaman canım çağanda bi kaç kelime daha ekledi ama hala bi çok şeyi ağlayarak ve eliyle göstererek yaptırmaya çalışıyo ben buna çok kızıyorum anlıyo beni dediklerimi yapıyo ama konuşmaya gelince yok bi kaç gündür benim adımı söylüyo daha doğrusu annemler ve eşim söyleyince oda söylüyo ya işine gellince güzel kelimeler söylüyo ama işine gelmezse neee diye bastıra bastıra bize soruyo .

aynı sayılırlar o zaman canım çağanda bi kaç kelime daha ekledi ama hala bi çok şeyi ağlayarak ve eliyle göstererek yaptırmaya çalışıyo ben buna çok kızıyorum anlıyo beni dediklerimi yapıyo ama konuşmaya gelince yok bi kaç gündür benim adımı söylüyo daha doğrusu annemler ve eşim söyleyince oda söylüyo ya işine gellince güzel kelimeler söylüyo ama işine gelmezse neee diye bastıra bastıra bize soruyo .

ay canım ben 3.5 yaşına kadar yol verdim. inşallah daha fazla gecikmeden konuşurlar. çünkü dediğin gibi kendini ifade edemeyince ağlayarak mızmızlanarak anlatıyorlar derdini. hem sosyal anlamda da zorlanıyor. parkta filan çocuklarla iletişim kuramayınca ben de çok üzülüyorum...
ne yapsak konuşma duasına mı çıksak acep :))

X